Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 10:44:04
|
|
|
|
curice
|
ona je super ,normalno jede,baš me šokirala sa rečenicom-Ovo nije za cjepivo,ovo je za vađenje brisa -malo je crveno grlo a da je blijeda,jast,sva je prozirna,blijede puti,plavih očiju-pa mi je drago za krvnu sliku
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 10:44:49
|
|
|
|
ninolina
|
a mišek mali, a mislim jel krvna slika ok, možda je anemična
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 11:03:24
|
|
|
|
curice
|
to moramo tek izvaditi jer predpostavlja da je anemična-to ćemo vaditi u ponedjeljak ujutro
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 11:06:32
|
|
|
|
ninolina
|
a ribica, dobit čete ljekić i bit će sve ok
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 13:44:40
|
|
|
|
pepeljuga
|
jel ima nekog za druzenje
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 13:48:07
|
|
|
|
curice
|
evo mene
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 13:48:52
|
|
|
|
leilany
|
ojla curke.....
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 13:52:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
curice nisam sve povatala,tko je bolestan
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 13:52:16
|
|
|
|
curice
|
pepi kako su klinci i kako je leilany tvoja klinceza i daj kavu pepi-čekam
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 13:53:35
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga curice nisam sve povatala,tko je bolestan Lauru jutros kao zdravu odvela na cijepljenje,a pedićka kaže crveno grlo(odmah vadili bris) i blijeda je ,pa treba izvaditi krvnu sliku kakvo je u tebe stanje
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 13:55:43
|
|
|
|
pepeljuga
|
bili na previjanju i dr zadovoljan kako izgleda,stavili te neke silikonske flastere koji stoje 5-7 dana pa idemo tek u sridu....
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:00:31
|
|
|
|
curice
|
plače li da ga boli moja kad se opekla vrištala bi samo kad smo išli na previjanje(čini mi se od straha više nego od boli),a kad nitko ne bi dirao ruku nije ni plakala ni spominjala da je boli
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:01:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
pocne plakati cim uđemu o bolnicu,onda se malo smiri al kad smo usli na previjanje to je onda koma,neplace nego urlice....mislim isto vise od straha a vjerojatno i boli jer se te gazice zalipe za ranu.....
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:04:02
|
|
|
|
curice
|
jadni miš odmah se sjetim šta smo mi prošli zbog jedne sekunde nepažnje ne ponovilo se nikada i nikome
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:04:50
|
|
|
|
pepeljuga
|
ajme i ja kazem
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:08:42
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: curice pepi kako su klinci i kako je leilany tvoja klinceza i daj kavu pepi-čekam ej curice....dobro je....spava sad....
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:12:05
|
|
|
|
mariola
|
Hi girls Jadni mali Roko Al barem ste mirni do srijede za previjanje. Curice nadam se da nije ništa ostrašno kod Laure.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:16:01
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: mariola Curice nadam se da nije ništa ostrašno kod Laure. ma totalno sam zbunjena,nikad mi nije izgledala zdravija.Ne curi nos,ne kašlje,pluća čista-ali možda ima kakvi prikriveni streptokok,pa bolje je provjeriti
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:18:38
|
|
|
|
pepeljuga
|
ej mariola di je super beba
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:19:27
|
|
|
|
curice
|
i ne upitah te šta radi Toni
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:22:08
|
|
|
|
ELENA35
|
Hej ninač,kako ste ti i tvoja vesela ekipa? Kako provodite ove tmurne dane?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:24:48
|
|
|
|
ninolina
|
hej ekipa veselo, kako tvoji? one male štrucice?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:27:13
|
|
|
|
mariola
|
Možda je doktorica samo paničarka a Laura zdrava ko dren Evo da podjelim, upravo si skuhala
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:28:10
|
|
|
|
ninolina
|
o mariola baš bi sad jednu, čekam seku da ne moram piti sama a i da malo čuva djecu, već sam luda od njih
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:28:17
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme super kavica
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!