Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:20:04
|
|
|
|
CallamityJane
|
vidi sto se pepe ljuti pcelice si dobra, i moj muz je bio na raji cijelo vrijeme pa je se sve nesto smijuljio evo sad trazim da nije sta pisao u moje ime ali nije To si ti andjo prvu turu dlaka skinula pa si kratkodlaki dabar
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:20:50
|
|
|
|
mala pcelica
|
laku noć nelice
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:21:33
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe vidi sto se pepe ljuti pcelice si dobra, i moj muz je bio na raji cijelo vrijeme pa je se sve nesto smijuljio evo sad trazim da nije sta pisao u moje ime ali nije To si ti andjo prvu turu dlaka skinula pa si kratkodlaki dabar aaa stigo ti mužjak
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:21:58
|
|
|
|
CallamityJane
|
moram i ja Neco na spavanje, kako cu ti docekati muza odmorna i sveza ako legnem u dva kao i obicno
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:23:51
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga alo zasto mene nitko nije dozivio,evo vam na Kako nije....sad sam te fino iskomentirala u albumu Nelly tek 14.12. idem na kontrolu.....do tada ga moram nositi a kako cemo kasnije pokazati se funkcijska snimka kraljeznice Sta sad...sve gibate
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:23:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: callanhoe vidi sto se pepe ljuti pcelice si dobra, i moj muz je bio na raji cijelo vrijeme pa je se sve nesto smijuljio evo sad trazim da nije sta pisao u moje ime ali nije To si ti andjo prvu turu dlaka skinula pa si kratkodlaki dabar aaa stigo ti mužjak ma nije, nego mi preko msn-a pricali i kazem ja njemu da moram se babama javiti na raji i kaze on meni daj mi pass i da usput vidi slike sto sam stavila koje sam odabrala i ostao tri debela sata i samo se smijuljio zasto ko ce mu znati
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:24:02
|
|
|
|
MaTana
|
Ma biljko, ja sam uvijek kratkodlaki dabar, samo kad je on tu, malo mi je rijeđe krzno Nelly laku noć!
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:24:49
|
|
|
|
tikica_69
|
Jel to od trenja MaTana?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:25:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Jel to od trenja MaTana?
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:26:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: tikica_69 Jel to od trenja MaTana? Jos sam ljuta
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:27:28
|
|
|
|
tikica_69
|
a zasto si pak ti sada ljuta?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:27:37
|
|
|
|
MaTana
|
ahhaha nastavljamo u istom tonu kao i sinoć? Ne samo od trenja, nego ga i ja malo prorijedim A cally se pita sto joj se muž smijulji, pa 100% covjek citao sto smo sinoć pisale
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:27:58
|
|
|
|
mala pcelica
|
a odoh i ja ,ajd laku noć cure.
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:28:12
|
|
|
|
tikica_69
|
NIje li to prije za plakanje
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:28:39
|
|
|
|
tikica_69
|
mp, laku noc i lijepo sanjaj
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:29:51
|
|
|
|
MaTana
|
Laku noć mala pcelice
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:30:42
|
|
|
|
CallamityJane
|
laka noc ti pcelice imam pitanje za pepe ali ozbiljno onaj fluor sto smo na nekoj temi pricale je li ti pedic rekao za njega i kako znas da to fali djetetu??? evo sad gledam kiki zubice i sve neke bjele mrlje na zubicima? da to nije nedostatak tog fluora?
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:31:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 a zasto si pak ti sada ljuta? tako mi doslo
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:31:32
|
|
|
|
tikica_69
|
Ajmo i mi jednu putnu za laku noc....
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:32:17
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: tikica_69 a zasto si pak ti sada ljuta? tako mi doslo Prosula si papar u krilo, ha?!
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:32:19
|
|
|
|
MaTana
|
mislim da ti je pepe otisla....
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:33:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
Meni ti je to pedijatrica dala cim sam rodila i rekla da se to preporucuje davati do 2-3 godine a onda sam pitala i dvi zubarice.tj.mm tete i one su mi isto rekle..... Dok je djete manje i dojis ga uzimas ti a poslje dajes jednu dnevno!
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:34:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: MaTana mislim da ti je pepe otisla.... ma tko kaze da me nema
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:34:36
|
|
|
|
CallamityJane
|
pih uvijek kada meni nesto treba nestane sada ja moram ici samo da cvrknem onu putnu od tiki nego tiki hoces mi vidjeti to za sliku molim te?
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 6.12.2009 0:34:46
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: tikica_69 a zasto si pak ti sada ljuta? tako mi doslo Prosula si papar u krilo, ha?! A prosuo mi mm nesto drugo
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!