Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 28.1.2010 8:09:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 8:13:27
|
|
|
|
Zvonki
|
Joj, tiha, strašno Drago mi je da si dobro
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 8:16:33
|
|
|
|
tiha
|
hitna me poslal kod zubara kao nek idem primit ce me bilo tko jer dr koji je bio dezuran nije htio dirati kad se bas ne kuzi u to...a taj jos sto se i derao na mene je i privatni i nije htio ni novce uzet za to totalno sam sokirana mogao me oderat i gotovo. dobro sam nisam otecene vise me neboli ii pijem klavocin a izmedu toga se jos i drogiram ketonalom i neofenom malo sam nadrogirana
< Poruku je uredio tiha -- 28.1.2010 8:17:23 >
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 8:18:31
|
|
|
|
FIONA
|
to je zato kaj su dozvolili da delaju doma za lovu pa za nas prek socijale ne mare...inače, drugi doktor te ne želi preuzet jel za tebe ne dobiva od države novce...a kap nemaju ničeg dosta žao im je i za rukavice...dovelu su liječnike do toga da sve gledaju kroz lovu....uputnicu i recepr daju kad krepavaš i onaj liječnik koji izda najmanje od držva e dobije nagradu a onaj koji izda najviše taj mora još i platiti.... stvarno te strefilo...ali moraš pokazati zube...otiđi do ranatelja DZ-a i prijavi pod pretnjom da ćeš izač i medije sa njeni imenom kao i imenom tog stomatologa ukoliko ti se ne ispriča...buš vidla kak se budu počupali međusobno jel se za javne istupe gubi stolica!!! POKAŽI ZUBE PA MAKAR I TU ŠKRBU...
< Poruku je uredio FIONA -- 28.1.2010 8:19:01 >
|
|
[Obrisani korisnik] 28.1.2010 8:19:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 8:24:03
|
|
|
|
tiha
|
a vidis moj zgodni dr radi i privatno i preko socijalnog i ponasa se jednako prema bilo kojem pacijentu. mozda je tajna u tome sto je mlad i zgodan vidjet cu sto mogu napravit makar nemam dokaza
|
|
[Obrisani korisnik] 28.1.2010 8:26:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 8:29:26
|
|
|
|
tiha
|
da bila je ona se i svadala s njim ja nisam mogla zinit i sva sreca sto nisam cim mi je dobro odmah mi sve smijesno
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 8:33:55
|
|
|
|
boba125
|
zao mi je nadam se da si sad dobro a ovog mulca prijavi
< Poruku je uredio boba125 -- 28.1.2010 8:40:08 >
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 8:39:57
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 8:46:41
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ajoj,jadna ti,što si sve prošla zbog tuđeg nemara,i to nemara odgovornih za zdravlje...Hvala Bogu pa je sve prošlo dobro..
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 8:53:34
|
|
|
|
curice
|
Tiha žao mi je što si sve to morala proći nadam se da si bolje a tog idiota prijavi
|
|
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 9:21:37
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Joj, tiha, strašno Drago mi je da si dobro Ajme uzas
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 9:43:10
|
|
|
|
tikica_69
|
Ajme, zao mi je sto si sve morala proci, a bol ne mogu ni zamisliti No, ja bi to sve napisala i poslala u novine......
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 10:27:57
|
|
|
|
ninolina
|
Ajme, zao mi je sto si sve morala proci, a bol ne mogu ni zamisliti user posted image No, ja bi to sve napisala i poslala u novine...... potpisujem
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 10:34:15
|
|
|
|
minnie
|
to je bezobrazno. mislim da te po zakonu nije smio odbiti pošto si bila sva natečena. ja bi ga dala u novine također. možda bi se sljedeći put zamislio dal će primiti pacijenta ili će ga vrijeđati
|
|
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 11:24:02
|
|
|
|
ejmama
|
o grozno , kako te je mogao gledati takvu i ne pomoći, stvarno je zaslužio da ga prijaviš!
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 11:32:09
|
|
|
|
maja
|
E moja Tiha,pročitala sam ti status, ali nisam imala pojma da je tako loše! Glavno da je sada sve u redu
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 11:53:33
|
|
|
|
Ninaa
|
draga drži se i nek bude čim prije bolje! Moj bivši zubar je bio super dok nije počeo raditi privatno tad je počeo da se to ne može prek socijalnog i da dođem privatno postao je totalno nemaran i onda sam uzela papire i otišla. Sva sreća kaj nemam problema sa zubima. Ma grozno je to sve,sve gledaju kroz novac!
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 12:06:55
|
|
|
|
ZVRK
|
glavno da si sada ok
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 12:13:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Drago mi je da je sve dobro zavrsilo a ovog debila prijavi, ko zna koliko je ljudi koji tako hoce, pa nece da prijave, pa na kraju ne prijave a on i dalje (ne)radi svoj posao treba ga maknuti!
|
|
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 12:20:41
|
|
|
|
nancy
|
ajme meni....prestrasno...drago mi je da ti je na kraju sve rijeseno. a tog seronju bi trebalo il u novine il na tv il tuzit.bezobrazno!!
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 12:49:34
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 13:30:29
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jao srtašno,nemogu vjerovati Bitno da je sad sve ok
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!