Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:41:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Mene pika desni jajnik a ne bi trebao
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:41:22
|
|
|
|
tikica_69
|
nisam....cuvam se i previse
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:42:00
|
|
|
|
ninolina
|
a možda je nešto proradilo dolje
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:42:36
|
|
|
|
ninolina
|
jel možeš ostati trudna pod tim tabletama, inekcijama...
|
|
[Obrisani korisnik] 21.1.2010 22:43:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:43:13
|
|
|
|
tikica_69
|
ma na pilulama sam i jajnici bi trebali mirovati, no umirila me frendica, ona je u ciklusu kad je bila na pilulama pa poslije isla na IVF ostala trudna a rekla je da se uzasno zivcirala jer su je stalno jajnici probadali.....
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:43:30
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ninolina jel možeš ostati trudna pod tim tabletama, inekcijama... no way
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:44:15
|
|
|
|
zaba
|
cure,idem virnut Luciju,pa se vrnem
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:44:55
|
|
|
|
tikica_69
|
i ja svoje ljubnut za corku
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:45:04
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 ma na pilulama sam i jajnici bi trebali mirovati, no umirila me frendica, ona je u ciklusu kad je bila na pilulama pa poslije isla na IVF ostala trudna a rekla je da se uzasno zivcirala jer su je stalno jajnici probadali..... aj da je i kod tebe tak!!!!..držim fige Tiki... cvrčak bokić.. curke gibam sad i ja fakat pusaaaa...
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:45:21
|
|
|
|
ninolina
|
ma na pilulama sam i jajnici bi trebali mirovati, no umirila me frendica, ona je u ciklusu kad je bila na pilulama pa poslije isla na IVF ostala trudna a rekla je da se uzasno zivcirala jer su je stalno jajnici probadali..... supač, nadam se da i tebi to javlja da je tvome čekanju došao kraj, još malo
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:47:45
|
|
|
|
zaba
|
laku noć ko ide spat
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:49:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo i mene na kratko, pravim pauzu u ucenju,jel moze nesto zestoko protiv treme ?
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:51:04
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Evo i mene na kratko, pravim pauzu u ucenju,jel moze nesto zestoko protiv treme ?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:51:44
|
|
|
|
zaba
|
protegni noge,a cure nek ti toče
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:54:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Tiks, to mi treba pa kako ste cure? Tiks nadam se i navijam zajedno sa tobom ne mogu da uspem sve da pohvatam po bircu... zaba, kako je Lucija?
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:55:24
|
|
|
|
curice
|
večer svima
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:57:07
|
|
|
|
tikica_69
|
nelly, samo ti lovi gradivo....ovo tu ces vec nadoknaditi
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:58:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad sam sve ponovila za ujutru, cini mi se da znam, trenutno sam jako optimisticna...videcu ujutru koliko cu biti
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 22:58:32
|
|
|
|
zaba
|
bok curice lucija spava,dobro je,donijela sam joj 3 vrečice iz shopinga pa sam najbolja mami kako je Sara?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 23:02:08
|
|
|
|
curice
|
nelly kad polažeš kako je sarica
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 23:03:05
|
|
|
|
curice
|
žaba ljubi nam Luciju tiki kako je zaljubljeni klinac
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 23:03:40
|
|
|
|
tikica_69
|
curice, danas je cak uspio bratu pobjeci na 5 minuta....zahvaljujuci mojoj intervenciji a, zaljubljeno
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 23:04:01
|
|
|
|
Anoniman
|
neka neka, samo da je ona happy, a to sto je mama bankrot nema veze Sara uziva, kuca vec dva dana puna gostiju (slava nam je), pa se pravi vazna i sarmira sve redom. Stvarno je dobra i vesela, i svakog dana ima neku novu foru, sou program sa njom. Samo sto jos nikako da se pusti i sama da prohoda, ali i to valjda bude uskoro
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 21.1.2010 23:05:23
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 curice, danas je cak uspio bratu pobjeci na 5 minuta....zahvaljujuci mojoj intervenciji a, zaljubljeno ah da mi se vratit u te godine
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!