|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Đuro"
14.9.2008 22:56:03   
anne
IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: anne

Sami drema na meni
 Znači i sami je u klanu s janom: "iskoristi mamu"....I meni jan preko dana obožava spavati na ramenu, ali srećom, zadnjih 10-tak dana sam ga naviknula da zaspi na meni pa ga prebacim u krevet kad ulovi san....sva sreća da naveče sam zaspi....

Petra mi je uvijek zaspala na cici, a Samuel dok ga nosim. Ne znam što je gore ili bolje.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2026
14.9.2008 22:56:28   
tiha
dobra si! nebi htjela imati nikad vise 44 kost i koza ......strasno ovak sam si taman sa 49-50......tablete su mi pomogle da dobijem na kilazi kad vec trudnoce nisu imale nekog ucinka!!!!user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2027
14.9.2008 22:56:33   
njanja
Lelo, prekrasna je ona slika gdje ste ti i leon lice uz lice..kako se samo srdačno smije...user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2028
14.9.2008 22:57:47   
anne
IZVORNA PORUKA: tiha

dobra si! nebi htjela imati nikad vise 44 kost i koza ......strasno ovak sam si taman sa 49-50......tablete su mi pomogle da dobijem na kilazi kad vec trudnoce nisu imale nekog ucinka!!!!user posted image

Tablete? user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2029
14.9.2008 22:58:09   
njanja

Petra mi je uvijek zaspala na cici, a Samuel dok ga nosim. Ne znam što je gore ili bolje.user posted image
[/quote]  Moj mišljnje je da je bolje nosakanje...jer na onaj 1. način počinju iskorištvati cicu da bi zaspali....tako je radila moja nećakinja...kaže sestra da je znala staviti ju u krevet pa se nagnuti na krevet i dati joj cicu da zaspi user posted image user posted image

-Tagore-

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2030
14.9.2008 22:59:12   
noemi
curke moje ja vam želim laku noć ! Od tolike hrane ja zaista ogladnila pa idem nešto prigrist i laganini na grijanje u krevet
user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2031
14.9.2008 23:00:32   
piggy
IZVORNA PORUKA: njanja

Lelo, prekrasna je ona slika gdje ste ti i leon lice uz lice..kako se samo srdačno smije...user posted image

još mi je bolji za stolom,kaj me sad ometaš vidiš da radim na kompjuteru,budući forumašuser posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2032
14.9.2008 23:01:42   
piggy
laku noć noemiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo ti odi nekaj prigristi,ko je vidio ići u krevet gladanuser posted image user posted image

(Odgovor članu noemi)
Neposredna veza do poruke: 2033
14.9.2008 23:02:05   
tiha
da da logest tablete

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2034
14.9.2008 23:03:46   
tiha
mia mi je budna odo nadam se da cu se javit prije ponoci!!!!!!!! idem ju uspavat jer ce mi pobrkat planove.....user posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2035
14.9.2008 23:04:22   
anne
Ostavljam vas i ja cure. Djeca zaspala pa ćemo i mi u horizontalu.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2036
14.9.2008 23:05:20   
Ruža
Joj lude ste skroz...user posted image
Moj muški ogladnio opet, sad čekamo da napuni pelenu pa će u krpe.
49 kg???user posted image user posted image  Ajme, ajme... pa negdje tamo u osnovnoj školi... I kad se prvi sekac udavala.. U tolikom sam bedu bila da nisam danima ništa u usta mogla staviti... Ja ću biti sretna i sa 58!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2037
14.9.2008 23:10:39   
mlada mama
tiha,a koliko si ti visoka???

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2038
14.9.2008 23:15:08   
njanja
cure, odoh ja....već danima pokšavam pročitat knjiigu do kraja i nikako....pusa!

-Tagore-

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 2039
14.9.2008 23:17:01   
Ruža
Njanja laku noć!user posted image  Uživaj u knigici...

Samo luda mama...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2040
14.9.2008 23:17:19   
mlada mama
noc njanja i ja cu uskoro nabavila sam si i ja neku novu knjigu,pocet cu je citati samo sm zavirila sekundicu da vidim sto se dogadja

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2041
14.9.2008 23:18:17   
njanja
Ružo, šta ćeš sa netom...ako treba pomoć od MK, javi mi na sms...odoh pusa....

-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 2042
14.9.2008 23:19:09   
njanja
IZVORNA PORUKA: mlada mama

noc njanja i ja cu uskoro nabavila sam si i ja neku novu knjigu,pocet cu je citati samo sm zavirila sekundicu da vidim sto se dogadja
  tako i ja ZAVIRIM svaki dan na sekundicu pa ostanem 2 sata user posted image uživaj i ti u knjizi....

< Poruku je uredio njanja -- 14.9.2008 23:20:14 >

-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 2043
14.9.2008 23:28:29   
FIONA
vidim ja bilo je tu veselo, puno kolača i cuga...mene je pogodilo ono JA IMA SA KREVETOM 50  a druga se nadoveže A JA 49!!!.... Ma samo za znate ja imam 79 i ponosna sam na svako gram!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idem u krpe, prije toga lagano podapiranje i sutra spremna za nove pobjede..samo sam u dilemi koju da si dolčevitku izvadim iz ormara jel se bum smrzla!!!user posted image user posted image user posted image

Pusa svima do sutra,
CMOOOOK.....

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2044
14.9.2008 23:30:11   
piggy
tiha vrati nam se prije ponoćiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ružo i đuro je ogladnio od svega što sam ponudilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2045
14.9.2008 23:32:46   
FIONA
ISUSEK PA I JA SAM DOBILA TREĆU ZVJEZDICU!!!! Kak sam si sad važna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2046
14.9.2008 23:34:56   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: FIONA

vidim ja bilo je tu veselo, puno kolača i cuga...mene je pogodilo ono JA IMA SA KREVETOM 50  a druga se nadoveže A JA 49!!!.... Ma samo za znate ja imam 79 i ponosna sam na svako gram!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idem u krpe, prije toga lagano podapiranje i sutra spremna za nove pobjede..samo sam u dilemi koju da si dolčevitku izvadim iz ormara jel se bum smrzla!!!user posted image user posted image user posted image

Pusa svima do sutra,
CMOOOOK.....

ti se ne racunas vas je dvoje,a 79 podjeljeno sa 2 je 39.5 sta hoces??user posted image user posted image user posted image  tako ja racunamuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2047
14.9.2008 23:35:57   
Ruža
Piggy, Piggy bome i je.user posted image  A i ja bi sada rado onog jednog tvog slađu, ali pravog.user posted image  Nije ni čudo da si mršavica kad svu hranu podjeliš drugima.user posted image
Fiona luda si skroz...user posted image user posted image user posted image  Ma tako i treba.
Curke napokon pogledah slikice, dječica su vam prekrasna...
Šećeri mali....user posted image
I ja ću vas pozdraviti, brišem pod tuš i u krpe lagano...
Laku noć želim svima...

Samo luda mama...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2048
14.9.2008 23:36:09   
mlada mama
znaci i ti i ja dobile trecu danas,ajmo se sada natjecati koja ce prije dobiti cetvrtuuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2049
14.9.2008 23:36:28   
piggy
IZVORNA PORUKA: FIONA

ISUSEK PA I JA SAM DOBILA TREĆU ZVJEZDICU!!!! Kak sam si sad važna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo Fionice za treću zvjezdicu,nemoj se sada umislitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mlada mama i tebi čestitke za treću zvjezdicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio piggy -- 14.9.2008 23:37:26 >

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!