Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 22:53:44
|
|
|
|
MaTana
|
evo i ja sam jos tu, iako neću jos dugo... smrzle su mi se ruke
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 22:55:49
|
|
|
|
Lady3
|
bokić svima.. ja čekam da se muž otušira pa da gledamo neki dvd,meni se noge smrzavaju..
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 22:55:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
bas sam gledala slikice
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 22:56:40
|
|
|
|
Lady3
|
čije slikice pepi..
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 22:56:46
|
|
|
|
mali_macic
|
MaTana vidimo se sutra na Stradunu , mi smo bili vec danas i gledali smo pustanje golubice i Ella je bila super, tako da cemo svakako poc i sutra.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 22:57:39
|
|
|
|
MaTana
|
kako rukica malenom? nemam pojma jesam li komentirala na temi... Imam dosta zaostataka pa i zaboravim odgovoriti na temu...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 22:57:59
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 čije slikice pepi.. i tvoje i matanine
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 22:59:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: MaTana kako rukica malenom? nemam pojma jesam li komentirala na temi... Imam dosta zaostataka pa i zaboravim odgovoriti na temu... ma nikako,cekaju nas dani i dani previjanja.... a ocito i svađenje sa nasim doktorima....
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 22:59:49
|
|
|
|
Lady3
|
ma imaš ih i na fb-u,ovdje nemam nijedan album pa rekoh da stavim koju.. sAMO NEZNAM zašto neki od vas ne mogu otvoriti link i vidjeti slike,nikog nisam blokirala..
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 22:59:51
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: mali_macic MaTana vidimo se sutra na Stradunu , mi smo bili vec danas i gledali smo pustanje golubice i Ella je bila super, tako da cemo svakako poc i sutra. I mi idemo, valjda ćemo se sresti u onoj guzvi... jos nisam smislila sto ću joj navući da se nesmrzne... ali smislit ćemo već nešto
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 23:01:29
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: MaTana kako rukica malenom? nemam pojma jesam li komentirala na temi... Imam dosta zaostataka pa i zaboravim odgovoriti na temu... ma nikako,cekaju nas dani i dani previjanja.... a ocito i svađenje sa nasim doktorima.... Moj savjet je, ako je mozes negdje prebaciti svađaj se!!! Ja moju nemam gdje sve i da moram... sve su prebukirane... nadam se da će sve brzo proći...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 23:01:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 ma imaš ih i na fb-u,ovdje nemam nijedan album pa rekoh da stavim koju.. sAMO NEZNAM zašto neki od vas ne mogu otvoriti link i vidjeti slike,nikog nisam blokirala.. mozda oni tebe nisu oznacili za prijatelja
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 23:02:15
|
|
|
|
Lady3
|
hm tko zna heeheheh..idem vidjeti.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 23:03:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: MaTana IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: MaTana kako rukica malenom? nemam pojma jesam li komentirala na temi... Imam dosta zaostataka pa i zaboravim odgovoriti na temu... ma nikako,cekaju nas dani i dani previjanja.... a ocito i svađenje sa nasim doktorima.... Moj savjet je, ako je mozes negdje prebaciti svađaj se!!! Ja moju nemam gdje sve i da moram... sve su prebukirane... nadam se da će sve brzo proći... ajme imala sam tako super dr u zd i bas mi je bila muka sada kad smo se prebacivali,ova mi nije sila oupce na prvu A morat cu se malo raspitati
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 23:05:02
|
|
|
|
mali_macic
|
IZVORNA PORUKA: MaTana IZVORNA PORUKA: mali_macic MaTana vidimo se sutra na Stradunu , mi smo bili vec danas i gledali smo pustanje golubice i Ella je bila super, tako da cemo svakako poc i sutra. I mi idemo, valjda ćemo se sresti u onoj guzvi... jos nisam smislila sto ću joj navući da se nesmrzne... ali smislit ćemo već nešto ja sam Ellu danas navukla u skafander i kapicu, stavila je u onu zimsku vrecu od kolica i preko toga dekica i na rukice rukavice i njome je bilo ipo toplo, tako da cu je i tako sutra spakirat
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 23:06:09
|
|
|
|
MaTana
|
cure pozdravljam vas, buba se nesto meskolji pa ja idem u horizontalu da se ne probudi... Naravno štopam muzu kad će doći da mogu zanovjetati
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 23:08:01
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: mali_macic IZVORNA PORUKA: MaTana IZVORNA PORUKA: mali_macic MaTana vidimo se sutra na Stradunu , mi smo bili vec danas i gledali smo pustanje golubice i Ella je bila super, tako da cemo svakako poc i sutra. I mi idemo, valjda ćemo se sresti u onoj guzvi... jos nisam smislila sto ću joj navući da se nesmrzne... ali smislit ćemo već nešto ja sam Ellu danas navukla u skafander i kapicu, stavila je u onu zimsku vrecu od kolica i preko toga dekica i na rukice rukavice i njome je bilo ipo toplo, tako da cu je i tako sutra spakirat i mi ćemo netako nešto sutra, samo neznam koliko će ova guza trpiti rukavice... ali zimska navlaka je tu pa ćemo vidjeti... Bitno je da nepuše
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 23:09:47
|
|
|
|
pepeljuga
|
I ja gibam ,laka vam noc
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 23:12:01
|
|
|
|
Lady3
|
i ja isto,idem smužem gledati neki film iz naše riznice pepi,cure laka vam noć.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 23:39:38
|
|
|
|
zaba
|
lunjala sam po temama i albumima.pa nikako u birc.Usput sam i ogladnila . Curice i Mačiću laku noć.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 23:42:38
|
|
|
|
curice
|
ln žabice lijepo spavaj
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 23:55:33
|
|
|
|
curice
|
idem i ja laku noć svima
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 2.2.2010 23:55:56
|
|
|
|
leilany
|
ln curice odo i ja
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 3.2.2010 7:48:24
|
|
|
|
curice
|
jutro... ima koga
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 3.2.2010 7:49:12
|
|
|
|
ZVRK
|
ima mene sa
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!