Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
[Anketa]
|
Mučnine i povraćanje
|
da - mučnine |
|
da - mučnine i povraćanje |
|
ne |
|
Ukupno glasova: 247
|
(Posljednji glas : 16.3.2016 9:59:05)
(Glasovanje traje do: -- )
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 21.7.2009 7:01:35
|
|
|
|
Manda
|
Meni je mučnina počela valjda već u 3 tj i po cijeli dan mi traje, samo mijenja intenzitet. U 1 tr mučnina tek poslije 2 mj a sad tako rano. I svašta ne mogu jesti, ali eurokrem jeST zakon I žedna sam strašno.
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 21.7.2009 13:34:41
|
|
|
|
Lola88
|
Ola! Eto, ja sam vec 30 tjedna trudna. I prva mi je trudnoča. Na svu sreču, bila sam posteđena povraćanja i mučnina. Ni jednom nisam povračala. Osim što sam u 1.tromj. kao i sada non-stop na wc-u. A što se tiće kilograma, eto sad znači u 30 tjednu "dobila" sam 6,5 kg. Tako da sam i zbog toga sretna.
|
|
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 21.7.2009 14:28:35
|
|
|
|
trudnica87
|
nisam imala nikakve mucnine,a nisam ni jednom povracala.trudna sam sad 25 tjedana i dosad sam dobila 3,5 kg..sretna sam
|
|
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 27.7.2009 16:55:18
|
|
|
|
inoxica
|
Ja sam trudna 9 tjedana(točno danas 9 tjedana ) hvala Bogu, nemam mučnine, malo mi zna biti muka tokom dana ali odmah nešto pojedem pa mi više nije muka
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 12.8.2009 21:26:11
|
|
|
|
Liliana24
|
Ja sam u 20.tjednu, a mučnine su mi trajale do pred 2 tjedna + povračala sam svaki dan. Počelo mi je negdje u 5.tjednu biti mučno...dosta dugo mi je trajalo, a mučnine sam rješavala doručkom čim sam se probudila, ali niti to mi nije bila garancija da neću ići povračati....hvala Bogu, sad je to iza mene :) uživam u drugom tromjesečju.....
|
|
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 15.8.2009 9:17:11
|
|
|
|
sara.at
|
Meni je samo sad mucnina al vec osjecam da se doci povracanje jer sve mi stoji u grlu..... Al ja imam veci problem jesam li igdje legla ja sam odmah zaspala, moj muz samo nosa deku zamnom
|
|
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 15.8.2009 9:20:22
|
|
|
|
FIONA
|
joj sara dobro došla na forum i samo ti želim što manje muke...ja sam završila zbog nje u bolnici!...a kaj se umora tiče....spavala, spavala i probudila se umornije nego ikada...
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 15.8.2009 9:24:10
|
|
|
|
sara.at
|
Hvala ti Fiona na dobrodislici.. Uh i ja sebi zelim da imam manje mucnine a i ostalim trudnicama a sa spavanjem vec sama sebi idem na zivce sve omiljene serije ja propustim
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 15.8.2009 9:24:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 15.8.2009 9:27:20
|
|
|
|
sara.at
|
hvala cvrcak na dobrodoslici...a koliko dugo si imala mucnine p.s ovo je moja prva trudnoca pa nista neznam osim onog sto procitam i sto mi moj svekar koji je ginokolog (ne moj) pokusava da mi objasni
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 15.8.2009 9:41:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 15.8.2009 9:49:50
|
|
|
|
sara.at
|
uh stvarno ti je bilo tesko ja se nadam ipak boljem..... znaci da nejedem crosane
|
|
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 4.9.2009 12:47:32
|
|
|
|
joszde
|
evo meni od ponedjeljka traju mučnine za poluditi da barem mogu povratiti mislim da bi mi bilo lakše a ovako nesmijem ni vode popiti već mi je muka i užasno sam umorna samo bi spavala a danas se grozno osjećam ništa mi se ne da samo bi ležala cijeli dan kada prestaju te mučnine trebali bi na put pa se ne usudim nikuda ići.
