Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 21:55:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
Zet spava od 8,ma dobar ti je on.... Ima malo nezgodan karakter al sve ce to kate dovest u red
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 21:56:06
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga namezes na tortilju kiselo vrhnje i ond dalje stavljas sastojke Aha, namažeš pa na to onaj umak. Plavuša ne kuži iz prve
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 21:57:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga namezes na tortilju kiselo vrhnje i ond dalje stavljas sastojke Aha, namažeš pa na to onaj umak. Plavuša ne kuži iz prve da,da bingo namazes to,pa umak od mesa,pa sir itd meni su isto super jedan i drugi....u onom drugom di se zapeku slazes ih uspravno a ne polegnuto i isto mozes namazat sa vrhnjem pa onda stavljat umak
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:00:35
|
|
|
|
Ninaa
|
Mislim da obadva imaju nezgodan karakter .Veli fiona da je to od imena Mame ih budu trebale dovest u red prije! Kak to da tvoj ima nezgodan karakter sigurno na tatu?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:03:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
A ne,ne ovaj karakter je na mamu
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:06:17
|
|
|
|
Ninaa
|
Tak znači i jel se Roku svidjela moja Kata?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:10:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
Sutra cu mu je pokazat Ma steka mi kom nesto cili dan
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:13:00
|
|
|
|
Ninaa
|
Curke i kafee nam je pri kraju novo ime?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:14:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
mislim da se nastavlja advent na ringeraji vol.3
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:16:52
|
|
|
|
Ninaa
|
Tak sam si i mislila! Matana se ništa ne javlja? a Kika jel vadila betu?
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:17:23
|
|
|
|
mariola
|
Cure ja idem. Izgorit će mi noge od laptopa koliko je vruć Nije ni čido kad sam od 6 ovdje Idem buditi moje dečke, spavaju obojica od 6. Baš su dosadni
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:18:57
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Tak sam si i mislila! Matana se ništa ne javlja? a Kika jel vadila betu? Je, i loša je. Ništa od .
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:19:48
|
|
|
|
pepeljuga
|
matana uziva sa tm a kiki beta mala
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:23:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
gibam i ja polalo
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:24:04
|
|
|
|
mama mery
|
vecer cure ja cu kratko cekam da klinci zaspu pa idem peglati i prati tepih i krevet tko se razumije u smove vec drugi put u tjdena dana sanjam vjevcanje i vjencanicu ali ne moje prvo je bilo od moje vjencane kume a drugo od mm-ove seke
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:26:54
|
|
|
|
Ninaa
|
Ajoj baš mi je žao sad je sigurno u komi! Idem i ja mm došao vrijeme je i da se malo podružimo cijeli dan je bio kod mojih pomagao je na kolinju. A za snove ti neznam i ja ti nevjerujem u njih jel stalno nešto sanjam i to me baš živcira. Jako ružno sam sanjala noć prije nego je svekrva umrla i bilo me cijeli dan strah kaj će se dogoditi i kad su nam javili da je hitna vozi znala sam da je to to ali nisam mislila da će umrijeti. Nemoj se samo živcirati
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:29:27
|
|
|
|
mama mery
|
neezivciram se vec me bas zanima da sanjam slicno to mi se nije dogodilo jos ili je to od neke euforije jer imamo svatove u sljedeci subotu
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:31:28
|
|
|
|
ninolina
|
tko se razumije u smove vec drugi put u tjdena dana sanjam vjevcanje i vjencanicu ali ne moje prvo je bilo od moje vjencane kume a drugo od mm-ove sekeuser posted image to kažu da nije dobro sanjati, jesi vidjela mladenku u bijelom
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:33:19
|
|
|
|
mama mery
|
da u oba dva i u ovom drugom je mlada poderala vjencanicu samo nisam videjla vjencanje tj sam obred
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:34:25
|
|
|
|
mamice
|
VJENČANI PRSTEN - Vidjeti ili nositi vjenčani prsten - voljena osoba uvijek će vam biti vjerna. VJENČANJE - Gledati neko vjenčanje - predznak sreće i ljubavi u braku. Prisustvovati nekom vjenčanju - pripremajte vjenčane poklone!
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:36:37
|
|
|
|
mama mery
|
hvala mamice ipak je dobro znam da je bijela boja sreca
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:38:48
|
|
|
|
mamice
|
ma to si ti vec u podsvjesti na tom vjencanju sto ides pa sanjas. ja imam takve snove same zmije,vadjenje zubi i slicno, a sve ok ziva sam ko i svi moji
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:42:25
|
|
|
|
mama mery
|
kad sanjas zmije znaci da imas dušmane- neprijatelje to mi je baka moja govorila
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:42:34
|
|
|
|
ninolina
|
ja često sanjam nekaj kaj se bude dogodilo. Sada sam sanjala da čekam da loto dođe do 23 mil kn pa da ga uplatim
|
|
RE: CB: Advent na ringeraji vol.2 11.12.2009 22:43:49
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ja često sanjam nekaj kaj se bude dogodilo. Sada sam sanjala da čekam da loto dođe do 23 mil kn pa da ga uplatim samo nezaboravi uplatiti kad bude pa se sjeti i mene
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!