Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 20:43:56
|
|
|
|
miha
|
pomaže mi u svemu,uglavnom čistimo zajedno,svatko uhvati nešto,jedino je peglanje uvijek moje,a usisavanje njegovo.mm je zakon i još super kuha.. s malim se isto bavi,hrani ga,premota,igra se,jedino se ne usudi kupati ga,ali to mi nije krivo,smatram to svojom privilegijom
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 20:51:50
|
|
|
|
leilany
|
..i moj je super...sve radi...i jos da nadodam da pegla..al samo njene stvari...i kupa ju..sad je vec velika pa ga nije vise strah al do njenih cca 4mj frajer ju je rijetko i primio jer se bojao al sad je super....barata s njom odlicno...
|
|
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 21:36:42
|
|
|
|
gljiva
|
Sjećam se kad je mm jednom došao kod mene (prije braka), i vidio da mtata usisava, bio je u šoku. Nas smo tri ženske bile doma, a muško je usisavao to mu nikak nije bilo jasno. Od kućanskih poslova jedino to sad radi, ostalo sam ako baš mora. Što se kuhanje tiče, tu zna uskočit i stvarno super kuha. S D se ispraksirao, tako da sd oko I sve zna, ali ako sam ja doma teško da će on promjenit pelenu, al za ostalo nema problema. Ocjena 3.
|
|
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 21:36:47
|
|
|
|
ninolina
|
e da...ali moja stara je opasna žena. ona meni kaže" šta ? di je? kava? ma koja kava...nema ništa. ne ideš ti,ne treba ni on. ma ja bih ga posložila odma..kao tvog oca! ma nemaaaa!!!" eto-ukratko. mama je amazonka user posted image he he recimo da sam ja ovakva ko tvoja mama kad viknem da vidiš kako se sve radi. Nekada mu ne trebam reči kaj treba već ima svoje zadatke po kući... Smeće, kupaona, wc i obavezno ribanje peći, brisanje prašine ja to jednostavno ne radim a tu su još i djeca... kupanje i uspavljivanje ove trojke... ne mogu se žaliti
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 21:41:18
|
|
|
|
doktorica
|
MM oko sinčeka radi sve kupanje, hranjenje, prematanje od trenutka kada je sa svoje 2 kg izašao iz bolnice, čak je i pupak znao previti dok nije otpao. Nije dopuštao da ja kao mama imam prednost. Oko djeteta sve, ali kuhanje ne dolazi u obzir, usisa povremeno, popegla samo kada baš mora. U načelu nije loš, ali dalo bi se i bolje.
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 21:52:23
|
|
|
|
Monica
|
Meni mm uglavnom oko svega pomaže...kada su klinci bili bebe oko svega mi je pomagao a i u kućanskim poslovima mi pomaže...hvala mu i svim muževima kojima ne moramo reći kada nešto treba
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 21:53:14
|
|
|
|
minnie
|
mm muž moram reći da bi se moglo reći da je savršen. kuha. čisti, pegla. jedini mu je problem vešmašina ali mislim da kad bi morao i to bi napravio. ništa ne radi kao da mu se ne da. pomaže mi oko svega a pogotovo cura. stvarno je super
|
|
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 22:00:24
|
|
|
|
zozo1
|
Milla draga ista stvar kod mene...od majstora pa nadalje, o kućanskim poslovima da i ne pričam Luda sam više od svega....Al sjeti se da drugog ne možeš mijenjati već samo sebe.... nažalost
|
|
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 22:12:43
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Moj sve hoće,samo mu se,naravno treba nacrtati da trebam pomoć.Negdje prije sam mu rekla da ne bi primjetio ni da se posteljica vuče za mnom,a da mu ne kažem da trebam pomoć.
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 22:23:19
|
|
|
|
sina
|
NIŠTA! totalni je debil i kreten i ono kaj zna neće,već sam luda ,pretvorila sam se u njegovu sluškinju i robinju,a ja sam pak takva da sve mora biti po špagi.
|
|
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 22:25:13
|
|
|
|
ninolina
|
NIŠTA! totalni je debil i kreten i ono kaj zna neće,već sam luda ,pretvorila sam se u njegovu sluškinju i robinju,a ja sam pak takva da sve mora biti po špagi. mjenjaj ti njega draga, dok još nije kasno
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 22:31:07
|
|
|
|
sina
|
kao što zozo1 kaže:treb mijenjati sebe,bojim se da je za drugo kasno. prestat ću skupljat čarape po cijeloj kući,pa kad ih nestane čistih,možd netko dođe k sebi.
|
|
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 22:34:26
|
|
|
|
ninolina
|
kao što zozo1 kaže:treb mijenjati sebe,bojim se da je za drugo kasno. prestat ću skupljat čarape po cijeloj kući,pa kad ih nestane čistih,možd netko dođe k sebi. e tako sam ja počela, pa si je gospon sam prao poslije došao pameti. Malo po malo
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 22:37:07
|
|
|
|
cuba
|
Pa meni je mm ok po pitanju pomoći...ne pegla i ne briše prašinu al sve drugo će napraviti - skuhati, napraviti krevet, obrisati pod, usisati kauč, baciti smeće, u dućan...tako da nemam primjedbi. A s obzirom da je pola godine na brodu opet nekako ja više radim te kućanske poslove.