|
|
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 7.9.2009 17:04:47
|
|
|
|
joszde
|
da li itko zna da li postoji nešto da kupim u apoteci protiv mučnina jer to nisu kako kažu jutarnje mučnine nego traju cijeli dan ako ima nešto molim vas da se javi hvala.
|
|
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 7.9.2009 17:17:20
|
|
|
|
jelena j.
|
ja mislim i kad povratis da ce ti opet biti muka,takve su mucnine u trudnoci meni je do sestog mjeseca samo sta se u trecem smaanjilo ali i kad sam povratila bila je muka opet,a za tablete nisam cula i da imaju ja ih ne bi pila
|
|
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 7.9.2009 17:20:36
|
|
|
|
joszde
|
ja sam prvi put jučer povratila ,danas ništa ali mi je muka stalno ,ne mislim na tablete možda neki čaj ili nešto što se smije piti a da samanjuje mučninu
|
|
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 7.9.2009 17:23:40
|
|
|
|
jelena j.
|
tako je i meni bilo na pocetku nisam povracala nego samo muka ali poslije sam pocela povracati i to ujutro kad ustanem a nista i ne jedem i samo zeludac natezem.pitaj ti u ljekarnoj da li imaju ista ja nisam trazila nista za povracanje
|
|
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 7.9.2009 18:04:19
|
|
|
|
kitty007
|
pozdrav svim sadašnjim,bivšim i budućim trudnicama...ja sam trudna 3 mjeseca i to znam samo po nalazima i maloj bebici koja se vrpolji u trbuhu...ni mučnine,no povraćanje,ni vrtoglavice....jedino navečer ranije zaspim...
|
|
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 7.9.2009 18:07:52
|
|
|
|
ninolina
|
evo hvala bogu u sve četri trudnoće nisam ni jednom povračala
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 30.9.2009 9:11:02
|
|
|
|
pufna*
|
u ponedjeljak sam zagazila u 7 tjedan i odmah sam se počastila rigoletom :( do tada apsolutno nista. s mucninom lijezem, s mucninom se i budim. cim otvorim oci, moram nesto staviti u usta inace... ma ovo me majcinstvo doslovce obara s nogu!
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 30.9.2009 9:14:14
|
|
|
|
elle1
|
vidjet ces tek kad rodis kako ce te obarat s nogu-naravno u pozitivnom smislu
|
|
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 9.10.2009 11:54:23
|
|
|
|
kungfu ninđica
|
Hej i ja imam bolove u donjem dijelu trbuha i to je onako tupa bol kao kod prvog dana M. Javlja mi se periodično i traje po otprilike 15 min, a primjetila sma da se češće javi ako npr. dugo sjedim ili mi je trbuh pritisnut. Znači to nije ništa što bi me trebalo brinuti... pretjerno?
|
|
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 9.10.2009 12:03:09
|
|
|
|
kungfu ninđica
|
Moj ginić mi je preporučio protiv mučnina, bolova i zatvora sljedeće: rupurut - kod mučnina, donat Mg - kod zatvora, magnezij 300 u prahu pod jezik za opuštanje mišića (protiv bolova) i izgradnju koštanog dijela kod bebe, vitamin B6 iza jela i psilium(ne znam za šta je to). Eto možda netko zna više pa se nadoveže...
|
|
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 2.1.2010 9:26:49
|
|
|
|
mijana
|
i ja muku mučim s mučninama već tjedan dana čim sam ušla u 5 tjedan.kad me zahvati najbolje mi je da ležim
|
|
RE: Mučnine i povraćanje 2.1.2010 10:53:06
|
|
|
|
komarac1
|
Ne volim se tog niti sjetit! Svakodnevne mučnine i povračenje! I tako 3 mj. Tolko sam povraćala da sam od naprezanja već i krv povraćala! Koma razdoblje! Jedino što mi je davalo snage je bila točkica na ultrazvučnoj sličici!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!