|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Šta mislite?
17.1.2010 19:31:10   
Duve
Vaše mišljenje o ženama koje zvone na vrata i mole za novčanu pomoć i sl.? Kako živim u stanu svako malo netko zvoni i moli za pomoć. Uvijek dam koju kunu makar nisam u situaciji da se "razbacujem" sa lovom. Nekad mi ih je žao, a nekad si mislim u stilu pa mogu peglat nekome i zaraditi nešto novaca...Ja sam prva koja bi najrađe nekome platila da mi povremeno sredi stan, i popegla veš...naravno kad bi imala viška..

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Šta mislite?
17.1.2010 19:35:08   
troubled
žao mi je svakoga u nevolji, ali iskreno, ne mislim da su te i takve u pravoj nevolji....
jedno vrijeme sam čistila stubište u maminoj zgradi, i čisteći tako dođu dvoje klinaca od 7 i 9 godina, brat i sestra, i prose...pitam ih ja gdje im je mama, a oni da ih čeka ispred zgrade...rekla sam im da je pozovu da pomogne, pa ću joj platiti...odbrusili su mi - što? naša mama da čisti? što je vama?...i otišli....

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 2
17.1.2010 19:35:37   
ZVRK
nedajem nikome kunice jer ne vjerujem ''u takva''potraživanja

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 3
17.1.2010 19:39:19   
anuska08
Ni ja ne vjerujem takvima. Nažalost, vjerojatno među njima ima i onih kojima stvarno treba, ali ima ih previše. Jedno vrijeme sam bila luda od tih prosjaka. Nisi mogao popiti kavu na Korzu,a da te ne bi svakih malo netko došao pitati za lovu. Znalo ih se u pola sata skupiti po 5-6 od 5-70 godina!user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 4
17.1.2010 19:42:09   
riDoris
Muž i ja smo prije godinu dana tako ˝naletili˝ na oca s malom curicom koji je tražio novac jer nemaju za jesti. Pošto je bilo vrijeme kad sam spremala večeru, muž ih je pozvao unutra da se najedu, na što je ovaj odbio jer je htio samo novac,a ne hranu. Onda mu je predložio(jer mi mm privatno montira namještaj) da mu od idućeg dana dođe u ispomoć na montažama pa bi mu to i platio da si nešto čovjek zaradi. Za posao se drugi dan nije pojavio, a nisam ih ni vidjela od tada. Ima ih svakakvih, ali nakon ovoga ne vjerujem više nikome od njih.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 5
17.1.2010 19:42:48   
natalijax
ja nemam takve situacije,al prije kad su znale tražit ja sam ponudila da cu ja kupit kruh i mljeko,a njima to nije štimalo,tako da od mene nije bilo ni kruha ni mljeka a bogami ni para,ništ ja nevjerujem user posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 6
17.1.2010 19:44:07   
pincirotvajler
po zg di god da hodaš ima ih na svakom čoškuuser posted image , pa kad bi svakom dala 1kn bi bankrotirala, a koliko puta sam čula da te opsuju ak im daš manje od 5kn, ma ima i onih kaj te odmah traže ono : imaš 5kn.., nije više, molim vas dajte mi za kruh, bar neko umiljavanje,,,neeeuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 7
17.1.2010 19:59:19   
tikica_69
Ponudim joj mlijeko, pastetu, jaja...obno sto uvijek imam bar jedno viska u kuci...pa ako vidim da se neska, zalupim joj vrata...ako zahvaljuje, drago mi je da sam pomogla zaista gladnim ustima

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 8
17.1.2010 20:01:23   
Domy
IZVORNA PORUKA: ZVRK

nedajem nikome kunice jer ne vjerujem ''u takva''potraživanja

potpisujem

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 9
17.1.2010 20:28:03   
Nika 24052006
Mi uvijek damo ako nam netko pokuca na vrata,premda baš i ne vjerujem tim ljudima.Najgori su mi oni koji nose kao neki nalaz od doktora da im dijete ima neko teško oboljenje i trebaju novac za operaciju.Vidi se da je taj papir iskopiran milijun puta i da je laž,ali ipak damo,nek ide na njihovu dušu ako lažu.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 10
17.1.2010 20:29:29   
ZVRK
cure pazite se jer i ti ljudi''šta vam kucaju''znaju da provjeravaju stanje u kući dok vi odete po kuniceuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 11
17.1.2010 20:32:05   
Nika 24052006
Da,zvrk,u pravu si...Kod nas je takav raspored prostorija da mi ne može ući u kuću a da ga ne vidim.U hodniku nemam ništa,tak da može gledati do sutra....U svakom slučaju,treba biti jako oprezan s tim ljudima.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 12
17.1.2010 22:35:45   
pako
meni ih je stvarno već dostauser posted image  svako malo zvone na vrat a ti znaj kome je pomoć zaista potrebna, a kakve su sve to priče samo, strašno! Neznam nekad mi dođe žao da sam možda trebala dati bar par kuna da im pomognem iako nemam ali kad neznam lažu ili ne, zato nedajem nikome jer tko zna možda imaju više nego ja,a neda im se raditi i žicaju okolo jer nemaju srama!?user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