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 22:39:53
|
|
|
|
sina
|
IZVORNA PORUKA: ninolina kao što zozo1 kaže:treb mijenjati sebe,bojim se da je za drugo kasno. prestat ću skupljat čarape po cijeloj kući,pa kad ih nestane čistih,možd netko dođe k sebi. e tako sam ja počela, pa si je gospon sam prao poslije došao pameti. Malo po malo izgleda da nema druge.ovak samo urlam po kući,pa se gospon još i uvrijedi i govori mi da pretjerujem. tu je još i njegov tata koji je isti on,pa čak i još gori
|
|
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 22:41:01
|
|
|
|
ninolina
|
izgleda da nema druge.ovak samo urlam po kući,pa se gospon još i uvrijedi i govori mi da pretjerujem. tu je još i njegov tata koji je isti on,pa čak i još gori jadna ti stisni ti njega pa nek si misli
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 22:42:35
|
|
|
|
lee
|
moj pomaže kad mu ja kažem,u zadnje vrijeme sam vidi da mi treba pomoč ali smo baš vodili rat oko toga...bilo mi je jako teško raditi sve sama..bilo je suza svadja...jojj ne ponovilo se..baš sam se napatila...a sad je alex več veči pa sve radimo zajedno vodim ga sa sobom svuda gdje mogu jer nekako volim da je samnom..a muž ga čuva isto..njemu bude najbolji sin na svjetu... ali ima dana kad poludim jer me sve čeka...ali eto naučila sam da moram neke stavri reči glasno i jasno.ja ne očekujem da moj muž kuha, pegla...ali da pričuva maloga da se ja odmorim malo to očekujem...isto tako ga ne budim po noči kad alex urla nego sve ja sama radim ali mi bude drago kad ga presvlačim a on mu drži bocu da može jesti.
< Poruku je uredio lee -- 29.1.2010 22:44:34 >
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 22:44:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
Oko dice pomaze skoro pa sve ,druge kucanske poslove mu vecinom triba nabit na nos da to i to napravi ali ima prilika kada se i sam siti..... Sto se tice peglanja to je znao raditi a zna i sad jer mu ja vise ne peglam kosulje,rekao je jednom prilikom da nisam opeglala kao njegova mama ,ma fack i ti i mama
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 22:46:35
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: zaba nikada mu nisam niš trebala reći,sve pomaže,oko čiščenja kuće,objesiti veš,oprati suđe,okupati Luciju,dati joj jesti,uspavati ju,sve hoće i sve napravi. Hvala ljubek i moj također...nikad mu ne moram reći to i to...a što se tiče Petre..nisam ni sanjala da će biti tako dobar tata
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 23:09:48
|
|
|
|
lavica81
|
moj meni sve pomaže ali mu u većini slučajeva treba sve napomenut 100 puta da učini. baca smeće, vadi suđe, prostire robu kad treba, pali mašine, usisava, skuha osnovno - pasta, riža, krumpir.... moram priznat da nije uvijek tako bilo ali kako još nemamo djece uzela sam sebi u zadatak naučit ga par stvari prije nego djeca dođu i čini mi se da djeluje
|
|
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 23:21:34
|
|
|
|
Ninaa
|
Moj je živio 10 godina sam u Njemačkoj i sve zna. Peglanje i pranje suđa su mu jako jako mrski tak da to nikad ne radi, a za ostalo se ne mogu požaliti. Kao tata je super i njegovoj princezi ništa nesmije nedostajati i za nju mu ništa nije teško. Kuhati voli i super kuha tak da kad je doma on kuha i stavlja suđe i sve to oko ručka ja samo jedem. A oko kuće da ne govorim, nemam pojma o ničemu jel ne moram, sam dopelja drva, naloži peć, pokosi travu, nahrani životinje, dok smo imali vrt pobrao mi je i povrće i nekad čak i travu počupao. Ni ostali poslovi mu po kući nebi bili mrski samo dok je bila svekrva živa i ja nije se u to morao uplititati,ali kad počnem raditi već je počeo smišljati plan što će sve moći pomoći da ja ne moram i da mogu učiti. za mog mm
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 23:38:02
|
|
|
|
leilany
|
bravo za muza martina
|
|
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 29.1.2010 23:39:13
|
|
|
|
Ninaa
|
Hvala draga, da ih je takvih barem više. Malo stvar odgoja a i život ga je natjerao da je morao odrasti sa 16 godina je ostao sam u Njemačkoj tak da se naučio pameti.
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 30.1.2010 0:34:04
|
|
|
|
natalijax
|
nemogu reči da mi nepomaže al nekad se zbilja izgubi i onda koda zidu objašnjavam
|
|
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 30.1.2010 7:36:26
|
|
|
|
boba125
|
oko Doriana mi sve pomaze,kupa ga,premata,uspavljuje-stvarno nemam kaj reci ali kaj se tice kucanskih poslova-napravi on ali mu moram nekoliko puta reci pa ja pop.... i radije napravim sama veli mi-ionak bus isla popravljat za menom
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!