Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:43:19
|
|
|
|
mariola
|
Asad ozbiljno: šta je taj gel? Mislim nikad mi niš nije trebalo pa ni ne znam? Jednom sam bila dobila onaj durexplay ili tako nešto se zove pa nam je to bilo smješno, niškoristi
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:44:22
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola Ne znam šta mu je, inače pet puta na dan a sad tri dana ništa, dva dana je bio dobar a danas ga je baš mučilo. Sutra je četvrti dan....Pedijatar kaže da je normalno..... I njima je sve normalno... Meni je Toni znao tako po sedam dana,ja sam bila luda....onda bi mu na kraju malo stavila toplomjer u guzu i uvik bi se pokakao danas sam razmišljala i o toplomjeru al sam se onda mislila kako to pojma nisam imala. strah me bilo,kako?koliko?oće ga boliti? Ma nece ga boliti,stavis toplomjer u kremu i gurnes u guzu i savijes mu malo nogice prema trbusicu,mom je uvik to pomoglo...nema te sto biti strah,kao da mu mjeris temperaturu
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:45:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola Asad ozbiljno: šta je taj gel? Mislim nikad mi niš nije trebalo pa ni ne znam? Jednom sam bila dobila onaj durexplay ili tako nešto se zove pa nam je to bilo smješno, niškoristi Ovo je gel bas za zene,ja kupila iz fore i sad mi se omililo a mm sretan.... Nekako ti ohladi sve doli i bas neki dobar osjecaj...hahahha,jesam dobro objasnila
< Poruku je uredio pepeljuga -- 27.1.2010 23:46:03 >
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:46:22
|
|
|
|
tikica_69
|
I mi to imamo u kucnoj apoteci
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:47:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 I mi to imamo u kucnoj apoteci
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:51:20
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola Asad ozbiljno: šta je taj gel? Mislim nikad mi niš nije trebalo pa ni ne znam? Jednom sam bila dobila onaj durexplay ili tako nešto se zove pa nam je to bilo smješno, niškoristi Ovo je gel bas za zene,ja kupila iz fore i sad mi se omililo a mm sretan.... Nekako ti ohladi sve doli i bas neki dobar osjecaj...hahahha,jesam dobro objasnila e sad si me pošteno nasmijala s objašnjenjem Sad mogu ići u krevet
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:53:39
|
|
|
|
pepeljuga
|
A za cizme nisi vidila da sam napisala da sam ja u gradu i da mi nije problem,vjerojatno se vec ujutro zaletim Koji broj da gledam i dali bas tu boju ili
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 0:00:08
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga A za cizme nisi vidila da sam napisala da sam ja u gradu i da mi nije problem,vjerojatno se vec ujutro zaletim Koji broj da gledam i dali bas tu boju ili ako je ovo boja konjaka, barem tako izgleda na slici onda da. Neki dan sam kupila smeđe. 37 Ajme pepi, ti si dušica
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 0:00:23
|
|
|
|
CallamityJane
|
hmm hmmm hmmmmm vidi ti perverznjakusa ovde na ovom porodicnom forumu ja mislila vi neke fine
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 0:02:29
|
|
|
|
mariola
|
call ti si ljubomorna jer ti muž nije doma pepi jesi napisala recept od čokoladne?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 0:03:21
|
|
|
|
tikica_69
|
ja sam skroz fina....gle me
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 0:04:20
|
|
|
|
mariola
|
uuu koje trepuše, max factor
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 0:06:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga A za cizme nisi vidila da sam napisala da sam ja u gradu i da mi nije problem,vjerojatno se vec ujutro zaletim Koji broj da gledam i dali bas tu boju ili ako je ovo boja konjaka, barem tako izgleda na slici onda da. Neki dan sam kupila smeđe. 37 Ajme pepi, ti si dušica Imas tako malu nogu
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 0:07:23
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola pepi jesi napisala recept od čokoladne? nisam imala vremena morala sam je jesti
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 0:07:27
|
|
|
|
mariola
|
izgleda da sam ja pepeljuga
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 0:08:45
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola pepi jesi napisala recept od čokoladne? nisam imala vremena morala sam je jesti od čega si onda tako mršava...ja ljubomorna
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 0:09:23
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma ovaj je samo za vrtirepku i molim vas da joj ga ne dirate
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 0:10:13
|
|
|
|
tikica_69
|
cure odoh ja ...hocu reci spavati
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 0:10:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola pepi jesi napisala recept od čokoladne? nisam imala vremena morala sam je jesti od čega si onda tako mršava...ja ljubomorna hahaha,sad si me nasmijala....na vjencanju sam imala 7 manje nego sad,dobro prekrivam salo
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 0:11:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 cure odoh ja ...hocu reci spavati zbogom a brate tvoje kolike su i skakucu same
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 0:13:04
|
|
|
|
mariola
|
a ja 10 A ništa, bar mi je broj cipela mali Pepi, uljepšala si mi dan, lijepo me nasmijala, beba mi spava lijepo već par uri, i ja mogu sretna i debela otić leći. LAka vam noć svima. Ujutro sam naravno s vama Ljubim vas svih, posebno dječicu
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 0:15:59
|
|
|
|
pepeljuga
|
I tebi draga laku noc a i svima drugima jer i ja idem I nema me ujutro jer me mariola uposlila
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 0:16:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola a ja 10 samo sto si ti rodila prije tri miseca a ja prije godinu ipo
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 28.1.2010 0:21:36
|
|
|
|
CallamityJane
|
juh cure zelim vam laku noc, ja se zagledala u slike tamo vidim da ste sve mi fine i sisate i takve mi ostanite ja odoh kakav film gledati
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 28.1.2010 8:13:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!