Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.2.2010 9:32:42
|
|
|
|
curice
|
zasad dobro,ali ima još do večeras
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.2.2010 10:23:17
|
|
|
|
bomboncic02
|
Pospano...idem usisat stan i odoh spavat s Lukom, potreban mi je odmor, sinoć me želudac opasno bolio i izmučio.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.2.2010 10:25:24
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam dobro
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.2.2010 12:02:18
|
|
|
|
Lady3
|
sada sam ok,prije dva sata bila sam (čitaj:tužionica)
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.2.2010 13:40:14
|
|
|
|
Kika83
|
Danas sam posebno sretna . Ah ta djeca čuda rade
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.2.2010 14:15:21
|
|
|
|
tikica_69
|
mrzim svog muza iz dna duse.....bez obzira sto mi je jutros muckao injekcije
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.2.2010 14:17:19
|
|
|
|
bomboncic02
|
Tikice Ja sam odspavala, skuhala ručak i sad ću ići po Mateja, ako nije gladan prošetat ćemo malo po ovom prekrasnom vremenu.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.2.2010 14:18:15
|
|
|
|
Duve
|
Ma šta je sad napravio?
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.2.2010 18:13:25
|
|
|
|
Lady3
|
ja sam totalno iscrpljena,kuća je u rasulu,cijeli dan kuham za sutra,klinci još rade nered..i strah me kako će jelo ispasti za goste.Umorna sam ko pas,a još nisam gotova sa poslom..
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.2.2010 18:31:28
|
|
|
|
adryosijek
|
odlicno sad bas papam kokice
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.2.2010 19:35:04
|
|
|
|
Zvonki
|
Ja sam danas čist dobro. Popravljam odnos s mužićem. Danas mu ne bi raznijela glavu. Samo bi ga slasno odalamila
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.2.2010 20:34:22
|
|
|
|
bomboncic02
|
Upravo ovako mi je raspoloženje Odoh spremat dečke u krevet i probat dignut raspoloženje družeći se s mužem..
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 3.2.2010 9:47:44
|
|
|
|
bomboncic02
|
Nedam se i gotovo!!! Odvezla Mateja u vrtić, muža na posao, Luka i ja plešemo i gledamo telku dok mama ispija kavu. Sad ćemo usisat i pospremit stan... Nedam da mi problemi kvare raspoloženje. U petak idem na sastanak sa šefom da vidimo što ćemo samnom kad završi porodiljni i ne želim da mi nervoza uništi život do petka...kaj bu, bu..ja se nedam!!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 3.2.2010 10:33:24
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: bombončić02 Nedam se i gotovo!!! Odvezla Mateja u vrtić, muža na posao, Luka i ja plešemo i gledamo telku dok mama ispija kavu. Sad ćemo usisat i pospremit stan... Nedam da mi problemi kvare raspoloženje. U petak idem na sastanak sa šefom da vidimo što ćemo samnom kad završi porodiljni i ne želim da mi nervoza uništi život do petka...kaj bu, bu..ja se nedam!!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 3.2.2010 10:33:51
|
|
|
|
anuska08
|
SVE OK!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 5.2.2010 21:37:30
|
|
|
|
bomboncic02
|
Bila sam danas kod šefa, ugl ne treba me kad se vratim s porodiljnog, osjećam se tako jadno, povrijeđeno, kao da ne vrijedim niti koliko je crno pod noktom...odradit ću dva mjeseca što mi je ostalo iz ugovora i to je to...sad počinjem tražit posao.. Užasno mi je žao što žena u ovoj je...noj državi ne može biti zaposlena majka i žena..da nisam ostala trudna danas bi imala ugovor na neodređeno, ali ovaj moj osmjeh i osmjeh drugog anđela ne mogu se mjerit s ničim.. Ma radit ću bilo što na kraju, ali se nedam...Hoću i želim biti i žena i majka!! Baš mi je loše danas, nemam posao, moramo maksimalno štedit, ako me dijete u dućanu traži nešto morat ću dobro razmislit hoću li mu to moći priuštit..sve u svemu jebem..ti ovu državu!!
