|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. "Silvestrovo"
9.1.2010 17:06:48   
CallamityJane
evo i moja se probudila, idem slagati kocke i slicno sta raditi
papa pozdrav do posle user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1576
9.1.2010 17:11:54   
zaba
bok calli
CURICEEEE user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1577
9.1.2010 17:15:47   
curice
IZVORNA PORUKA: zaba

bok calli
CURICEEEE user posted image

evo meeee,napokonuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 1578
9.1.2010 17:19:33   
zaba
pričaj mi,kako je bilo,kad će slikice,joj,sve mi pričaj...ja idem jednu zapaliti i brzo sam natrag.user posted image

07.05.2005.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1579
9.1.2010 17:27:34   
curice
Aparat mi je ostao, ali susjeda sam zvala,on ima ključ,pa je uzeo aparat i poslao ga po prijateljima koji se vraćaju večeras(zato sam i rekla da će biti slikice kroz ova dva dana)
Bilo je super,išli su sa nama moji mama i tata,mama me odmah istjerala iz kuhinje(hvala joj do neba i natrag za to),tata uživao sa curama i one sa njim.Dočekalo nas lijepo vrijeme bez snijega,nakon dva dana koja smo proveli u šetnjama,napadao i snijeg-koje je veselje tek tada zavladalouser posted image
Vatrometa za novu godinu ne bi se posramio ni jedan veliki grad,mm nije odolio pa je i on kupio jednu kutiju sa 16 raketa i priuštio curama nekoliko trenutaka veselja i smijehauser posted image
Zadnja dva dana padala kiša pa smo se zbog nje i vratili malo ranije od planiranog,ali stigli smo zdravi(što je najvažnije),odmorni i spremni za još jednu sezonuuser posted image

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 1580
9.1.2010 17:31:46   
curice
Ah zovu me,moram otići, ali večeras sam tu,noćna je zagarantiranauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1581
9.1.2010 18:14:43   
zaba
vrati se brzo

07.05.2005.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1582
9.1.2010 18:28:30   
riDoris
Lutam već pola sata s teme na temu, hvatam što sam u mjesec dana propustila i čekam društvance za ćakulicuuser posted image

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 1583
9.1.2010 18:33:20   
zaba
i ja tako,dok čekam Luciju da konačno dođe kući user posted image

07.05.2005.

(Odgovor članu riDoris)
Neposredna veza do poruke: 1584
9.1.2010 18:52:20   
riDoris
Tražim nove avatare na netu i nisam našla niti jednu dobru stranicu. Ima li netko kakav prijedlog?

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 1585
9.1.2010 18:53:04   
Anoniman
Evo drage moje i mene u prolazu user posted image kako ste mi,sta mi radite?user posted image

(Odgovor članu zaba)
  Neposredna veza do poruke: 1586
9.1.2010 18:57:07   
riDoris
Ja sam kući sama sa sveki i molim Boga da mi mm što prije dođe jer me ubila s raspravom o Bandićuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1587
9.1.2010 18:58:11   
zaba
nelly,čekam svoju Luciju pa nikako da stigne više,ne radim ništa - zasluženi odmor.Kako je Sara?

07.05.2005.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1588
9.1.2010 19:02:48   
Anoniman
Auuuu Doris tebi je bas veselouser posted image tome rr sluzi, da pobegnes od takvih kao sto je onauser posted image

zaba, Sara uziva, puna kuca od jutra do sutra, i ja sam se naspavala najzad, baba je uzme ujutru a ja nastavim do podne-1user posted image kako mi je to nedostajalo, kod mame je definitivno najlepseuser posted image user posted image a gde ti je Lucija pa je cekas da se vrati?user posted image

(Odgovor članu zaba)
  Neposredna veza do poruke: 1589
9.1.2010 19:08:27   
zaba
ma čekaj,pa jesi ti doma - doma,ili si otišla svojima? Skroz si me zbunila user posted image .
Lucija je otišla jućer baki,pa je ostala spavati kod nje.Mm i ja smo poslije mog posla otišli po špeceraj i čekamo juuuu,baš nam nedostaje,pusta kuća bez njenog smijeha i skakutanja.

07.05.2005.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1590
9.1.2010 19:11:33   
Anoniman

ma čekaj,pa jesi ti doma - doma,ili si otišla svojima? Skroz si me zbunila user posted image .
Lucija je otišla jućer baki,pa je ostala spavati kod nje.Mm i ja smo poslije mog posla otišli po špeceraj i čekamo juuuu,baš nam nedostaje,pusta kuća bez njenog smijeha i skakutanja.

Da da, kod svojih samuser posted image ovde smo proslavili novu godinu, Sarin rodj, moj Bozic.. mm se juce vratio za split, u ponedeljak pocinje da radi, a ja ostajem do pocetka 3. meseca, moram ispite da polozim i da zavrsim voznju ovde. valjda cu uspetiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zaba)
  Neposredna veza do poruke: 1591
9.1.2010 19:18:45   
zaba
kako mi je samo to promaklo user posted image
super da ste uspjeli biti skupa u blagdansko vrijeme,vjerujem da si sretna biti malo duže sa svojima,a njima je sad gušt biti sa Sarom.Uči zlato,uči i zguzi te ispite,ti si pametna ženska i vjerujem da ćeš uspjeti.Pozdravi svoje,ljubi slatkicu i tebi jedan veliki user posted image .

07.05.2005.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1592
9.1.2010 19:25:51   
Anoniman

kako mi je samo to promaklo user posted image
super da ste uspjeli biti skupa u blagdansko vrijeme,vjerujem da si sretna biti malo duže sa svojima,a njima je sad gušt biti sa Sarom.Uči zlato,uči i zguzi te ispite,ti si pametna ženska i vjerujem da ćeš uspjeti.Pozdravi svoje,ljubi slatkicu i tebi jedan veliki user posted image .

pa slabije sam se javljala, ali mislim da je opravdanouser posted image ipak nisam bila ovde 3 meseca, uzelela sam se svega i svih, za Sarin rodj su ljudi dolazili 5 dana, od jutra do sutrauser posted image i jos nisu svi biliuser posted image user posted image user posted image samo mi brzo proslo ovo vreme dok je mm bio ovde, a vreme nas nije posluzilo nikako, jedva da smo 3 puta u setnji biliuser posted image hvala draga na podrsci, sad si mi malo dala krila pa idem da predjem par testova za voznju da iskoristim ovaj optimizam koji si mi ulilauser posted image ljubi puno Luciju, a te bi saljem velikiiii pozz i user posted image iz kisnog Beograda!! i sad ti licno opet kazem, ne boj se, verujem u tebeuser posted image user posted image

(Odgovor članu zaba)
  Neposredna veza do poruke: 1593
9.1.2010 19:36:41   
zaba
i ja tebi pusu iz kišnog Zagreba 

07.05.2005.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1594
9.1.2010 21:27:25   
tikica_69
Eto i mene malo prije Brodoloma zivota user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 1595
9.1.2010 21:34:41   
curice
Evo i mene nepokon u noćnuuser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 1596
9.1.2010 21:36:02   
tikica_69
bok curice...jel vam dosla struja user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1597
9.1.2010 21:40:15   
curice
bok tiki,
struja stigla prije nas,srećom bar smo ovaj put izbjegli cijeli taj kolaps u gradu

kako si ti,šta ima u tebe nova

Neposredna veza do poruke: 1598
9.1.2010 21:50:24   
tikica_69
Bas nista.....sve po starom. Odmaram.....sve laganini....user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1599
9.1.2010 21:57:05   
curice
jesu li nestale sve posljedice od prometne

Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!