Neposredna veza do poruke: 13
17.1.2010 22:36:34   
gljiva
Meni je na stubištu jednom zaustavila majka s djetetom, kao da joj dam kune da malom kupi pecivo, kako sam se uprava vraćala iz pekare dala sam joj svoj kruh i pecivo, bacila je to i rekla da me ne traži kruha, nego novce... naravno nisu svi takvi, ali ne vjerujem više nikome isto tako me neka bakica zaustavila na parkiralištu  tr.centra i tražila 5 kn, u kolicima sam imala 2 kn i to joj dala pa ma opsovala.

Neposredna veza do poruke: 14
17.1.2010 22:40:18   
adryosijek
sto si ti bolji  prema njima oni su gori tako smo ja i moj dragi setali i jadna prosila i dao joj sitno moj dragi isli na drugu stranu i ona se prebacila i opet trazi hehe to je u italiji tako jos gore nego  tu sirotinje na svakom coskuuser posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 15
17.1.2010 22:41:52   
adryosijek
e da i cigancura mi se uvukla u kucu nit zvoni niti ista sam ude dok ju neprimjetis samo lama , treba se pazit jos kaku crnu magiju da nebaci uzassssuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 16
17.1.2010 22:47:32   
evanda
Meni je takva jedna prije par godina ukrala sve paste za cipele iz hodnikauser posted image dok je mene poslala po malo hrane....otada ih ne puštam dalje od vrata

Neposredna veza do poruke: 17
17.1.2010 22:51:01   
adryosijek
hahahah evanda bas tako te ciganke sam gledaju kako ce sta dok te nema u dzep svrljaju ti na tvom podrucju dok ih nevidis i jos onda pitaju imate li sta koju kunu ili sta za jest jooojjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 18
17.1.2010 22:55:35   
mariola
kod nas toga nema al se sjećam kako je mene i mau jedan mali žicao za sendvić,moja mama mu ponudila da ode s nama do pekare da će mu kupit šta god hoće za pojest a on nije htio,htio je novce....tipično...

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 19
17.1.2010 23:03:01   
uciteljica
Redovito svaki mjesec na moja vrata pozvoni jedna romkinja sa dvoje dječice i to tak već tri godine. Dam uvijek nešto kn. Nedavno ju je na stubištu sreo mm i da joj kn i veli neka ne zvoni kod nas jer nam dijete spava i zamislite nije pozvonila. user posted image
Znam da većina njih živi drugačije od onoga kako se predstavljaju , ali eto...

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 20
17.1.2010 23:08:21   
adryosijek
ma to traze kune za alkohol i ko zna sta jer za kruh ocito se snadu i za robu .meni to neide u glavu prave tolku djecu da bi kasnije okolo odale s njima i trazile neku kunu ,mislim stvarno ,tako ih kod nas ima dosta inace sve je ok dok drzava daje a kasnije kad prestane kukaju da nemaju...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 21
18.1.2010 9:19:24   
Bebys
da to je tesko vjerovati...kao cigani NIKO NEKA SE NE UVRIJEDI ali to je istina...prosjaci oduvijek a kad im vidis kuce....imaju zlatne kvake jos malo...to je tesko razluciti jer netko prosi jer mu treba ili bez veze...

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 22
18.1.2010 10:21:47   
Lady3
ja ne dajem lovu,dajem hranu koju ona obično neće...user posted image Kaže treba joj lova za lijekove,na da dok je nisam vidjela da cuga..e ne može to tako....Da znam da će potrošiti na djecu i na nešto pametno dala bih joj novac,ovako...nema šanse..

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 23
18.1.2010 10:24:52   
maja
Ja sam bezobrazna u zadnje vrijeme, čak ni vrata ne otvorim! Kod nas uglavnom švrljaju oko nekih blagdana! Najžalosnije mi je kad navlače djecu sa sobom!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 24
   [Obrisani korisnik]
18.1.2010 10:48:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!