|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB : Jingle Bells
14.12.2009 13:33:02   
CallamityJane
tvoj prozor ne mogu da ugasim, hoce komplet sistem da mi izgasi ako bilo sta pokusam uraditi user posted image
a tvoj prozor mi stoji i ti kao pises li pises nesto user posted image  a ugasiti ga ne mogu user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 351
14.12.2009 13:33:29   
osobno
mislim da im je ovo režanje jedne na drugu zapravo izraz velike ljubavi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 352
14.12.2009 13:33:50   
minnie
dobar dan cure, šta ima novogauser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 353
14.12.2009 13:34:33   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: callanhoe

tvoj prozor ne mogu da ugasim, hoce komplet sistem da mi izgasi ako bilo sta pokusam uraditi user posted image
a tvoj prozor mi stoji i ti kao pises li pises nesto user posted image  a ugasiti ga ne mogu user posted image

to je do tvog kompa, ne mog grrrrrrrrrrrrr user posted image ja sam ti poslala poruku jos pre 10 minuta, i posle 2 min doslo da ti nije stiglo, tad sam tvoj prozor i izgasila. sad sam i ceo msn. jbg ugasi ceo komp user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 354
14.12.2009 13:34:37   
pepeljuga
ej jel ima koji cajuser posted image user posted image user posted image
zatrpao me snijeg pa nigdi nisam isla nego se uvatila generalnog ciscenja stanauser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 355
14.12.2009 13:35:07   
mama mery
bok cureuser posted image

jeste dobro user posted image
ja cekam seriju i gledam snijeg kaoko lijepo padauser posted image

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 356
14.12.2009 13:35:08   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Nellyca

to je do tvog kompa, ne mog grrrrrrrrrrrrr user posted image ja sam ti poslala poruku jos pre 10 minuta, i posle 2 min doslo da ti nije stiglo, tad sam tvoj prozor i izgasila. sad sam i ceo msn. jbg ugasi ceo komp user posted image

ti znas da se moj comp ne gasi nikadaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 357
14.12.2009 13:35:49   
curice
isto mi je drago da nisu jedna blizu drugeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 358
14.12.2009 13:36:09   
osobno
callie, stari recept = ctrl+alt+del

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

Neposredna veza do poruke: 359
14.12.2009 13:36:37   
Anoniman

ti znas da se moj comp ne gasi nikadaaaaaa user posted image user posted image user posted image

sta cu ti ja, onda se neces cuti sa dragim danima user posted image user posted image user posted image
napade me ti iz cista mira, ni krivu ni duznu user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 360
14.12.2009 13:37:32   
osobno
IZVORNA PORUKA: curice

isto mi je drago da nisu jedna blizu drugeuser posted image user posted image user posted image

sva srića pa nellica živi bogu iza nogu...user posted image user posted image (sorry, draga, koga god znam u kaštelima to kaže...user posted image user posted image )

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 361
14.12.2009 13:37:39   
pepeljuga
Aj lipo sto ste me sve pozdravileuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 362
14.12.2009 13:37:45   
lueman
cure zakon steuser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 363
14.12.2009 13:38:06   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: osobno

vidis da nema pojma user posted image user posted image
svi su joj drugi krivi, samo ona nikad nije user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 364
14.12.2009 13:38:31   
osobno

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Aj lipo sto ste me sve pozdravileuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa di si pepe, long time no see...user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 365
14.12.2009 13:38:53   
CallamityJane
evo nesto rijesih ali mi se cijeli msn izbrisao user posted image
moram ga ponovo instalirati, sta mislis Neco koga necu dodati za kontakte user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 366
14.12.2009 13:39:23   
pepeljuga

uzivam u miru i tisini dok hahari spavaju....

pa di si pepe, long time no see...user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 367
14.12.2009 13:39:34   
Anoniman

sva srića pa nellica živi bogu iza nogu...user posted image user posted image (sorry, draga, koga god znam u kaštelima to kaže...user posted image user posted image )

pazi da i ti jednog dana ne zavrsis kao ja, nikad ne znas sta ti zivot nosi user posted image user posted image
tako su nas i jedni i drugi kumovi zezali gde zivimo...evo ga jedan sad isto u kastelima, a drugi zivi na ciovu u arbaniji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 368
14.12.2009 13:39:35   
osobno

svi su joj drugi krivi, samo ona nikad nije user posted image user posted image user posted image

ma nemoj tako...možda žena ne može dobavit tipke pa ne vidi...nije lako nama patuljastim ljudima u vašem svijetu...user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 369
14.12.2009 13:39:46   
CallamityJane

hehehe pepe sorry
kako ti, kako zdravlje ?
bi li jedan caj user posted image

Neposredna veza do poruke: 370
14.12.2009 13:40:56   
CallamityJane

ma nemoj tako...možda žena ne može dobavit tipke pa ne vidi...nije lako nama patuljastim ljudima u vašem svijetu...user posted image user posted image

bogami ti to za sebe govori, ja se super snalazim, kupila sam sebi skemliju i svuda ju nosim sa sobom user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 371
14.12.2009 13:41:00   
Anoniman

Eto vidis da je ceo msn izbrisala, e neka bas mi je drago user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pepi draga, dugo te nisam videla...i moja spava, i umesto da ucim ja sa vama pijem kafu user posted image

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 372
14.12.2009 13:41:23   
lee
cure bok, meni se tako spava..moram si skuhati još jednu kavu..zaspati ču...ovo vrijeme me uspava...ručak kuham a alex rasturava ljulju...viče tata...a mame nema nigdje....

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

Neposredna veza do poruke: 373
14.12.2009 13:41:32   
osobno

pazi da i ti jednog dana ne zavrsis kao ja, nikad ne znas sta ti zivot nosi user posted image user posted image
tako su nas i jedni i drugi kumovi zezali gde zivimo...evo ga jedan sad isto u kastelima, a drugi zivi na ciovu u arbaniji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a bog te vidija gore je to na čiovu...sva srića pa mm-ov posal zahtijeva civilizaciju...user posted image user posted image user posted image user posted image al ako uvedu obvezno školovanje za sve domaće životinje, možda dobijemo alternativu...user posted image

< Poruku je uredio osobno -- 14.12.2009 13:44:13 >

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 374
14.12.2009 13:42:53   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: lee

cure bok, meni se tako spava..moram si skuhati još jednu kavu..zaspati ču...ovo vrijeme me uspava...ručak kuham a alex rasturava ljulju...viče tata...a mame nema nigdje....

user posted image
i ja vec drugu kafu ispijam user posted image
a i Sara je sad u fazi samo vise tata tata tatatatata, mama ne kaze i po par dana user posted image

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!