Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:14:16
|
|
|
|
gljiva
|
IZVORNA PORUKA: mariola cvrčak jel anjica spava gljivice još dojiš? Da. Taman smo počeli s kašicama, pa je dobio proljev i onda sam samo dojila. Večeras je pojeo rižine pahuljice i dečko već traži. I tako nekoliko puta po noći. Blago tebi kolko sam skužila Toni voli spavat.
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:14:50
|
|
|
|
ninolina
|
Hvala dobro. Dario od davno spava, Ivana sam sad hranila a i mužić je već došao s posla. A tvoji dinosauri? dinosauri čore. Cvrči baš sam ti jednu malu zamotala Mariola kažu provjereno izazivaju proljev, tak da se ne iznenadiš
|
|
[Obrisani korisnik] 30.1.2010 23:16:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.1.2010 23:18:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:19:36
|
|
|
|
ninolina
|
ode i ja ljubni mi snajku. LN curke
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:19:49
|
|
|
|
mariola
|
kome sad vjerovat mislim da ću cvrčku jer kad malo bolje razmislim u kinu pojedem velike kokice i popijem veliku kolu pa nikad ništa Gljiva Toni obožava spavat Danas smo cili dan bili u Zd, on je većinu dana prespavao a kad smo došli doma u 7, bio je jaaako umoran i odmah zaspao Martina,kod mene ništa od gela. Nije ga bilo u dm-u,a i bolje jer sam sinoć sanjala da sam trudna i da su blizanci tak da mi seks ne pada na pamet dok ne zaboravim taj san
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:20:29
|
|
|
|
gljiva
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Evo još malo slatkoga,pa idem probati uhvatiti malo sna,zbilja se raspadam. Pozdrav do sutra Ovo mi treba, jer mi mm upravo prigovara za slatko. Laku noć Cvrčak!
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:21:12
|
|
|
|
ninolina
|
Martina,kod mene ništa od gela. Nije ga bilo u dm-u,a i bolje jer sam sinoć sanjala da sam trudna i da su blizanci tak da mi seks ne pada na pamet dok ne zaboravim taj sanuser posted image pošalji ih k meni, ali i ja ih u zadnje vrijeme sanjam. Ja sam rekla da će nas tikica iznenaditi takvom vješču
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:22:01
|
|
|
|
Ninaa
|
Može se naručiti i poštom kad odeš na stranicu od durexsa ali neznam koliko to onda dođe. A mogu misliti baš bi ti bilo zabavno! Blizanci su super bratić i sestrična su mi blizanci i s njima je uvijek bilo svakakvih dogodovština! Očito je jako tražen kad ga nema! idem ja u srijedu u Zagreb pa ću ga potražiti, hoćeš da ti kupim i pošaljem?
< Poruku je uredio martina ks -- 30.1.2010 23:23:06 >
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:23:34
|
|
|
|
mariola
|
i onda još danas u zd sretnem nekog zgodnog tatu s duplićima to je neki znak
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:23:38
|
|
|
|
gljiva
|
Moji nisu spavalice. A o gelu sam i sama razmišljala, i taman kad sam se odlučila kupit, nakon skoro 6 mj, sve se vratilo u normalu .
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:24:29
|
|
|
|
mariola
|
martina to je pepe razglasila po zd da je dobar pa svi pokupovali
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:26:25
|
|
|
|
gljiva
|
Kod nas ga ima pa ako trebaš šaljem
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:27:16
|
|
|
|
Ninaa
|
Sad ona mlati čevape i baš je briga za gel kad ga je jučer upotrijebila . Kod nas je poslije poroda jedno vrijeme bilo super i sad se meni opet neda i tak gel mi pothitno treba.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:31:02
|
|
|
|
mariola
|
poću ja opet u zadar,ionako sam se nakupovala danas za sebe a Toniju nismo našli ništa pa ćemo brzo ponovo poć. pojeli su ćevape, sad pijuckaju
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:35:48
|
|
|
|
gljiva
|
Da curke sad uživaju u pravoj pivici. Mariola jesi našla neku ljuljačku koja ti se sviđa?
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:38:01
|
|
|
|
Ninaa
|
Curke ja vas pozdravljam umorna sam i idem u pod tuš i u krevet, curka mi loše spava pa kad sam jučer zaružila s vama ona se taman počela buditi i to njeno spavanje i buđenje je trajalo do pola 4. Uživajte i ljubite kikiče!
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:42:21
|
|
|
|
gljiva
|
Laku noć!
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:42:55
|
|
|
|
mariola
|
martina ln, uživaj i ti i naspavaj se gljivice, nismo našli ljulju
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:45:41
|
|
|
|
gljiva
|
Ja ti imam onu crvenu graco, al nam je skoro mala. Frendica ima istu al je njezina veća do 11il do 13 kg, nisam znala da ima veća jer mi se na prvi pogled činila ista. Meni se sviđala jedna fisher price al je nigdje nije bilo. Kod mojih ima viper i to mi je super.
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:51:59
|
|
|
|
mariola
|
mm nije htio da kupimo viper jer neće da mu sin stoji na podu a tu ljulju nismo našli, samo je bila neka u kojoj se baš sjedi a on je za to premali.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 23:57:58
|
|
|
|
gljiva
|
Tipično muški. Ma već ćeš naći nešto što ti se sviđa. Odem ja bar malo ubit oko prije ponovnog hranjenja. Laku noć
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 0:02:38
|
|
|
|
mariola
|
Gljiva LN Moj spava ko topić
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 0:23:22
|
|
|
|
mariola
|
a ništa,nigdi nikoga, ode i ja spat. Evo kavica za prvog jutarnjeg gosta
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 7:36:02
|
|
|
|
Puli
|
ja popila prvu kavicu sad ću ja doručak servirati
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!