Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 7:44:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Hi, po njemu najviše vole "plaziti", a kad nema tate onda je i mama dobra...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 7:46:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro da se po noći ne probudi i ne počne vikati "daaj mi jaastuk"!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 7:46:17
|
|
|
|
troubled
|
samo neka one plaze.... ja se raznježim svaki put kad vidim nekog tatu koji ima feeling za svoju djecu.... davno prije mislila sam da je to bogom dano svima.... otkako sam se uvjerila da nije, cijenim ljubav gdje god je otkrijem
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 7:46:54
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: 3curke Dobro da se po noći ne probudi i ne počne vikati "daaj mi jaastuk"! ma neće, mi sve složno dijelimo
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 7:49:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Istina! Mi smo imali lani jednu situaciju, kad je moja mama saznala da sam treći put trudna, pošizila je i radila je sve da nas razvede, al kroz svu tu nevolju sam ja još više shvatila koliko mi moj muž znači i koliko sam sretna da je baš takav tata kakav je. Nema tih novaca ni bogatstva koji to mogu zamijeniti!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 7:53:32
|
|
|
|
troubled
|
ah, mame.... ali danas, molim, samo o lijepim stvarima još moram odjuriti u školu i odnijeti razredu da se počaste.... onda spremati rođendanski ručak....zapečena pasta sa sirom - po želji.... dug dan danas a tulum za frendice je sutra rekla sam joj da bi i ja slavila rođendan svake godine po tri-četiri puta
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 7:54:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: troubled IZVORNA PORUKA: 3curke Dobro da se po noći ne probudi i ne počne vikati "daaj mi jaastuk"! ma neće, mi sve složno dijelimo vi meni izgledate ko dvije frendice. To valjda tak bude kad kćeri porastu. I moja Paulina postaje sve više moja pomagačica. Oko svega se dogovaramo.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 7:55:43
|
|
|
|
anne
|
Jutro mamice. Naša tata sad negdje leti nad Bjelorusijom. Ja spremam i pakiram. Posla ko u priči.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 7:55:46
|
|
|
|
mlada mama
|
dobro jutro evo i mene na brzinu kuham kavu idemo za grad troubled tvoja slatkica ima rodjendan???ako je zelim joj sve najbolje.. 3curke,gledala sam jucer slikicu od tvojih cura preslatke su mi bomboncici mali.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 7:57:05
|
|
|
|
troubled
|
i jesmo najbolje frendice....osim što sam ja uz to i mama mislim da jedno bez drugoga ne bi bila sretna kombinacija jučer mi je bila osobito slatka... ja šmrckava, boljela me ruka....a ona me ušuškala, donijela mi na ruku mobitel, daljinski...zagrlila me -ja te čuvam, sve će brzo proći anđeo moj mali
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 7:57:43
|
|
|
|
mlada mama
|
jutro anne nemoj biti tuzna,brzo ce to proci
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 7:58:21
|
|
|
|
troubled
|
jutro anne i mlada mama da, pauli je rođendan danas
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 7:58:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Nek vam bude lijepo!!! Mama, samo strpljivo, sve će biti dobro... ma to su najljepši trenuci u životu! Danas joj je 9. rođendan i nikad više, sljedeći će biti 10, i bit će veća, promijenit će se, imat će brata ili sestru... zato uživajte u ovom trenutku, u ovom danu... neponovljiv je!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 7:59:59
|
|
|
|
anne
|
Sretan rođendan Pauli. Koji li je to? Držim se drži. Sad me Petra pitala kad će tata doći.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 8:00:28
|
|
|
|
troubled
|
svaki je neponovljiv bježim vam sad za obvezama.... budite dobro i nasmiješeno....i ti anne, brzo će to proći
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 8:00:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: troubled i jesmo najbolje frendice....osim što sam ja uz to i mama mislim da jedno bez drugoga ne bi bila sretna kombinacija jučer mi je bila osobito slatka... ja šmrckava, boljela me ruka....a ona me ušuškala, donijela mi na ruku mobitel, daljinski...zagrlila me -ja te čuvam, sve će brzo proći anđeo moj mali divno dijete!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 8:02:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Sretno, troubled! Uživajte danas vas dvije, slavljenice! Čestitam i tebi kćerkin rođendan, to je bio i tvoj veliki dan, ti si ju rodila!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 8:09:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro mlada mamice i anne, evo, kuham kavu!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 8:11:25
|
|
|
|
tiha
|
curke dobro jutro! evo mi stigle prije 10-ak min iz vrtica od danas idemo kasnije.... bas smo spavalice!
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 8:12:34
|
|
|
|
tiha
|
Paula zelim ti sretan rockas i tebi troubled naravno cestitamo da nije tebe nebi bilo ni nje
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 8:16:03
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ma nemrem vjerovati opet pustoš...tu i tamo netko se javi!!! Idem onda i ja definitivno u krpe!!! GOLE VJESTI NE BI BILE TAK LOŠE DA OV AKOKOŠ BAŠ TAK NE IZGLEDA...BOŽE MI OPROSTI NISAM NI JA SALIVENA KAK BI TREBALA ALI NJEZINE CICICE SU BILE KO MALA KRILCA SVAK NA SVOJU STRANU...NARAVNO SPUŠTENA!!! fiona znala si da nema mene i piggy pa si dosla u 1 ....ajoj te gole vijesti bar da imas sta vidit uf.....a kao umjetne joj joj! sve visi....a bas mi nije ni nesto gradena....za takve vijesti treba imati i guze a ne samo sise koje tjeraju svoju politiku...svaka svoje vijesti vodi
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 8:19:42
|
|
|
|
Puli
|
Sretan rođendan Pauli. i od nas daj joj pusice od male cvijetice dobrojutro mi skoro do osam produžile čuli sat od mm-a u 7 i nastavile dalje
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 8:26:29
|
|
|
|
Puli
|
anne bit će pusto susjedstvo bez tebe držim palčeve da komp kod mame osposobiš
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 8:32:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro, Puli, pusa Cvijeti! Moja Katarina cvrkuće u krevetu, probudila se. Elly još spava, a Imenjakinja ti je u vrtiću. Morat ćemo na prematanac...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 22.9.2008 8:45:51
|
|
|
|
Puli
|
Morat ćemo na prematanac... puse tvojim ljepoticama mi čekamo da kiša stane pa ćemo u dućan po kruh i mlijeko i nešto za ručak
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!