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 5.2.2010 21:39:10
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A joj draga baš mi je žao Drži se,naći češ nešat već
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 5.2.2010 21:39:19
|
|
|
|
Domy
|
za sad sve ok..pucam od smijeha ..neznam koji mi je ..od tolikog smijeha valjda neču ...
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 5.2.2010 21:39:46
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: bombončić02 Bila sam danas kod šefa, ugl ne treba me kad se vratim s porodiljnog, osjećam se tako jadno, povrijeđeno, kao da ne vrijedim niti koliko je crno pod noktom...odradit ću dva mjeseca što mi je ostalo iz ugovora i to je to...sad počinjem tražit posao.. Užasno mi je žao što žena u ovoj je...noj državi ne može biti zaposlena majka i žena..da nisam ostala trudna danas bi imala ugovor na neodređeno, ali ovaj moj osmjeh i osmjeh drugog anđela ne mogu se mjerit s ničim.. Ma radit ću bilo što na kraju, ali se nedam...Hoću i želim biti i žena i majka!! Baš mi je loše danas, nemam posao, moramo maksimalno štedit, ako me dijete u dućanu traži nešto morat ću dobro razmislit hoću li mu to moći priuštit..sve u svemu jebem..ti ovu državu!! slazem se s tobom bonkas....bas smo u banani....(drzava,ali i ljudsko razmisljanje)... drzi se...vec ces ti nac nesto bolje
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 5.2.2010 21:44:33
|
|
|
|
bomboncic02
|
Najgore od svega je što mi je tamo bilo super, nas 4 smo radili skupa, kolegica mi je skoro pa najbolja prijateljica... Moram naći nešto i potrudit se da mi bude još i bolje!! A varijanta je koja mužu najbolje odgovara da odradim dva tri mjeseca i odem na komplikacije (treća trudnoća...)pa se možda u državi stanje popravi za dvije godine
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 5.2.2010 21:47:39
|
|
|
|
ninolina
|
A varijanta je koja mužu najbolje odgovara da odradim dva tri mjeseca i odem na komplikacije (treća trudnoća...)pa se možda u državi stanje popravi za dvije godine user posted image za muža, a kad pogledaš kud s ovo dvoje male djece ti tražiš posao, kak ćeš radit do kolko, nova si... strašna je ova naša divna Hrvatska
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 5.2.2010 21:49:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ninolina A varijanta je koja mužu najbolje odgovara da odradim dva tri mjeseca i odem na komplikacije (treća trudnoća...)pa se možda u državi stanje popravi za dvije godine user posted image za muža, a kad pogledaš kud s ovo dvoje male djece ti tražiš posao, kak ćeš radit do kolko, nova si... strašna je ova naša divna Hrvatska zato ja idem na trece
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.2.2010 8:44:07
|
|
|
|
Marta j
|
Nikako jadno,umorno i neispavano. Mate opet nije spavao a ja nemam pojma sto mu je. Na rubu sam snage,muz na poslu tako da ga nemoze pricuvati. Evo sada sjedi na meni i lupa po stolu Treba mi dva sata postenog odmora da nevidim nikog i necujem.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.2.2010 8:48:51
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam ok osim šta i meni fali sna. jučer vratili zvrkića iz vrtića da je povračao a po noći je laganini zakuhao marta
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.2.2010 8:55:34
|
|
|
|
bomboncic02
|
Sinoć sam valjda sat vremena bez prestanka jecala, plakala i bila neutješna...mislim da sam pukla sinoć, valjda sve ovo što se kuhalo u meni sinoć je eksplodiralo.. Muž je ostao doma, grlio me i tješio...uspjela sam se jedva smirit.. Danas je novi dan i takav će svaki biti..borit ću se za posao, borit ću se da ovi moji pilići budu dobro a treća bebica će malo pričekat, moram sad naći posao (žalosno ali eto...)
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!