Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:40:29
|
|
|
|
mariola
|
Aj pika pika, odrast će brzo pa ćeš imati više vremena
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:41:09
|
|
|
|
Lady3
|
da,a taman još stigne i druga beba pa opet ispočetka...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:41:14
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: ninolina napisi raspored da se imam di zapisatiuser posted image dopeljaj ti meni dečkiće bum se ja snašla s njima dok ti obaviš kaj trebašuser posted image nemoj se bas puno nuditi,ja sjedam u auto i dovozimuser posted image user posted image user posted image user posted image uopče nije problem mi bi uživali
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:42:35
|
|
|
|
ninolina
|
Da je ninolini bar jedan par blizanaca joj mariola kad bi znala kako se prave odma bi išla po njih... al kakve sam sreće dobila bi curku
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:43:22
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Da je ninolini bar jedan par blizanaca joj mariola kad bi znala kako se prave odma bi išla po njih... al kakve sam sreće dobila bi curku a ja ocu samo jednu curku
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:44:19
|
|
|
|
ninolina
|
a ja ocu samo jednu curku he he kak mm kaže kad radim bistre glave pravim samo cure... Jel stigla tvoja
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:46:11
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a ja ocu samo jednu curku he he kak mm kaže kad radim bistre glave pravim samo cure... Jel stigla tvoja nije bice od šoka
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:46:55
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: ninolina Da je ninolini bar jedan par blizanaca joj mariola kad bi znala kako se prave odma bi išla po njih... al kakve sam sreće dobila bi curku a ja ocu samo jednu curku oću i ja mislim curku a baš imam osjećaj da će i drugi biti muško, ali neću ja odustat
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:47:23
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: ninolina a ja ocu samo jednu curku he he kak mm kaže kad radim bistre glave pravim samo cure... Jel stigla tvoja nije bice od šoka moguće
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:47:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: ninolina Da je ninolini bar jedan par blizanaca joj mariola kad bi znala kako se prave odma bi išla po njih... al kakve sam sreće dobila bi curku a ja ocu samo jednu curku oću i ja mislim curku a baš imam osjećaj da će i drugi biti muško, ali neću ja odustat ja idem do cetvrtog a ako svi budu muski petu usvajam
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:48:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: ninolina a ja ocu samo jednu curku he he kak mm kaže kad radim bistre glave pravim samo cure... Jel stigla tvoja nije bice od šoka moguće procitaj pod temu testic
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:48:54
|
|
|
|
pikachu
|
Vi prizivate curke, a ja bi kada dođem malo k sebi dečkića... Pepi, jesu li to novosti iz prve ruke?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:49:14
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a ja ocu samo jednu curku he he kak mm kaže kad radim bistre glave pravim samo cure... znači u tome je kvaka moram moga napiti
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:49:51
|
|
|
|
ninolina
|
joj vi bi curku, dam vam ja svoje... kakve su dok su male muko moja kaj bum s njima u pubertetu
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:51:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Vi prizivate curke, a ja bi kada dođem malo k sebi dečkića... Pepi, jesu li to novosti iz prve ruke? a nemam pojma
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:51:32
|
|
|
|
mariola
|
pepi nisi valjda trudna. a ja to mislila nadodat uz "moguće" pa odustala
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:51:41
|
|
|
|
ninolina
|
znači u tome je kvakauser posted image user posted image moram moga napiti he he a moj ne pije al kad sam s dečkima ostala trudna to sam ja htjela a s curama se on koncentriro. Ti njega ulovi kad bu se najmanje nadal
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:52:03
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: pikachu Vi prizivate curke, a ja bi kada dođem malo k sebi dečkića... Pepi, jesu li to novosti iz prve ruke? a nemam pojma bit će za koji dan iz druge(ruke/testića)
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:52:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola pepi nisi valjda trudna. a ja to mislila nadodat uz "moguće" pa odustala bumo videle
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:52:59
|
|
|
|
Lady3
|
jel mene tko uopće vidio???
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:53:08
|
|
|
|
pikachu
|
Neka, neka...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:53:15
|
|
|
|
mariola
|
Pikachu moraš si roditi sina i dati mu ime Toni pa da uživaš ko pepi i ja
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:53:45
|
|
|
|
ninolina
|
jel mene tko uopće vidio???user posted image vidimo mi tebe draga , kako ste
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:53:57
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 jel mene tko uopće vidio??? ja sam čekaš da djeca čvrsto zaspu pa da ideš rediti
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:54:08
|
|
|
|
pikachu
|
Lady, pozdrav, ja te vidim... Aaaaaaaaaaaaaaaaaa vidite moje objave, i ja sam prešla 2000 iako nisam baš aktivna u zadnje vrijeme...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!