Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 21:29:39
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A valjda će doći netko tko može,nemogu ni ja... Meni se smrzla ruka od tipkanja,neznam koliko ću dugo još moći tipkati
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 21:30:39
|
|
|
|
leilany
|
a od kud tipkas??
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 21:31:43
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ustvari mi se smrzla ruka koja mi je na mišu ,a polako mi i guzica počinje trnuti od sjedenja Ti sigurno ležiš i imaš laptop
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 21:33:31
|
|
|
|
leilany
|
hahahaha...daaaa....bocno smjestena
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 21:43:48
|
|
|
|
curice
|
i ja sam bočno smještena,u krevetu
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 21:44:30
|
|
|
|
leilany
|
blazeni lapici....
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 21:44:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 21:46:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 21:46:09
|
|
|
|
ninolina
|
večer cure. što ima? ja sam se upravo vratila sa pizzom,a onda mm moram praviti tortu za sutra bokić žemske, o cvrči tebi je super Kako mi snajka?
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 21:47:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 21:49:59
|
|
|
|
ninolina
|
Snajka je jedva zaspala,svaki dan se par 300 puta pitam odakle tom djetetu toliko energije. Ja nam neću čuvati unučad ako budu na njih dvoje,samo da znašuser posted image ma ja ću to ne brini. Ko da su stvoreni jedan za drugog, moj sjeo pred televizor i viće još samo ovaj crtić, ja kažem ne u krevet... a pametnjaković, mali balavac meni kaže kaj opet češ popizditi... Pa ja bi ga razbila
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 21:51:43
|
|
|
|
curice
|
nemoj biti zločesta pusti dijete da gleda crtiće
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 21:52:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 21:53:16
|
|
|
|
ninolina
|
Da i moja kada nešto napravi(otprilike 20-tak puta na dan)kaže tati:mama će popizditi,ali ne uzrujava se baš eto reci da si nisu suđeni
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 21:54:00
|
|
|
|
ninolina
|
nemoj biti zločestauser posted image user posted image user posted image pusti dijete da gleda crtiće a nema toga gotovo, spava ko beba čim je legao, danas nije spavao po danu pa mu fali
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 21:54:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 21:57:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 21:58:10
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak a vidi ti ovu bumbiku..traži pivo i onda nestane smrzla joj se ruka... i ukocila guza
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 21:58:13
|
|
|
|
ninolina
|
Prijo,slažem se s tobomuser posted image jednog dana će nam biti smješno,ali vidiš da mi trenutno već herz otkazuje. ostali su ti dobri? ostatak je dobro, Tin kod bake, Iva kod tete ovi spavaju a ja u miru i tišini
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 22:11:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 22:12:12
|
|
|
|
mirna
|
bok! i moj mladunac spava... budan je ujutro od 6 bio... od tada nadalje smo brisali nosic, onda sam ja natrag zaspala a on gledao crtice... sada nije htio u krevet ali nije vise mogao izdrzati...odoh i ja polako pred tv. malo sam tuzna, vikend je i nema nam MM...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 22:13:47
|
|
|
|
leilany
|
joooj...moja gleda ko mala sova...nece spavat.... a nema ni mog muza...otiso doma malo(u ri)....sad je na cugi sa kumom...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 22:16:01
|
|
|
|
minnie
|
evo mene natrag. dal ste se napokon pojavile
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 22:24:15
|
|
|
|
curice
|
ja sam tu,malo švrljam po temama
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 22:24:38
|
|
|
|
ninolina
|
joj curke baš mi je žao kaj ste same. A mm spava pa se osječam ko da ni njega nema
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!