|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
17.9.2008 9:32:07   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu troubled)
  Neposredna veza do poruke: 301
   RE: Caffe bar "Dinamit"
17.9.2008 9:36:36   
mirna
Dobro jutro!user posted image Vani je prekrasan sunčani dan...a navečer je druženje...user posted image  

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 302
17.9.2008 9:38:15   
troubled
jutro mirna user posted image user posted image user posted image

kako nam je mladić vladić? user posted image

i ovamo je prekrasno i sunčano....
idemo vani nas dvije...

a što se druženja tiče...bit će vam divno....
radujem se zbog svih koje mogu doći user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 303
17.9.2008 9:40:02   
maja
IZVORNA PORUKA: troubled

jutro ružo user posted image user posted image user posted image

obično na telefonima ima neka tipka za stišavanje tona....
ISKORISTI JE! user posted image

najozbiljnije....što te tko ima zvati prije 9 ujutro i nakon 8 navečer....

ljubi našega mladića user posted image user posted image user posted image
ja ga prisvojila, što ću user posted image

Dobro jutro curke!!! Ružo, draga, pa eto tebe opet tu, brzi gonzalesuser posted image Potpisujem troubled, ja sam tel. skroz smanjila, svi imaju zabranu zvati prije 10 ujutro, a stvarno poslije 8-9 je glupo bilo koga zvati navecer!!!

Grijanje mi je upaljeno i baš mi je lijepo, evo pijem kavicu tu sa vama i jedna zraka sunca se probila kroz prozor i odmah mi je ljepšeuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 304
17.9.2008 9:40:09   
mirna
Mali je super danas.. odmah je trčao unutra u sobicu čim smo stigli u vrtić, uopće nije bio tužan.. Zbog toga je i mama sretna i mirna!user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 305
17.9.2008 9:40:58   
maja
u koliko je druženje, ako mm bude išao za Zg. da me povezeuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 306
17.9.2008 9:41:47   
piggy
Ružo evo za tebe jedan čajuser posted image
user posted image user posted image
možete si nekaj namazatiuser posted image
Troubled vjerujem da si zbunjena,a žao mi je kaj nisi imala kaj čitati,danas isto nebum brijala jer se moram dići u 6:30,jer imam sud u pola 9,mislim da ću popodne sve nadoknaditi.
Danas prekrasan dan samo za naše druženjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 307
17.9.2008 9:43:12   
mirna
IZVORNA PORUKA: maja

u koliko je druženje, ako mm bude išao za Zg. da me povezeuser posted image

16.30... dođi nam Majo i ti.user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 308
17.9.2008 9:43:54   
mirna
Piggy kaj si opet zakrivila da ideš na sud?user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 309
17.9.2008 9:46:08   
piggy
dođi nam Majouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mirna nisam niš skrivila,imam ostavinsku raspravu.
sada vas napuštam,vidimo se popodneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kisi kisi

< Poruku je uredio piggy -- 17.9.2008 9:49:13 >

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 310
17.9.2008 9:52:26   
maja
Sad sam se sjetila da je rekao da će možda još produžit za Slo., pa ništa ne obećavamuser posted image , ali sada je Noa veći pa obećajem da ćemo uskoro i mi ako ne danas na neki idući sastanakuser posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 311
17.9.2008 9:57:10   
Ruža
Evo me natrag, mladić nahranjen i izljubljen i sad dečki nastavljaju pavati.user posted image
Troubly šalji nam malo šunčeka po Ceziju!user posted image
Hvala Piggy na doručku! Na kakva sud ideš?user posted image
MVladek ti je stvrno čudo od djeteta, tako brzo prihvatiti vrtić? Stvarno super i za tebe i za njega!user posted image
Majo kako nam Noa? I kod vas grijanje radi?

Samo luda mama...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 312
17.9.2008 10:00:13   
maja
Imamo dva zuba, dobro smo hvala Bogu, a grijanje naravno upaljeno jer smo se smrzli prije 2 dana, nema smisla da imamo kapuljače u kućiuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 313
17.9.2008 10:00:59   
Ruža
Curke danas moram patronažnu nazvati, u subotu nisu radili, u pon. nisam stigla, jučer zovem u pola 2 nitko se ne javlja pa ću probati danas, premda nam i nije baš potrebna, kad me nešto zanima pitam  mamu, Koku ili zovem babicu, a i raju koja me stvarno prosvijetlila.user posted image
Što rade one kad prvi put dođu? Jel samo banu ili se najave kad će doći?

