Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 22:41:59
|
|
|
|
zaba
|
ko ti je snajka?Mala Kata zverka? Pepe,kakva cura,pa dobit ćeš 2 snahe.Molim te pročitaj temu o svekrvama već sad.
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 22:42:50
|
|
|
|
Ninaa
|
Onda prije moje dogovor je pao
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 22:43:16
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: zaba FJ ,kako si,jel te hvataju kakve mučnine,ili je sve pod kontrolom?Kako je Jakov? mučnine - kaj je to , ja ko zmaj .. brijem da mi vrtoglavicu uzrokuje Folacin koji pijem, ali to mi je i dr rekla da je moguće. Jakov - pa trenutno me ne voli jer sam ja jučer istukla i danas "objesila" na ormar, ali sutra ce to biti ljubav do neba snajka - ko drugi do zver, Jakov nek ju stipa za guzu, a ja cu za obraze
< Poruku je uredio Florijan Jakov -- 10.12.2009 22:44:22 >
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 22:46:26
|
|
|
|
Ninaa
|
A i ti imaš Katu za snahu nebu ti lako. molim lijepo da ste dobre kak je i moja pok. svekrva bila! Takve se rijetko rađaju i baš mi jako fali. Pogotovo u ovo vrijeme bio jooj je imendan, sad će joj rodjendan pa Božić i onda mi je baš žao i mm nema ni mamu ni tatu i vidim da se u zadnje vrijeme dosta vezao uz moje.
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 22:46:43
|
|
|
|
pepeljuga
|
Molim samo da naucite buduce snajke da moraju postovati svekrvu i da je ona uvik u pravu Pcelice primam maju bez frke
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 22:49:28
|
|
|
|
zaba
|
Molim samo da naucite buduce snajke da moraju postovati svekrvu i da je ona uvik u pravuuser posted image user posted image user posted image user posted image Molim samo da naucite buduce snajke da moraju postovati svekrvu i da je ona uvik u pravu ahahahhahahahha
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 22:50:47
|
|
|
|
ninolina
|
večer cure, pa vi bi se odma podjelile čije je čije , baš ste mi smješne
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 22:53:13
|
|
|
|
Ninaa
|
Tak znači ti bi već pokazala sad zube a još su u pelenama. Joj nina a kaj se ti javljaš ti si svoju odavno ukapirala kod mate!
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 22:53:35
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
hi, ninolina obzirom na situaciju u državi treba djeci dobro isplanirat budućnost, pa mi vec krenule .. a i ti imaš dosta kandidata, pa se samo uključi
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 22:55:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cure odoh ja malo ranije veceras..... Pozdrav i budite dobre u nocnoj.....
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 22:56:29
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
nisam trebala napisat da mi se ne spava jer mi se odmah prispavalo .. aj ciao, krevet me zove
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 22:57:02
|
|
|
|
zaba
|
ninolina ,kad je Tinu rođendan? mislim,prije nego Pepe i ja potpišemo ugovor predbračni....
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 22:57:15
|
|
|
|
ninolina
|
A Mate to je zet dok se još nisu rodili. Ne to je gotova stvar, a i Theo je već našal snajku mi.... Cvrčak gdi si
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 22:57:33
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov nisam trebala napisat da mi se ne spava jer mi se odmah prispavalo .. aj ciao, krevet me zove
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 22:57:58
|
|
|
|
CallamityJane
|
vece cure ja ne znam gdje bi svoju utrpala kada ste vec sve momke zauzele samo da kazem da je moja zavodnica prava, danas ju mali roko poljubio u ducanu a malom 16 mjeseci pa vi vidite
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 22:58:23
|
|
|
|
ninolina
|
ninolina user posted image ,kad je Tinu rođendan?user posted image Može draga može. Nema ugovora ima da sve djele s nama 12.1. 02 Taman jel da?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 22:58:40
|
|
|
|
zaba
|
ooo,bome su rano krenuli...
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 23:00:00
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: zaba ooo,bome su rano krenuli... ona mu je toliko kolica ljuljala da zamalo gresno dite nije izletilo iz njih
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 23:00:20
|
|
|
|
ninolina
|
ja ne znam gdje bi svoju utrpala kada ste vec sve momke zauzele a čuj ni problem sjediti na dvije stolice a ja volim takve slatkice pa primam još jednu snajku
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 23:00:29
|
|
|
|
zaba
|
uuu,taj je stvarno taman ,mali jarac kao i ja,pa ja ću svog zeta obožavati ali moramo vidjeti kako će dečki odšacati ,a i Lucija naravno
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 23:01:13
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: zaba ooo,bome su rano krenuli... ona mu je toliko kolica ljuljala da zamalo gresno dite nije izletilo iz njih
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 23:01:29
|
|
|
|
ninolina
|
he he kad bi oni nas pitali
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 23:01:58
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ja ne znam gdje bi svoju utrpala kada ste vec sve momke zauzele a čuj ni problem sjediti na dvije stolice a ja volim takve slatkice pa primam još jednu snajku bogami necemo tako, moja "prnceza" ce da bude jedna jedina zena sem ako me ne zezne i uda se za kakvog arapa
|
|
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 23:02:39
|
|
|
|
Ninaa
|
Curke koje idete lijepo spavajte ili kaj već . Ja bum još malo, ali škicam dokumentarac o Tuđmanu. Cally pa tvoja slatkica je prava zavodnica tko je nebi htio!
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 10.12.2009 23:03:12
|
|
|
|
ninolina
|
bogami necemo tako, moja "prnceza" ce da bude jedna jedina zena sem ako me ne zezne i uda se za kakvog arapa user posted image user posted image e sad ti
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!