Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 8:43:19
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Jutro svima. Fiona noćas sam te sanjala-imala sam gadne noćne more. Ali ne zbog tebe. Srele smo se na putu u bolnicu(zajedno smo išle na kontrolu za herz),i onda neka kataklizna,probijamo se kroz ruševine po djecu, ma fuj...probudila sam se sva u jednom znoju.. kako si ti? Ja nisam išla još na kontrolu,a nešto me opet štreca. U svakom slučaju ne smijemo ići zajedno ma ja sma nikako...jako loše čak...temperatura i dalje prisutna...srce me malo malo zaštreka...pijem još antibiotike..sad opet neke sedme ili osme po redu...guzica mi od sinoč trne na mjestima di sam primala injekcije jel mi se napravili podljevi i tak me boli i peče za poludit...mama me neki dan posebno utješila...ti imaš rak, ili leukemiju i tinja u tebi...to s tobom nije normalno...morala buš u bolnicu... kao da ja ne znam da nisam dobro...al se ne dam..serem gluposti, tak zaboravim pa ne mislim...al da sam neku večer imala osobnu dramu sama sa sobom jesam...kaj ak mi se kaj desi ko bu mi odgajal uz tatu curicu...hebi ga.... ...pukla sam... u to ime...ko kaj toči...samo žesticu primam...
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 8:45:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 8:45:19
|
|
|
|
FIONA
|
...skužile me....
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 8:45:33
|
|
|
|
troubled
|
fiona, ništa ti se neće dogoditi....baš zato što imaš ljepoticu kojoj trebaš.... to ti je moja teorija.... naravno da ćeš napraiti sve što treba da budeš dobro....ali crne misli izbaci smjesta!
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 8:45:47
|
|
|
|
FIONA
|
ma sindrela kaj bi ja da tebe nema...bial bi trezna i u mukama...
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 8:46:41
|
|
|
|
pikachu
|
Jutro, komadi... Evo i mene u jutarnjoj smjeni, ali na kratko je mi Vita već kenjka u krilu... Fi, nećemo mi tako skoro na našu kavu po svoj prilici... Baš te sastavilo, draga...
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 8:46:52
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: troubled fiona, ništa ti se neće dogoditi....baš zato što imaš ljepoticu kojoj trebaš.... to ti je moja teorija.... naravno da ćeš napraiti sve što treba da budeš dobro....ali crne misli izbaci smjesta! o tema o sotonizmu s tim nema veze..ja sam jučer dobila malo vremena od male za komp pa sam pisala... ja sam stara pozitiva kad je tak nekaj u pitanju...al me snašlo neki dan valjda od južine...još se na nju furam...
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 8:47:49
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Jutro, komadi... Evo i mene u jutarnjoj smjeni, ali na kratko je mi Vita već kenjka u krilu... Fi, nećemo mi tako skoro na našu kavu po svoj prilici... Baš te sastavilo, draga... zakaj...ja dans idem u teretanu... ..ne dam se ja smest...
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 8:49:15
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja gibam,idem nesto do grada
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 8:49:50
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja gibam,idem nesto do grada pazi ...polako...čemu žurba... aj bokić...
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 8:49:59
|
|
|
|
troubled
|
ma šalim se, fiona, pobogu da izvisim u potpis kao transparent - šalim se! anyway....bilo bi vrijeme i da ti promijeniš svoj....troje vas jest....već dulje vrijeme
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 8:50:11
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Idem i ja nešta spremati dok mi je harmbaša kod bake...
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 8:51:31
|
|
|
|
pikachu
|
I ja bi do grada u šetnjicu s tobom... Super, Fiona, samo se ti ne daj smesti...
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 8:51:33
|
|
|
|
FIONA
|
dobro da napišem kaj ima komadi..di bi da još mjenjam potpis...mala me u ovom trenutku vuče za piđamu (koju još nisam skinula) i cmolji...moram se ič igrati s njom...danas se igramo kako oprati zube, kako papati...
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 8:53:15
|
|
|
|
troubled
|
mi tamanimo oblatne....ljuštimo luk i češnjak....to joj je omiljena zanimacija....i kolikogod puta kažeš ne, ona je odmah opet na luku...potežemo se za pidžame...obje.... a u šetnju ćemo oko 9 i 30
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 8:56:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja gibam,idem nesto do grada ipak mi je jos malo hladno
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 8:58:37
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja gibam,idem nesto do grada ipak mi je jos malo hladno
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:00:40
|
|
|
|
ZVRK
|
jutro
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:02:09
|
|
|
|
troubled
|
jutro zvrkiću
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:04:52
|
|
|
|
ZVRK
|
danas sam kasnije došla na kavicu(možda mi je netko ponudi) jer sam radila palačinke sa sirom zapećene u rerni dečkima za marendu šta rade vaši kikači?
|
|
[Obrisani korisnik] 21.1.2010 9:05:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:05:53
|
|
|
|
tikica_69
|
jutro cure....evo spremam se u grad pa da vas prije pozdravim
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:06:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
evo zvrk izvoli
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:06:34
|
|
|
|
troubled
|
i ja bi palačinke sa sirom kofi imaš gore...cure se nakuhale dovoljno za svih....ili na prethodnoj stranici.... ja kuham samo ovu socijalističku izvoli magda je trenutno u misiji kako što prije sve igračke iz obje kutije izvaditi vani
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 9:06:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Jutro zvrk Idem usisati i oprati podove,pa sam mislila do dm-a,nije mi daleko da malo udahne zraka,jer ćemo poluditi. Da li smijem? Što mislite? a nmam pojma al tako i ja znam napravit
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!