Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 12:35:01
|
|
|
|
Wukovarka
|
Taman na kavu Vidim da nas dosta ima....bokic cure
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 12:54:34
|
|
|
|
božica
|
hello cure evo ja na kratrko k vama viki mi u krilu i crtka a i mene traži da joj crtam pa jednom rukom tipkam pipkam tipkovnicu drugom crtam šta treba .,kk jhfdaxq5zewqqqqqqqqqq viki piše
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 12:56:38
|
|
|
|
mlada mama
|
evo mi smo popapali,mis zaspao,a na muza sam ljuta,tako da cu se i ja malo druziti s vama
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 12:58:45
|
|
|
|
mlada mama
|
evo ja kuham kavu,pa tko je za nek se javi
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 13:19:13
|
|
|
|
Wukovarka
|
Može meni.... danas je jos nisam popila
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 13:20:44
|
|
|
|
Wukovarka
|
Koliko nas je...ali ekipa danas nije za pisanje, ha?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 13:48:00
|
|
|
|
mlada mama
|
evo kavica, ja ne znam ni sama koliko sam ih danas vec popila opet cu se poceti tresti
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 13:48:42
|
|
|
|
Wukovarka
|
Sačuvaj koju toplu dok se ne vratim...odoh po svoju slatku mamu na posao
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 13:50:38
|
|
|
|
mlada mama
|
ok. i ja cu morati uskoro mali se treba probuditi svaki cas
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 14:14:32
|
|
|
|
mamavlatkica
|
curke bokić ! Jutros sam sva strgana sinoć baš nisam spavala . Jučer su moji donijeli čavapr za ručak , bila sam užasno gladna jer nisam od 8.00 do 17.00 ništa jela . Navećer mi je bilo zlo od tih čavapa , pa nisam baž naj spavala. Probudila sam se u 5,30 skuhala san si zeleni čaj i vtatila se spavati . Zaspala barem malo u 7.00 jan je popio surup i nakapala sam mu nos . Sad moje maleno sapva a ja pokušavam odmarti . Eto toliko za sada . Pozdrav.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 14:30:50
|
|
|
|
mlada mama
|
ocito sinoc nikome nije bila noc za spavanje
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 14:46:41
|
|
|
|
piggy
|
bok svima! došla sam na kratko da vam se javim,boli me grlo i pijem čaj,noćas sam jako malo spavala. kupila sam si sirup i idem u krevetac,vidimo se kasnije
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 15:18:05
|
|
|
|
maja
|
joj i mene grlo boli, mali dobro spavao, a ja se probudila i nisam mogla spavat Nos mi je ko krumpir
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 15:48:28
|
|
|
|
mirna
|
bok curke moje, kako ste? Ovdje je zima za poluditi... grrr, sjeverni vjetar puše... hvala bogu nam je sada unutra fino toplo. Mali spava, MM i njegov brat pile drva, a ja čekam da se mali probudi, pa sam iskoristila vrijeme za RR.. ne znam da li ćemo danas uopće van, jer je maleni prehlađen... ujutro sam bila u kupovini za malog, ovdje u najbližem gradu su otvorili H&M. Stvarno ima puno stvari za djecu...mjesečni budžet sam iskoristila, ali sam doma donesla puno vrečicu.. Za sebe naravno nisam stigla ni pogledati...
< Poruku je uredio mirna -- 20.9.2008 15:52:40 >
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 15:59:57
|
|
|
|
cokolada
|
vidim da nismo jedini koji smo ovu noc lose spavali, misek se plakao od 12 do 1.30 h ne znam zasto, nije bolestan. mirna, ovdje je isto hladno za poludit...ali ipak cemo malo na zrak kada se probudi. Ja bi rado malo u h&m, ali nikako da se uputim do slo ili austrije
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 16:05:42
|
|
|
|
mirna
|
nadam se da ce uskoro H&M i u Hr.. super mi je kupiti kvalitetne stvari za neke normalne cijene, ali najviše se isplati kada su rasprodaje.. vjerojatno ćemo i mi malo van, ako bude bez temperature..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 16:09:07
|
|
|
|
cokolada
|
sto se tice djecje robe nema mi bolje, super modeli, odnos cijene i kvalitete ok, a i sebi volim tamo kupiti
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 16:30:26
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: mirna bok curke moje, kako ste? Ovdje je zima za poluditi... grrr, sjeverni vjetar puše... hvala bogu nam je sada unutra fino toplo. Mali spava, MM i njegov brat pile drva, a ja čekam da se mali probudi, pa sam iskoristila vrijeme za RR.. ne znam da li ćemo danas uopće van, jer je maleni prehlađen... ujutro sam bila u kupovini za malog, ovdje u najbližem gradu su otvorili H&M. Stvarno ima puno stvari za djecu...mjesečni budžet sam iskoristila, ali sam doma donesla puno vrečicu.. Za sebe naravno nisam stigla ni pogledati... Koji je najbliži H7M Zagrebu Mirna?
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 16:42:22
|
|
|
|
mlada mama
|
i ja bi u taj h&m svi ga hvale......neki dan sam bila u mtč dosla kuci praznih ruku,ali i praznih djepova i da stvar bude bolja ja mu fino oprala ispeglala novu trenerkicu isli mi u goste i on fino nadje plavi marker i isara ju,a sto ces, sreca pa sam odmah skuzila i namocila ju venishom....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 17:41:31
|
|
|
|
mlada mama
|
pa sto vam je svima zasto je danas ovako pusto a ja se ponadala da ce vas biti vise,a nista odosmo moj sincic i ja u pravi kafic pa pa
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 18:39:01
|
|
|
|
Wukovarka
|
Zar je danas neki štrajk?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 20:00:25
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Bok svima ! Evo mene malo k vama , moj sinko spava danas malo ranije , jadnićak mamain buknula mu temperatura (38,2 rektalno) Kad smo kod temperature jel neko od vas zna kolika je razlika kada se mjeri temperatura običnim ili digitalnim toplomjerom , ja negdje pročitala da je razlika o,5 do 1 C ( mjereno digitalnim treba se dodati 0,5do 1 stupanj u odnosu na temp. mjerenu živinim toplomjerom ) nisam baš sigurna pa mi vi recite jeli to točno . Nadam se da moje zlato nema temperaturu to nam baš ne bi trebalo . Pozdrav od bubinog Jana-Renaat i mene .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 20:32:13
|
|
|
|
mirna
|
dobro večer! anne: za trgovine pogledaj ovdje: http://www.hm.com/si/storelocator__storelocatorhtml.nhtml mamavlatkica: 0,5 trebaš oduzeti, ako mjeriš rektalno. nema to veze s tim ako je digtalni ili običan termometar- koliko ja znam.. mi smo danas navečer imali 37,5 (u uhu), znači nije ništa strašno..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 20:37:53
|
|
|
|
lelo
|
bok cure evo i mene.i moj Leon šmrca,još nema temperaturu a i nadam se da neče.svi bili malo u maksaču i odmah se prehladili,mora da je to svjež zrak.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 20:43:17
|
|
|
|
mirna
|
Mislim da nije stvar u maksacu, mislim da je to zbog vrtica.. ali mozda su u maksacu brže pokupili jedan od drugog, jer je bilo hladnije..
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!