|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Baš se brinem
13.1.2010 21:58:55   
nancy
dao Bog da sve bude u redu jer i nije taj visoki tlak u trudnoci tako bezazlenuser posted image user posted image .al necu sad nista crno da pisemuser posted image user posted image user posted image  

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 26
13.1.2010 22:27:09   
Ninaa
Hvala vam, ništa neznam osim da joj se zbog nečeg počela odljuštivat posteljica, e sad jel to ima veze s tlakom ili čim neznam mob joj je isključen. Budem sutra zvala njene doma. Baš me je strah. Tikice nadam se da će sve biti u redu.DRagi Bože čuvaj ih!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 27
13.1.2010 22:36:34   
lavica81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 28
14.1.2010 11:38:09   
Ninaa
Nažalost vijesti nisu dobre, ljušti joj se posteljica i to je jako loše. Htjeli su da potpiše papire za carski još jučer ali neće sve dok njezin život ne bude u pitanju. Beba ima samo 5% šanse da preživi.STanje su stabilizirali ali je upitno koliko tak mogu održavati trudnoću zbog nje i djeteta. Uglavnom doktori tvrde da je kriv ginekolog da se to već prije počelo događati da se ne može posteljica početi odljuštiti za jedan dan istanje biti tak loše u tak kratkom vremenu. Taj doktor je po meni površan bar sam ga ja tak doživjela kad je mijenjal moju doktoricu tak da je i to moguće. Jel baš nije normalno da je trudnoća uredna 27 tjedana i onda bude kritična za par sati.A jadnica nemrem prestati misliti na nju. Malena je doma u komi i stalno plače za mamu svi su ostali izvan sebe od brige, a ja isto nemrem baš niš učiniti. Još su ih svi zezali da sad sigurno hoće sina i uvijek je govorila da koji sin da glavno da je beba živa i zdrava i eto sad je upitno kak će sve to završiti.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 29
14.1.2010 11:39:54   
boba125
a joj,bas mi je zao user posted image
nadam se da ce ipak biti u redu

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 30
14.1.2010 11:40:24   
mišica 666
nadam se da će sve ipak završiti dobro. user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 31
14.1.2010 12:10:10   
tikica_69
Nadam se da ce sve proci u redu.....hvala Bogu na inkubatorima i danasnjoj medicini i onim lijecnicima koji znaju sto rade

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 32
14.1.2010 12:12:05   
ejmama
Joj Martina stvarno grozno, nedaj Bože nikome.

H 07 E 09

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 33
14.1.2010 12:15:53   
BUMBIKA
Joj,strašno...nemogu ni zamisliti kako je tek njimauser posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 34
14.1.2010 17:32:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Nadam se da ce sve proci u redu.....hvala Bogu na inkubatorima i danasnjoj medicini i onim lijecnicima koji znaju sto rade

Potpisujem.Nadam  se da ce se sve srecno zavrsiti user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
  Neposredna veza do poruke: 35
14.1.2010 17:42:47   
Marta j
Nadam se da sve prode dobro

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 36
14.1.2010 17:50:22   
sufi
možda se ipak završi sve dobro! ja sam dobila trudove u 26. tjednu i to su mi došli na 3 min pa su ih hvala bogu uspjeli zaustavit i sad sam evo još malo 35. tjedan...čuda se dešavaju,a i današnja tehnologija i medicina ipak ulijevaju nadu...držite se svi!! user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 37
19.1.2010 17:55:51   
Ninaa
Evo nažalost sve je loše završilo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Beba je počela reagirati na terapiju i baš smo se svi ponadali da ima šanse.jučer navečer na ctg nije bilo otkucaja bebinog srca. Danas su je porodili.Ništa drugo neznam i neznam kak se se nositi s tim i kako joj pomoći? ak je zovem kaj da kažem a opet kako ne nazvati? Znam da vam je bolna tema ali vi koje ste prošle tak ružno iskustvo nažalost dajte mi neki savjet.D

(Odgovor članu sufi)
Neposredna veza do poruke: 38
19.1.2010 17:58:03   
ejmama
Baš mi je žao, ja ti ne mogu pomoći ni sama  ne znam kako bi se ponašala u tvojoj situaciji.user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 39
19.1.2010 18:04:04   
boba125
uzasno,bas mi je zao user posted image user posted image user posted image user posted image
nadala sam se da bude ipak dobro

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 40
19.1.2010 18:11:45   
nancy
ajme prestrasnouser posted image user posted image user posted image user posted image
mislim da za takve situacije uopce nema pravih rijeci.....
ne mogu ni zamislit kako im je sadauser posted image user posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 41
19.1.2010 18:28:08   
Ninaa
Ne mogu ni ja, pogotovo jel  su oni ljudi za društvo, otkačeni, dragi, veseli i uvijek spremni za akciju.Neznam uopće kak će to sve utjecati na njih i kak se čovjek od toga oporavi. Utoliko mi je teže jel je ona zapravo najbolja frendica od mog mm ja sam je znala od prije,ali kak smo mi prohodali više se svi družimo s djecom, po roćkasima i tak i zato mi je teže jel uopće za ovakve situacije nemam riječi i neznam kaj napraviti.Prestrašno

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 42
19.1.2010 18:36:23   
mariola
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 43
19.1.2010 19:03:23   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 44
19.1.2010 19:04:52   
Duve
user posted image user posted image user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 45
19.1.2010 19:06:16   
tikica_69
Strasno....stvarno stravicna situacija kako god pogledas ili okrenes user posted image user posted image user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 46
19.1.2010 19:07:54   
maja
baš mi je žao, ne znam šta bi ti rekla user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 47
19.1.2010 19:09:15   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 48
19.1.2010 21:00:57   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image ajme bas sam mislila da ce sve dobro zavrsiti

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 49
19.1.2010 21:28:31   
dominik
user posted image user posted image user posted image nadam se da ce roditelji smoci snage preboliti ovaj strasan gubitak...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!