|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Đuro"
12.9.2008 13:08:40   
koka
A Vjerae se javila da ju šalju domauser posted image , još nije spremna. 

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1501
12.9.2008 13:09:46   
mirna
Bok Ruža!user posted image Falila si nam..

ljubni markića i čekamo izvješće ove dane!user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1502
12.9.2008 13:10:46   
koka
E Ružice i mi se jako veselimo s tobomuser posted image user posted image user posted image . Puno mi izljubi Markića i recimu da se ne ljuti što ga neki put zovem Đurouser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1503
12.9.2008 13:13:21   
troubled
IZVORNA PORUKA: koka

E Ružice i mi se jako veselimo s tobomuser posted image user posted image user posted image . Puno mi izljubi Markića i recimu da se ne ljuti što ga neki put zovem Đurouser posted image

svaki put....bar ja user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1504
12.9.2008 13:15:56   
maja
Bok cure! Ružo, puno pusa tebi i  Marku Đuriuser posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1505
   [Obrisani korisnik]
12.9.2008 13:16:56   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu troubled)
  Neposredna veza do poruke: 1506
   [Obrisani korisnik]
12.9.2008 13:18:36   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 1507
12.9.2008 13:19:29   
troubled
niste normalne...pet stranica od jutros.....
idem čitati....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1508
12.9.2008 13:20:02   
maja
brza sam ko munja...nisam htjela ranije doći, išla sam prvo očistiti, pa da u miru, bez grižnje savjesti sjednemuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 1509
12.9.2008 13:22:39   
koka
Ja danas imam pizzu pa sad uživam i baš mi je drago da sam dočekala Ružicu i Đuru. A gdje je nestala Piggy zar sam nešto preskočila?user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1510
   [Obrisani korisnik]
12.9.2008 13:25:13   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 1511
12.9.2008 13:27:24   
mirna
ja idem sada malo odmoriti da napunim baterije za mog miša..

pozz do navečer!user posted image

Neposredna veza do poruke: 1512
   [Obrisani korisnik]
12.9.2008 13:28:38   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 1513
12.9.2008 13:29:59   
koka
Mirna  user posted image   user posted image  

Neposredna veza do poruke: 1514
12.9.2008 13:33:00   
troubled
sve pročitala user posted image user posted image user posted image

fiona - prekrasna je cura user posted image user posted image user posted image ...ovo s kopanjem - jeli to naslijedila od mame ili od tate??? user posted image user posted image user posted image

dobar dan i svim ostalim curama user posted image user posted image user posted image  nasmijanim, vrckavim i šašavim user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1515
12.9.2008 13:38:30   
koka
Jesi se odmorila Troubled? Do kad planiraš ti radit?

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1516
12.9.2008 13:42:59   
Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: troubled

fiona - prekrasna je cura user posted image user posted image user posted image ...ovo s kopanjem - jeli to naslijedila od mame ili od tate??? user posted image user posted image user posted image

ili ju je cinik tome poučio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1517
12.9.2008 13:52:22   
troubled

danas sam rekla ravnateljici da ne mogu više...
radim još u ponedjeljak...od utorka sam na bolovanju user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1518
12.9.2008 13:52:47   
troubled
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

ili ju je cinik tome poučio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 1519
12.9.2008 13:55:11   
koka

danas sam rekla ravnateljici da ne mogu više...
radim još u ponedjeljak...od utorka sam na bolovanju user posted image
user posted image user posted image user posted image meni je drago user posted image user posted image user posted image . Odmorit češ se višei više biti s namauser posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1520
   [Obrisani korisnik]
12.9.2008 13:57:25   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu troubled)
  Neposredna veza do poruke: 1521
12.9.2008 14:01:58   
Elena
Bok cure,kako ste mi?Vidim da vec nekoliko veceri trazite misterioznu cinikovu dragu,i od ono kaj sam procitala nekak najsumnjiva mi je piggy,al ne znam zastouser posted image
Ruzice draga jedna veeeeeeeeeeelika pusa za tebe i mali Marko i tako mi je drago da je sve proslo kako treba.
Nadam se da cu veceras uzivati u vase drustvo,a sad ko je za kavicu?user posted image

volim vas sve

Neposredna veza do poruke: 1522
12.9.2008 14:05:31   
troubled

user posted image user posted image user posted image meni je drago user posted image user posted image user posted image . Odmorit češ se višei više biti s namauser posted image

a kao malo me ima ovdje user posted image user posted image user posted image

lilivana - želim ti to što prije user posted image user posted image user posted image

elena...lijepo da si tu.....nadam se da je martina bolje....a rekla si da imaš i o sebi pisati.....sve ok?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1523
   [Obrisani korisnik]
12.9.2008 14:06:37   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Elena)
  Neposredna veza do poruke: 1524
12.9.2008 14:11:00   
Elena
Joj ja jos cekam neke detalnije pretrage,al ono sto su mi zasad ustanovili je polip(izrastak)u vagini i to moram otstraniti vec sad kad dobijemuser posted image i tako,martina mi je malo bolje ali jos uvjek smo na sirupe,u sredu smo na kontrole zbog nje i tako...Ma uvjek tako dodze ponekad los period kad se sve skupi,ali srecom da je sve prolazno u zivotu pa i ovo,kako je Bog niko nijeuser posted image

volim vas sve

Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!