Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:05:59
|
|
|
|
Puli
|
e i slova mi je opet povečala pa sad imam jaako velike oči i bolje vas vidim pazite da vas ne pojedem
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:07:40
|
|
|
|
Puli
|
puli, ljubni našu ljepoticu ljubac obavljen
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:07:46
|
|
|
|
koka
|
Ma i meni nije baš bajno, al već kad mi dečki jedu moram iskoristit i potrudit se. Samo bi htijela napravit drugi prilog, uvijek radim krumpir blitvu
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:11:06
|
|
|
|
koka
|
već dva puta me izbacilo , jaja mi nestala........
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:11:39
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: Puli pazite da vas ne pojedem JOJ!!!!! tko me to gricnuo? puli ili cvjetić??? bježim cure.... danas zadnji radni dan... vidimo se večeras p.s. koka...ja volim i lešo tikvice s krumpirima....cvjetaču, brokulu....sve zeleno mi ide s ribom
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:11:39
|
|
|
|
koka
|
mislila sam na RR
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:12:28
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Puli taman se probudila da te pozdravi piggy kinderbet joj je opet nešto skrivio jer ga je ugrizla kako curka zna da sam je spomenula zločesti kinderbet,najrađe bi ga pojela ljubi mi cvjetića
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:12:38
|
|
|
|
Puli
|
mi bi vjerojatno puno češće jele ribu da nema tog mrskog dijela pripreme mislim da ti u gružu na ribarnici hoće očistiti ribu u zg-u to uredno obave platiš mrvu više i dobiješ očišćenu
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:12:53
|
|
|
|
koka
|
Bok, bok troubled, još danas juuupi . Btw dečki ne jedu tikvice, brokulu i cvjetaču
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:13:42
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Puli mi bi vjerojatno puno češće jele ribu da nema tog mrskog dijela pripreme mislim da ti u gružu na ribarnici hoće očistiti ribu u zg-u to uredno obave platiš mrvu više i dobiješ očišćenu To kod nas nema
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 19.9.2008 12:14:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:16:37
|
|
|
|
Puli
|
ljubi mi cvjetića ljubac br.2 obavljen troubled najlepši zadnji radni dan ti želimo
|
|
[Obrisani korisnik] 19.9.2008 12:16:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:16:56
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić curke! Pa pravo ste mi vrijedne od jutros! Puli kako se cvjetić navikla na picpelice šetalice? Kokita ja bi k vama na ručak! Troubly Pauli tako lijepo stoji jastuk da stvarno mislim da nema smisla da joj ga sad oduzmeš. Prekrasna je curica.
|
|
[Obrisani korisnik] 19.9.2008 12:20:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:20:05
|
|
|
|
Ruža
|
Lilivana kako kante idu? Ima li koja viška? Nama bi sad još jedna dobro došla. Premda sam ljuta na vaše preduzeće, cijelo vrijeme smo u pretplati, kad jutros dođe raču da smo im dužni. Malo- malo nešto zbrljaju. Evo mi obavili birokraciju jutros, izganjali papire za maloga i sad čekamo patronažnu koja naravno kasni.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:20:30
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: lilivana IZVORNA PORUKA: Puli taman se probudila da te pozdravi piggy kinderbet joj je opet nešto skrivio jer ga je ugrizla Gabrijela vodi rat sa šipkama, pokušava ih odšerafit il kaj već, pokušava ih zavrtit. Jednu je uspila! uh što su ti kinderbeti nezgodni,to bi klinci trebali dizajnirati sve bi bilo bez šipki
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:21:18
|
|
|
|
Puli
|
Puli kako se cvjetić navikla na picpelice šetalice? ko da je rođena s njima ništa se ne buni,ne pokušava skidati i sl.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:21:37
|
|
|
|
Ruža
|
Piggy jesi se ti nama uspjela naspavati?
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:21:46
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: lilivana Piggy, ugodno si me iznanadila s onim finim slasticama i kavom ujutro! Odmah dan ljepše izgleda baš mi je drago da sam vam uljepšala dan
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:23:36
|
|
|
|
koka
|
Joj Ružice ja sam mislila da je patronažna već bila . A što se tiće krevetića meni je Roko kad se počeo dizat, grizao ga je, sav je bio pun farbe , a imao je već zubiće , strašan.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:23:51
|
|
|
|
Ruža
|
Bravo za Cvjetića! A baš je pravi mali pozitivac, stalno vesela i nasmijana. Đuro i ja pusu joj šaljemo!
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:24:07
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Piggy jesi se ti nama uspjela naspavati? ma jas sam poletna ko da sam spavala tri dana u komadu, zar ti sumnjaš u mene baš mi je drago da ste riješili papirologiju šta mi Đuro radi i njega mi ljubi
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 19.9.2008 12:24:23
|
|
|
|
Puli
|
Troubly Pauli tako lijepo stoji jastuk da stvarno mislim da nema smisla da joj ga sad oduzmeš. Prekrasna je curica. ako bude frke posudimo vam mi još jedan tako da se ne svadite
|
|
[Obrisani korisnik] 19.9.2008 12:25:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!