|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Đuro"
10.9.2008 23:20:03   
njanja
odoh ja..ne pratim nogomet pa se nisam ni uključivala danas u čakulu....ajde pusa svima!a najveća fioni i ciniku koji su mi juče uljepšali dan i zabavili me ludoooooo!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu noemi)
Neposredna veza do poruke: 1026
10.9.2008 23:21:31   
troubled
znala sam!!!!!
ti si TA!!!! user posted image user posted image user posted image
ti si mu jedina poslala pusu,....i to još najveću....
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1027
10.9.2008 23:21:37   
tiha
piggy tu samuser posted image  

(Odgovor članu noemi)
Neposredna veza do poruke: 1028
10.9.2008 23:22:28   
mrvicak
Vecer dame evo ja mrtva umorna od pravljenja kolaca...dragom mi rodjendan pa cekam 24 h da mu cestitam...Ovih dana sam bila bas pravo nerovozna zbog tih hodanja oko doktora i mislim da je zasluzio puno paznje i njeznosti jer se i on iznervirao gledajuci mene kakva sam...Pa prije toga da popijem s vama nesto...

(Odgovor članu noemi)
Neposredna veza do poruke: 1029
10.9.2008 23:22:57   
piggy
jesi utješila dragogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eeeeee Njanja kako si se otkrilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1030
10.9.2008 23:23:09   
noemi
pusa i vama i Laku noć

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1031
10.9.2008 23:23:56   
tiha
hmm............njanja ipak nije iva piva nego ti! hmmmmmmmmmmmmmuser posted image

(Odgovor članu noemi)
Neposredna veza do poruke: 1032
10.9.2008 23:24:23   
piggy
user posted image user posted image user posted image

evo mrvičak biraj kaj ti paše

(Odgovor članu mrvicak)
Neposredna veza do poruke: 1033
10.9.2008 23:24:25   
njanja
IZVORNA PORUKA: piggy

jesi utješila dragogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eeeeee Njanja kako si se otkrilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 oooooppppsss....ali...da sam mu ja draga, ne bi mu je slala, nego bi mu pusu dala...ja ipak mislim da je iva!!!

-Tagore-

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1034
10.9.2008 23:25:36   
tiha
nisam ga tjesila nije ju ni gledouser posted image  nema na repertoaru jeuser posted image  jos danas valjda a onda polako laganini u akciju!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1035
10.9.2008 23:26:07   
piggy
mislim da je ovo jako zapetljano,ko će to otpetljatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
cinik cinik jel vidiš šta si napraviouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1036
10.9.2008 23:26:24   
tiha
IZVORNA PORUKA: njanja

oooooppppsss....ali...da sam mu ja draga, ne bi mu je slala, nego bi mu pusu dala...ja ipak mislim da je iva!!!

joj,joj,jojuser posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1037
10.9.2008 23:27:15   
piggy
IZVORNA PORUKA: tiha

nisam ga tjesila nije ju ni gledouser posted image  nema na repertoaru jeuser posted image  jos danas valjda a onda polako laganini u akciju!

tak treba i ja ću laganini u akciju kad mi mm nebu radio noćuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1038
10.9.2008 23:27:58   
tiha
curke moje ja imam dizanje 15 do 7 sutra opet idem kod cika zube na probu zubica! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1039
10.9.2008 23:29:08   
tiha

IZVORNA PORUKA: tiha

tak treba i ja ću laganini u akciju kad mi mm nebu radio noćuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam samo za akciju a ti si za veliku akciju user posted image  samo da taj bebolino stigne brzo! drzim ti fige

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1040
10.9.2008 23:29:44   
njanja
odoh i ja svome dragome....pa se vi mislite kojem user posted image

-Tagore-

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1041
10.9.2008 23:30:40   
noemi
odoh se ja malo uz mm uvalit pred tv i lagano u krpe. Ujutro se čujemo na kavici . Laku noć svima

(Odgovor članu noemi)
Neposredna veza do poruke: 1042
10.9.2008 23:31:06   
troubled
idem i ja....laku noć user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1043
10.9.2008 23:31:42   
piggy
laku noć svima.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1044
10.9.2008 23:33:05   
tiha
laku noc svim bjezalicamauser posted image  jao sto znam samu sebe nasmijatiuser posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1045
10.9.2008 23:33:15   
tonkica
Kidam i ja. Sutra ću bit ljuta ko pas ak se ne naspavam, a sama sam si kriva. user posted image
Laka noć svima i odmorite se!

(Odgovor članu noemi)
Neposredna veza do poruke: 1046
10.9.2008 23:33:49   
piggy
ostajemo nas dvije dežurne forumašiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1047
10.9.2008 23:34:21   
zg_cinik
IZVORNA PORUKA: njanja
odoh i ja svome dragome....
pa se vi mislite kojem user posted image

JAN, 12.06.2008.
TROUBLED
idem i ja....laku noć user posted image user posted image user posted image

več sam pomislil da bum sam zaspal...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1048
10.9.2008 23:34:40   
tiha
jos samo malo jer se moram rano dic

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1049
10.9.2008 23:35:41   
tiha
cinice tu smo piggy i ja! ipak mislim da ces sam zaspatiuser posted image eeeeeeeeeeeeee

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!