Samo luda mama...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 314
   [Obrisani korisnik]
17.9.2008 10:01:13   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 315
17.9.2008 10:02:07   
Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: mirna

Mali je super danas.. odmah je trčao unutra u sobicu čim smo stigli u vrtić, uopće nije bio tužan.. Zbog toga je i mama sretna i mirna!user posted image

Potpisujem u potpunosti, takav je scenarij bio i kod nas jutros..još mi je frajer i mahnuo, kao "odi već jednom, ka jčekaš, meni je ovdje baš super user posted image !"

Inače dobro jutro, mamice...brzinski ću srknuti kavicu jer moram puno toga napraviti ... na poslu samo do podne, onda idem kod dr (danas za štitnjaču) - više mi ih je preko glave...ali nema veze, danas me ovaj spasio jer ću ranije stići doma, a to znači da ću na naš sunčani spojak doći na vrijeme user posted image .

Poz svima...do tipkanja i do gledanja user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 316
17.9.2008 10:02:38   
mirna
MVladek ti je stvrno čudo od djeteta, tako brzo prihvatiti vrtić?

par dana je bila mala krizica, 2 dana je plakao kad sam ga ostavila, a jučer je bio jako tužan..

Kako je Markić? Da li vam ide dojenje?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 317
17.9.2008 10:05:19   
mirna

Moja se nije najavila, ali je rekla koji dan će doći. Obično prvi put pregledaju pupak, i ako je pupak ok, onda okupaju dijete dok ti gledaš i učiš. Ako pupak nije još otpao, onda ti pokažu kako umiti dijete i daju ti par savjeta u vezi dojenja, njege i slično..

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 318
   [Obrisani korisnik]
17.9.2008 10:05:56   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Florijan Jakov)
  Neposredna veza do poruke: 319
17.9.2008 10:06:54   
mirna
Florijan jakov dobro si si ti to sve organizirala danas..user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 320
17.9.2008 10:09:41   
Ruža
Majica znači grickanje i kod vas krenulo.user posted image  Bravo za zubiće!user posted image
Mirna super nam dojenje ide za sad, cice napokon malo splasnule pa je meni lakše. U rodilištu sam u 4 dana popila preko 20l vodeuser posted image  ( prestali mi brojati bočiceuser posted image ), stalno sam bila žedna i onda kad je naišlo pravo mlijeko patila sam se sa izdajanjem jer je bilo previše, a cice samo što nisu
eksplodirale.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 321
17.9.2008 10:12:11   
mirna
Ruža kod mene je bila ista stvar.. sada samo skulirano i sve će biti ok. I nemoj si preforsirati mišiće oko prsi.. ja sam 2 mjeseca nakon poroda išla vani čistiti snijeg s lopatom (poludila sam zbog neaktivnosti..), pa sam skoro završila s mastitisom i na antibioticima.. 

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 322
   [Obrisani korisnik]
17.9.2008 10:12:41   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 323
17.9.2008 10:13:29   
Ruža
IZVORNA PORUKA: mirna

Moja se nije najavila, ali je rekla koji dan će doći. Obično prvi put pregledaju pupak, i ako je pupak ok, onda okupaju dijete dok ti gledaš i učiš. Ako pupak nije još otpao, onda ti pokažu kako umiti dijete i daju ti par savjeta u vezi dojenja, njege i slično..

Meni mama dođe kupati svaku večer dok pupak ne otpadne, to je tradicija u obitelji, premda ni meni nije bed okupati jer sam sestrine kupala.
Joj curke jedino one kopčice na pupku? Ma tko ih je izmislio?user posted image
Baš su mogli i nešto manje smisliti.
Ne znam kako vama, ali meni su prestrašne, preveliko i prenespretno.

Samo luda mama...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 324
17.9.2008 10:17:37   
maja
Ružo, hoćemo slike, hoćemo slikeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!