Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:04:09
|
|
|
|
njanja
|
vidim koka, promijenila si sliku
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:04:20
|
|
|
|
PRINCEZINA MAMA
|
Sutra odoh do Pule , ali vračam se u petak . Znaš da seosku feštu ne bi propustila....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:05:42
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: njanja vidim koka, promijenila si sliku Morala sam , kad mi nisi dala mira
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:05:44
|
|
|
|
tiha
|
cure vidjela slike sto reci sve za 5.....cure su prave a piggy frizura ti je supikaaaaaaaaaaaaaaaaa! bas je ludnica!!!!
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:05:59
|
|
|
|
Candy
|
A kad se sastajete?Sutra? Baš mi je žao što ne mogu s vama,ali sigurna sam da će vam biti lijepo ... Uživajte i za mene malo... Bit će mi lakše raditi ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:06:10
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: piggy Dočekale smo i našega Đuru ili ako baš želite Marka po kojem je prošli birc dobio ime. Neka nam Đuro bude veseo i zdravi dečko. Da ja opet ne duljim želim vam svima reći da mi je prekrasno sa vama i sve vas jako volim. Posebno moram naglasiti da mi je drago što imamo nekog poput Cinika, neki put nas malo sve zbuni al u granicama normale. Veliki pozdrav Ciniku i njegovoj dragoj! Vole vas Tiha i Piggy Bravo Puggy i Tiha!!!! noćne ptice (nespavalice )sve potpisujem
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:07:01
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: njanja vidim koka, promijenila si sliku Morala sam , kad mi nisi dala mira pa morala sam radi MIKE
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:09:25
|
|
|
|
koka
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:14:52
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: maja ja gurnula ruku kroz rešetke i sve dok ga držim za ruku dobro je, čim pustim opet komešanje vidiš, vidiš...nije slučajnost....ponekad kad se vraćamo iz šetnje, janu se spava, a ne može zaspati pa plače...i onda se ja prebacim otraga i uhvatim ga za ručice i sada je nekoliko puta zapao....baš sam danas rekla mm-u da ne znam da li je slučajnost ili ne, ali da pali
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:15:15
|
|
|
|
Elena
|
joj kako ste brze ne mogu vas stici,ej zene sta cemo popiti pred spavanje
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:17:12
|
|
|
|
PRINCEZINA MAMA
|
preporučam nešto žestoko
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:18:29
|
|
|
|
Puli
|
curke ja vas pozz za danas stigla mi je pa idem popiti tabletu protiv bolova i na spavanac jedan veliki hag od mene za gud najt
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:18:55
|
|
|
|
PRINCEZINA MAMA
|
Šta nitko nije za žesticu?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:21:13
|
|
|
|
Candy
|
Puli laka ti noć ! Cure moje,i ja sam gotova...ne mogu gledat,odoh u krevetac ... Lijepo se sutra provedite (ili kad već),čitamo se sutra navečer... Laku noć svima !
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:21:18
|
|
|
|
koka
|
Egvo stigao MM pa se moram oprostit, prepuštam mu kompić . Princezo vidimo se onda za feštu
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:24:21
|
|
|
|
PRINCEZINA MAMA
|
Slatke snove i zabavize se dok me nema Stvarno je Koka dobro reklada ću se brzo navuči na RR još nisam otišla a već mi fali ovo čavrljanje
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:29:01
|
|
|
|
njanja
|
princezina mama, vidjela sma slike sa skijanja.....pa ona je već prava skijašica...bravo!!!koliko ima godina?
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:41:59
|
|
|
|
piggy
|
palačinke gotove i to sa sladoledom,ko je za nek otvori prozor da mu dobacim
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:43:51
|
|
|
|
tiha
|
piggy otvorila i cekam samo mollim ne posred cela
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:45:42
|
|
|
|
piggy
|
evo ih stižu jedna za drugom ko leteći tanjuri,čučni i nemrdaj
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:47:56
|
|
|
|
njanja
|
rekla sam da ću doći na kratko jer sam umorna jako danas i opet niako da se skinem odoh, ljubim vas!
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:49:50
|
|
|
|
piggy
|
bome i ja sad pojedem palačinke i odoh u krevet jer se ujutro moram dići. Tiha noćas buš brijala sama ili i ti odi ranije leć da se odmoriš.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:50:00
|
|
|
|
tiha
|
jesu stigle sve? se smijem ustati? steka mi net grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:50:57
|
|
|
|
tiha
|
steka mi malo malo pa necu sigurno dugo ali necu nista reci......kak bude bude
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 22:51:04
|
|
|
|
piggy
|
to ti šteka od letećih tanjura,možeš se dići sve su sletjele nadam se da te ni jedna nije pogodila
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!