Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 8:37:43
|
|
|
|
troubled
|
ma daj ružo...pa nećete valjda paničariti TM me podsjetio na moju mamu ...to što je zaključio da đuro ima problema s probavom.... moja mama stalno vidi neke probleme.... stvarne napuhuje, a kad ih nema onda je vrlo kreativna.... najjača izjava je - pogledaj joj koljena, deformirana su, vodi je u ortopeda.... mislim...s koljenima ne da nema nikakvih problema, nego su savršena radim još dva dana.... djeca su već upoznala novu učiteljicu.... žao im je što idem... ali šuljat ću im s ja još po školi, neće me se tek tako riješiti
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 8:44:08
|
|
|
|
ZVRK
|
tiha,kako je prošao ročkas od TM?di je bila mašnica?
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 8:49:50
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Evo mene još malo,spremila sam se i sve pripremila za Dinu pa imam malo vremena dok ne krenem. Jutro cure koje ste još došle!! Kod nas isto došlo sunce,al vani je bome dobro hladno!
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 8:50:06
|
|
|
|
mlada mama
|
jutro cure i moj se mali budio cjelu noc, tko zna sto im je bilo sinoc,cini mi se da je sanjao nesto ruzno,zvao je tatu i macku
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 8:51:26
|
|
|
|
tiha
|
masnica? tam di treba
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 8:54:04
|
|
|
|
ZVRK
|
bravoooooooooo
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 9:11:55
|
|
|
|
ZVRK
|
sada moram dečkima dati-pripremiti marendu do kraja inače bi moglo biti svašta za mene.pišemo se malo kasnije
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 9:27:22
|
|
|
|
tiha
|
curke mi idemo polako kod mamice moje popit kofi pa ja krecem na put za osijek po moj zubic.... papa uzivajte pisemo si kasnije
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 9:39:44
|
|
|
|
koka
|
Dobru jutro svima . Kod nas oblačno pa smo požurile doma da nas ne ulovi kiša . U gradu gužva jer se sprema fešta Dani grožđa
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 9:41:24
|
|
|
|
mirna
|
Dobro jutro cure! Mi smo svi dobro spavali, čak smo i zaspali jutros i nisam ni stigla upaliti kompjuter..Jučer smo uklopili centralnu, a sada mi je opet prevruće u kući...Imamo neke stare radijatore koji se ne daju regulirati, ako ih skroz smanjim onda zvone... Ruža: Reci TM neka malo pročita RR tu i tamo da ne bu bez veze paničario.. Ali i meni je bilo tak, mali je bio totalna dobrica, kad mu se s negdje 5 mjeseca prvi put začepio nos, odmah smo jurili do doktora..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 9:41:46
|
|
|
|
mlada mama
|
odoh i ja malo pospremati pa pa
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 9:41:58
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: tiha curke mi idemo polako kod mamice moje popit kofi pa ja krecem na put za osijek po moj zubic.... papa uzivajte pisemo si kasnije , Napokon češ nam se smiješkat
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 10:04:24
|
|
|
|
Ruža
|
Evo nas natrag! Mirna bolje da je vruće nego hladno, lakše se skinuti nego oblačiti. Jutro Kokita, pa kod vas samo neke feštice. Tiha sretno! Čekamo taj porulanski osmijeh. Evo opet zvala patronažnu službu i nitko se ne javlja? Izgleda da tamo nitko ne radi. Zvrkić što nam finoga kuhaš danas, već sam se poželjele tvoje kuhinje.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 10:06:59
|
|
|
|
koka
|
Mirna i mi smo jutros zaspali, sve smo nabrzaka tako da smo stigli 3 minute do 8 , Taman .
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 10:07:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro cure! I mi smo noćas imale show, začepljeni nosići pa su se Elena i Katarina budile naizmjence svakih pola sata. Muž mi je na putu pa mi je to dodatan stres... baš sam sva nikakava... tak bi spavala... idem nahraniti curke pa virnem kasnije ponovo na RR pa-pa
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 10:10:08
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: koka Mirna i mi smo jutros zaspali, sve smo nabrzaka tako da smo stigli 3 minute do 8 , Taman . mi smo se u 8 tek probudili... Ruža: ako šetaš na pola gol po kući, zna biti opasno... 3curke: odmori dok ti cure spavaju da se i ti ne razboliš..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 10:10:44
|
|
|
|
koka
|
čini mi se da smo mi jedini spavali , Mila je zaspala oko 9i30 a prvo buđenje je imala u 4i30 i bila bi još jutros spavala al sam ju ja probudila jer sam ja vozila Roka u vrtić.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 10:13:19
|
|
|
|
Anoniman
|
3curke: odmori dok ti cure spavaju da se i ti ne razboliš.. IZVORNA PORUKA: mirna Mirna, već jesam, ne zna se ko više kašlje, ja ili djeca... Čaj, med, c vitamin... a možda ću morati "napuniti" dupla kolica i pravac dr...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 10:14:38
|
|
|
|
Anoniman
|
nekaj sam spetljala s ovim citiranjem...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 10:17:32
|
|
|
|
mamara
|
Joj curke ja sam več zaboravila šta me sve čeka dok se porodim, Jakov je sad već tri godine i sa njim nemam nikakvih problema od jutra do mraka samo se igramo!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 10:18:52
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: koka čini mi se da smo mi jedini spavali , Mila je zaspala oko 9i30 a prvo buđenje je imala u 4i30 i bila bi još jutros spavala al sam ju ja probudila jer sam ja vozila Roka u vrtić. spavali jesmo, ali zato smo i piškili... mali je napunio puno pelenu i ujutro promočio i pižamicu i dekicu i plahtu.. vešmašina već pere... 3curke: ako nemate visoke temperature, rađe doma odmarajte, pa mazite jedna drugu..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 10:21:46
|
|
|
|
mamara
|
jel postoji koja sretnica kojoj bebica spava cjelu noć
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 10:23:17
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: mirna Ruža: ako šetaš na pola gol po kući, zna biti opasno... Pa i vrijeme je da Vladek dobije sestricu!
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 10:25:11
|
|
|
|
Ruža
|
3 curke čuvajte se, puno čajića i odmaranja. Joj mora da ti nije lako samoj sa njih tri. Jel imaš koga da ti pomogne malo?
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 10:29:33
|
|
|
|
koka
|
Evo moja princeza zaspala pa da se uhvatim tete pegle , al tu sam . S jedne strane pegla as druge laptop
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!