Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:16:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma na druzenju je solidno bilo, samo sto je kao i obicno ujutru su jedna po jedna krenule otkazivati tako da nas je na kraju bile cetiri cure samo i dve male bebe takodje cure Bile su Nellyca, Milana, ana 85 i ja i to je to samo sto me glava sada boli rastura me, valjda od onog silnog duhanskog dima nisam naucila ja obozavam prirodu, hoces da ju ja na brzinu propitam?
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:18:26
|
|
|
|
osobno
|
callie, kako je bilo? jesi pozdravila nelicu puno?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:21:10
|
|
|
|
CallamityJane
|
bilo je super, samo se mojoj Kiki mnogo spavalo pa je bila grozna tako da nisam mogla ni pratiti razgovor od nje niti ista, na kraju sam morala ustati i otici od stola, kada smo stigli kuci dusa draga je zaspala na meni obavezno u takvim sitacijama imam griznju savjest i osjecam se kao grozna mati
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:22:18
|
|
|
|
mariola
|
Cure, dobor veče. Dajte mi nešto kratko dok nisam izgorila
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:24:16
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe bilo je super, samo se mojoj Kiki mnogo spavalo pa je bila grozna tako da nisam mogla ni pratiti razgovor od nje niti ista, na kraju sam morala ustati i otici od stola, kada smo stigli kuci dusa draga je zaspala na meni obavezno u takvim sitacijama imam griznju savjest i osjecam se kao grozna mati totalno te kužim...ja ponekad zavičem Luku, a on onda udri jecat ka da ga koljem...i onda bi samu sebe izmlatila dok on jeca meni u njedra s onim velikim očima punim suza... duša me zaboli. a šta je najgore, znam da me vrti oko malog prsta, a možda je gore samo to šta to i ON zna...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:25:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
vece mari-mar evo nesto za tebe kako TOni, nas drug? Kike spava reci mu
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:27:39
|
|
|
|
mariola
|
Evo rekla sam mu Odmah se budi,idem
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:28:09
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe bilo je super, samo se mojoj Kiki mnogo spavalo pa je bila grozna tako da nisam mogla ni pratiti razgovor od nje niti ista, na kraju sam morala ustati i otici od stola, kada smo stigli kuci dusa draga je zaspala na meni obavezno u takvim sitacijama imam griznju savjest i osjecam se kao grozna mati totalno te kužim...ja ponekad zavičem Luku, a on onda udri jecat ka da ga koljem...i onda bi samu sebe izmlatila dok on jeca meni u njedra s onim velikim očima punim suza... duša me zaboli. a šta je najgore, znam da me vrti oko malog prsta, a možda je gore samo to šta to i ON zna... i ona zna koristiti priliku ali ovo je stvarno bilo umorno dijete i samoj sebi sam se zgadila i samo kroz glavu mi je prolazilo umjesto da sjednem kuci i stavim djete spavati ja se digla hodati da slucajno ne bi sta proslo bez mene, evo je sada spava pa ce opet do 1h skakati po meni
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:28:37
|
|
|
|
osobno
|
Nego, cure, je li već razmišljate o tome šta ćete za blagdane?
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:29:08
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola Evo rekla sam mu Odmah se budi,idem pa dobro mogla si mu reci kada se probudi, nisi ga morala buditi ljubi malog ljepotana
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:29:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno Nego, cure, je li već razmišljate o tome šta ćete za blagdane? kako mislis sta cemo??
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:29:44
|
|
|
|
osobno
|
callie, ne bi virovala, kad god negdi triban ić, njemu se spava..a kad smo doma i kad triba poć leć-da ne bi kad ja oću...
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:30:21
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno Nego, cure, je li već razmišljate o tome šta ćete za blagdane? kako mislis sta cemo?? ma mislim na spizu, kićenje i tako te stvarčice...za ugođaj.
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:30:53
|
|
|
|
MaTana
|
hello evo me samo na kratko... kako ste?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:32:25
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: MaTana hello evo me samo na kratko... kako ste? [/q svratila ti k nama...jesi dočekala mm?
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:32:54
|
|
|
|
CallamityJane
|
ANDJOOOOO si ziva si se is...cala ? osobno, ja polako kupujem ukrase a imamo nesto i od prosle godine a kititi cemo kada budemo svi na okupu
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:33:39
|
|
|
|
buduća mamica
|
večer cure
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:33:51
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: MaTana hello evo me samo na kratko... kako ste? [/q svratila ti k nama...jesi dočekala mm? Docekala.... evo malu smo okupali zajedno, i sad sam je uspavala... Izmorila se danas sa tatom...
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:34:25
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe si se is...cala ? O daaaaaaaaa
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:34:34
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ANDJOOOOO si ziva si se is...cala ? osobno, ja polako kupujem ukrase a imamo nesto i od prosle godine a kititi cemo kada budemo svi na okupu ja se palim na ljubičaste ove godine...sveki me odma poklopila da joj je to mrtvačka boja.
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:36:39
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: MaTana IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: MaTana hello evo me samo na kratko... kako ste? [/q svratila ti k nama...jesi dočekala mm? Docekala.... evo malu smo okupali zajedno, i sad sam je uspavala... Izmorila se danas sa tatom... joj andjo moja evo mi pune oci suza uzivaj sa muzem, neka vas samo vece buduca mamice osobno pa ljubicasto i jeste mrtvacka boja valjda meni zato tako dobro stoji
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:37:08
|
|
|
|
MaTana
|
Cure idem... buba spava, a dragi mi spravlja veceru... Uzivajte.... (ja hocu )
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:38:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
samo uzivaj andjo
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:39:28
|
|
|
|
buduća mamica
|
ljubičasta je moja boja
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 8.12.2009 19:40:44
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica ljubičasta je moja boja onda ti i callie osnujte vlastiti mrtvački klub...pošaljem vam sveki da ne budete jedine članice..
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!