|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Dinamit"
17.9.2008 22:11:23   
Puli
Želim vam laku noć!

laku noć piggy
odoh i ja
u 9 nam dolazi majstor za boljer
pa ćemo i mi na centralno
i nema zime

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 501
17.9.2008 22:11:32   
FIONA
PIGGY A KAJ SE TI SMIJEŠ!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 502
17.9.2008 22:11:51   
piggy
IZVORNA PORUKA: tiha

fiona je full opicena ali ima nas jos takvihhhhhhhhhhhhhuser posted image user posted image

da znaš da smo rekli da nam još i ti fališ ovako dinamitnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sad vas stvarno pozdravljam.
kisi kisiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 503
17.9.2008 22:12:20   
lelo
donjest čemo i dve košare drva samo da nam je toplo.user posted image  user posted image  user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 504
17.9.2008 22:12:56   
piggy
IZVORNA PORUKA: FIONA

PIGGY A KAJ SE TI SMIJEŠ!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

tebi se smijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ljepša si kad se smiješ,nego kad se uzrujavašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 505
17.9.2008 22:12:59   
tiha
drago mi da ste me se sjetile....priznajte da sam vam falila priznajte odma!!!!!!!!!!!!!! odmaaaaaaaaaaaa

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 506
17.9.2008 22:13:10   
FIONA
kissi, kissi...
i ja bum pobegla nisam svoja od kad sam ustala!!!
Pusa curke javim se sutra!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 507
17.9.2008 22:14:08   
FIONA
IZVORNA PORUKA: tiha

drago mi da ste me se sjetile....priznajte da sam vam falila priznajte odma!!!!!!!!!!!!!! odmaaaaaaaaaaaa

jesi, jesi....stvarno jesi..tako nam mljeka u prahu od hipa JESI, samo nas nemoj tuć!!!!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 508
17.9.2008 22:15:05   
FIONA
IZVORNA PORUKA: piggy

tebi se smijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ljepša si kad se smiješ,nego kad se uzrujavašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne vjerujem...a kad sam ja to bila uzrijana...HAAAAAA...DAJ MI MILIM TE TO POJASNI...ODMAH!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 509
17.9.2008 22:15:24   
tiha
user posted image  jao ludice.....uvijek me nasmijes!!!!!!!!!!!! necu vas tuci nikada izljubit cu vas!!!!!!!!

ja dolazim u 11 mj u zg

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 510
17.9.2008 22:15:35   
Ruža
IZVORNA PORUKA: koka

Fiona, predivna trudnica izgledaš mi ful opičenauser posted image

potpisujem.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 511
17.9.2008 22:15:40   
lelo
Laku noć Fiona i sve ostale cure,odoh i ja na spavanac.sutra rano dizanje i maš do vinogradske po cičoj zimi.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 512
17.9.2008 22:16:46   
FIONA
SUPAČ KAJ DOLAZIŠ IMA DA SE NAĐEMO...
RUŽO HVALA, HVALA!!!

CURKE LAKU NOĆ...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 513
17.9.2008 22:18:13   
koka

HVALA, HVALA...ALI JA SAM TI USTVARI JAKO DRAGA I POVUČENA OSOBA KOJA NE VOLI BITI NAMETLJIVA...SLABO PRIČLJIVA I UOPĆE NE SVADLJIVA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaaahahahahahaaa, hahahahahahaaaa.....

nemoj se uvrijediti al sam se slatko nasmijala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 514
17.9.2008 22:20:08   
Ruža
Eto ga na! Opet mi brišete, pa kad ću vas stići?user posted image
Laku noć cure, i mirne i tihe i sitne i dinamitne, a bome i
opičene!user posted image
Ja došla kao veš samo objesiti...user posted image  Idem po drugu turu i provjeriti dečke pa ako je sve o.k. eto me natrag. Nemojte mi sve zbrisati.

Samo luda mama...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 515
17.9.2008 22:20:24   
koka
Cure koje bježite u krevet  user posted image i lijepo sanjajteuser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 516
17.9.2008 22:22:49   
mlada mama
vidim bilo je lijepo pogledala sam slikice. ja sam sredila frizuricu jos samo da mi naocale sutra-preksutra stignu i super.......

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 517
17.9.2008 22:23:25   
tiha
ruzo znas da ima tu brijacica!!!!!!!!!!!!

sve koje gibate laku noc

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 518
17.9.2008 22:23:30   
njanja
samo da vas pozdravim.....nemam snage čitat što se danas dešavalo...totalno sam umorna, iako je jan danas bio super....puno smo šetali, igrali se...pa valjda sam zato umorna....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 519
17.9.2008 22:27:51   
koka
Bok Njanja, ukratko: Cure se lijepo družile, Piggy stavila slikice a i Đurine slike su postavljene. Fiona se smatra slabo pričljivom i ne svadljivom user posted image , Tiha dinamitna. Puli je išla spavat jer joj majstor za bojler dolazi ujutro a tonkica pegla.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 520
17.9.2008 22:32:55   
koka
Anne user posted image user posted image user posted image predivne slike. Sami je bombončić pravi a tek okice i zurkauser posted image user posted image user posted image user posted image . Prekrasna obitelj

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 521
17.9.2008 22:35:02   
koka
I več pogledala slike s druženjauser posted image user posted image user posted image , nema se šta reći nego samo da vam zavidim. Svaki put vas je sve više i više user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 522
17.9.2008 22:35:25   
mirna

Bok Njanja, ukratko: Cure se lijepo družile, Piggy stavila slikice a i Đurine slike su postavljene. Fiona se smatra slabo pričljivom i ne svadljivom user posted image , Tiha dinamitna. Puli je išla spavat jer joj majstor za bojler dolazi ujutro a tonkica pegla.

a mirna je sva smrznuta i umorna, zato ide isto u krevet...user posted image

Laku noć svima!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 523
17.9.2008 22:37:08   
anne

HVALA, HVALA...ALI JA SAM TI USTVARI JAKO DRAGA I POVUČENA OSOBA KOJA NE VOLI BITI NAMETLJIVA...SLABO PRIČLJIVA I UOPĆE NE SVADLJIVA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaaahahahahahaaa, hahahahahahaaaa.....

Ja ti svjedok.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 524
17.9.2008 22:37:27   
troubled
anne.....slike s druženja su predivne user posted image user posted image user posted image

a slike sretne obitelji....osobito samija i petre....čarolija user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!