|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
12.9.2008 11:43:43   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Puli)
  Neposredna veza do poruke: 1426
   RE: Caffe bar "Đuro"
12.9.2008 11:44:13   
piggy
brzo moramo tlak pokupiti s poda i staviti ga na policuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image        user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1427
12.9.2008 11:45:11   
piggy
ja ne znam nikome dignuti tlak,osim sa kavicomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1428
12.9.2008 11:46:28   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Puli

fiona user posted image user posted image user posted image user posted image za curku

još jedna mamina nasljednica stižeuser posted image user posted image user posted image user posted image

e da ruža za đuru rezervirala cvijetu tak da moraš tražiti drugog zetauser posted image

ej , ej stani u red ja sam se prva ogrebla oko Đure za svoju kopačicu!!!! nemoj tak...stani u red neka mali bira....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1429
12.9.2008 11:47:10   
koka
Danas Njanjin Jan ima 3 mj user posted image user posted image user posted image user posted image , već?user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1430
12.9.2008 11:48:26   
Puli
Danas Njanjin Jan ima 3 mj
user posted image user posted image user posted image user posted image

kako vrijeme brzo letiuser posted image

ko da se jučer rodiouser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1431
12.9.2008 11:49:16   
piggy
biti će tu problema kad se dvije ženske dokopaju Đureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nek uzme oba dvije,kaj bi mu falilo,jedna je već sad na tastaturi i tipka,a druga se podbočila i čeka pivce,šta ćeš boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image
za janauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1432
12.9.2008 11:49:26   
koka
a NE NE CURE MOJE đURO JE VEĆ ODAVNO REZERVIRAN user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1433
12.9.2008 11:49:50   
Puli
ej , ej stani u red ja sam se prva ogrebla oko Đure za svoju kopačicu!!!!

ništa  popisati koja ima koliko miraza
pa nek ruža birauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1434
12.9.2008 11:50:27   
koka
Fionauser posted image user posted image user posted image za  točkicuuser posted image Katarinu. user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1435
12.9.2008 11:51:19   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Puli

ej , ej stani u red ja sam se prva ogrebla oko Đure za svoju kopačicu!!!!

ništa  popisati koja ima koliko miraza
pa nek ruža birauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma može Ruža birati koliko hoće ali kad moja mala donese ZLATO doma iam da svi popadaju sa nogu pa pogledaj kako kopa već sada a još nije ni vani...!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1436
   [Obrisani korisnik]
12.9.2008 11:52:27   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 1437
12.9.2008 11:52:59   
FIONA
IZVORNA PORUKA: koka

Fionauser posted image user posted image user posted image za  točkicuuser posted image Katarinu. user posted image user posted image user posted image

hvala, hvala, stvarno je ponos svoje mamice...prvo u noseka pa u usta doktorica je pala sa stolice od smijeha!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma mamino zlato!!!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1438
12.9.2008 11:53:07   
mirna
Fiona prekrasne su ti slikice s UZ.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1439
12.9.2008 11:53:21   
koka
Ma koje zlato , ja već podkupila Ružu sladoledima user posted image user posted image user posted image , odmah pristala.user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1440
12.9.2008 11:54:01   
FIONA
IZVORNA PORUKA: lilivana

Vidim, razgovor opet vodi prema vjenčanju... user posted image

dobro primječuješ!!!! Ko bu sad stavljal kitice...ja nemrem ipak sam mama!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1441
12.9.2008 11:55:01   
Krky
Hej Puli i ostatak curka! Evo samo što sjednem i ne napišem ni slovo čujem:"Maaamaaa, ja sam pi..io". Ne u kahlicu, naravno - pokraj. na metar od!!! I to naizmjence jadan pa drugi u razmaku 5 min, a svako malo ih pitam. Pa koliko ti muški mogu zapišavat okolo?!

E da, autić mi dostupan u srijedu, pa ako Bog da ostale uvjete, tamo smo i jedva čekamo.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1442
12.9.2008 11:55:28   
FIONA

Ma koje zlato , ja već podkupila Ružu sladoledima user posted image user posted image user posted image , odmah pristala.user posted image

brzo se bu predomislila ...zanš ti koliko sa gramom zlata možeš kupiti sladoleda a koliko mala Katarina može iskopati....ma nemate šanse stanite u red!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1443
   [Obrisani korisnik]
12.9.2008 11:56:26   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 1444
12.9.2008 11:57:21   
FIONA
krky nije tebi lako među muškarcima..... i moj od 30 godina piša još uvijek sastrane...baš mu uvijek pobegne jedna kap!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 1445
12.9.2008 11:59:54   
FIONA
ja se držim one ciganske...sa zlatom možeš i preko granice a da nemaš devize!!!!....a kaj se sladoleda tiče i ja bi se udavila u njema svaki dan da mogu!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1446
12.9.2008 12:02:07   
piggy
IZVORNA PORUKA: lilivana

Da ja moram birat između zlata i sladoleda, mislim da znate kaj bih izabrala. Ako nitko drugi, Piggy me toliko već zna user posted image  user posted image  user posted image  Je l tako Piggy? user posted image

naravno liliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1447
12.9.2008 12:04:10   
koka
Ja bi ga i sad user posted image , jagoda , menta, čokolada i preliv neki fini mmmmmmmmmmmmmm

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1448
12.9.2008 12:04:57   
piggy
kad smo već kod sladoleda mogli bi se i posladitiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1449
12.9.2008 12:06:07   
FIONA

Ja bi ga i sad user posted image , jagoda , menta, čokolada i preliv neki fini mmmmmmmmmmmmmm

iso miki nije bitno od čega je samo da je slatkać!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!