Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 13:48:03
|
|
|
|
CallamityJane
|
je cim ja dodjem nikog nema odjednom
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 13:48:20
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahahahahaahahahhahahahahahah sad sam videla onu temu za erotsko musko donje rublje ahahahahahhahahahahahahah, placeeeeem od smeha buhahahahahahaahhahah
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 14:10:49
|
|
|
|
tikica_69
|
Mi smo se jucer raspale od smijeha skoro
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 14:49:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej jel ima koga
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 14:50:47
|
|
|
|
pikachu
|
Ima, ima... Vita spava na meni pa sam tu dok se ne probudi...
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 14:52:05
|
|
|
|
tikica_69
|
A ja se bas namjeravam malo ususkati u krevetac
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 14:52:16
|
|
|
|
CallamityJane
|
i ja sam tu ali sam u komi, kiki je odspavala punih 10 minuta pa zamislite onda kako je "dobre" volje
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 14:53:41
|
|
|
|
tikica_69
|
ne znam kakve je volje, al znam da je preslatka
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 14:53:48
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 A ja se bas namjeravam malo ususkati u krevetac hajde tiki mrdni guzu da se i ja uvucem i ja bih najradije cjeli dan prespavala
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 14:55:20
|
|
|
|
pepeljuga
|
A i meni se roko vec probudio a tako sam mislila jos malo uzivati u miru
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 14:55:38
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 ne znam kakve je volje, al znam da je preslatka preslatka je koliko moze biti slatko jedno mrzovoljno cudoviste sto izvija krikove neartikulisane sa raznozraznim intonacijama koje cesto predju u vrisak i na sve to grize i zavija, pa vidi koliko je to slatko
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 14:56:46
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajde vrtirepka ne kukaj samo
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 14:57:36
|
|
|
|
pikachu
|
Mislim da ću i ja uskoro otići... Sve se nešto meškolji... Ali moram je pohvaliti, bili smo jutros na predstavi i bila je najmlađa, a nije plakala...
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 14:57:45
|
|
|
|
tikica_69
|
Ak ti je viska,samo je ti meni dostavi...
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 14:58:31
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ajde vrtirepka ne kukaj samo ti se ne javljaj, ti imas prekrasnu djecu samo nisi morala bas da im farbas kosu u svoju boju da bi svi vidjeli da su tvoji, imate slicnosti dosta i bez toga
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 14:59:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Mislim da ću i ja uskoro otići... Sve se nešto meškolji... Ali moram je pohvaliti, bili smo jutros na predstavi i bila je najmlađa, a nije plakala... Bravo za Vitu
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 14:59:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ajde vrtirepka ne kukaj samo ti se ne javljaj, ti imas prekrasnu djecu samo nisi morala bas da im farbas kosu u svoju boju da bi svi vidjeli da su tvoji, imate slicnosti dosta i bez toga A muz je bio sumljicav pa sam morala
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 14:59:59
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ak ti je viska,samo je ti meni dostavi... evo dobiti ces je odmah, cak joj necu ni ovu guzu presvuci, posto se gospodjica upravo ukakala i sad moram ici ju presvuci ili da to ipak tebi ostavim
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 15:00:34
|
|
|
|
tikica_69
|
Cure, uzivajte! Ako ne dodjem prije, kasnije navecer obavezno navrnem na dozu smijeha
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 15:02:18
|
|
|
|
mala pcelica
|
tikice sta ti znaci ono da su nam postovi editirani?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 15:04:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
tiki pa,pa
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 15:04:29
|
|
|
|
tikica_69
|
Obrisani su neprimjereni izrazi koji u hrvatskom rijecniku nemaju bas pristojan prijevod Na njihovom mjestu su tockice ili crtice...
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 15:04:37
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica tikice sta ti znaci ono da su nam postovi editirani? Ej pa di si ti zeni,kako Maja?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 15:08:13
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Obrisani su neprimjereni izrazi koji u hrvatskom rijecniku nemaju bas pristojan prijevod Na njihovom mjestu su tockice ili crtice... aha,a jel obrisan uvredljiv post od babys?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 5.12.2009 15:08:58
|
|
|
|
CallamityJane
|
tiki vidimo se veceras na podforumu seksualnost pcelice, pepe hocete li i vas dvije veceras u nocnu ?
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!