|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   posao ili dijete
6.2.2010 9:39:19   
minnie
sva sam u komi. jučer sam dobila ponudu za posao a beba mi nema ni godninu dana. prvo sam pristala a sada sam sva u očaju jer ne želim ostaviti cure. cijelu noć vrtim po glavi šta da radim. posao nije stalan tak da mi ne znači neku sigurnost a opet je to još jedna plača. ali dali su novci sve u životu. dijeca nam ionako brzo odrastu a ova moja još ni ne hoda. poludjet ću
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: posao ili dijete
6.2.2010 10:04:25   
ivana801
Minnie, i ja sam bila dobila ponudu za posao dok je Lucija imala 9 navršenih mjeseci i ušla je u 10. Tek je mogla nekako sjediti, a od hodanja smo bili još daleko. Isto sam prvotno pristala i onda sam za nekih tjedan dana trebala početi raditi. Joooooj kak je to bilo teško. Baka je trebala početi čuvati Luciju, a ona se nikome nije dala. Isto sam se osjećala kao i ti. Ali, moram ti priznati da kad sam krenula na posao, sve je išlo super. Lucija i baka su se super slagale i sve je bilo ok.... nikad nisam požalila šta sam otišla raditi ranije. Jedino mi je bilo strašno krivo šta nisam mogla biti s njom dok je prohodavala. Nikad neću zaboravit kad me baka nazvala na posao i sva sretna rekla: Mama, Lucija je prohodala! Kak je meni bilo krivo, ja je nisam prva vidjela :( ALI, kad sam došla doma, popodne mi odemo van ali L. za moj pojam ne hoda :)... prohodavala je 2 mjeseca, tak da sam i ja bila dio toga (popodne)... I tak... al sam se raspisala. A koliko tvoja beba ima mjeseci?

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 2
6.2.2010 10:06:27   
minnie
ima 10 mj ali ja sve više razmišljam da odustanem. gledam ju i sve mi je teško pomisliti da ju moram za koji dan iostaviti

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 3
6.2.2010 10:08:29   
pepeljuga
Ajme nemam poma sto da ti kazem,ako je frka zbog love onda da a ako nije ja bi rađe jos ostala doma....

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 4
6.2.2010 10:17:46   
xxl
Pa ne odrićeš se djeteta ako prihvatiš posao...a ionako za 2 mj ideš raditiuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 5
6.2.2010 10:20:51   
Ruža
IZVORNA PORUKA: minnie

ima 10 mj ali ja sve više razmišljam da odustanem. gledam ju i sve mi je teško pomisliti da ju moram za koji dan iostaviti

Nikada ti nće biti lako ostaviti ju i otići raditi, bez obzira koliko mjeseci imala.
Razmisli i odvagni koje su prednosti i nedostatci tog posla pa odluči.
Ja sam išla kad je Đurac napunio 6mj. nisam imala izbora i morala sam, bilo je grozno u početku, ali sa svakim danom bilo je još lakše. Sretno!

Samo luda mama...

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 6
6.2.2010 10:40:44   
Bebys
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ajme nemam poma sto da ti kazem,ako je frka zbog love onda da a ako nije ja bi rađe jos ostala doma....
   ovo potpisujem

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 7
6.2.2010 10:53:33   
minnie
IZVORNA PORUKA: xxl

Pa ne odrićeš se djeteta ako prihvatiš posao...a ionako za 2 mj ideš raditiuser posted image

ne idem jer sam bila na određeno. u planu mi je bilo biti doma do njene 2 god. imama kolegicu patronažnu sestru koja je dala moj broj jer zna da nigdje ne radim. tako da ja zapravo niti nisam tražila posao

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 8
6.2.2010 10:57:14   
lidac0605
Pa kaj ti ne bi bilo bolje onda sad ić na posel,nego za 2 mjeseca završit na burzi?!user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 9
6.2.2010 10:59:23   
minnie
ne smeta me burza. novaca uvijek treba šta je je ali mi je teškjo ostaviti moju mrvicu tako malu

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 10
6.2.2010 11:03:54   
Bebys
IZVORNA PORUKA: minnie

ne smeta me burza. novaca uvijek treba šta je je ali mi je teškjo ostaviti moju mrvicu tako malu
   a vjeruj mi ja nebi mogla...jedino da bas nemamo sta jesti..da ti budem najiskrenija.

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 11
6.2.2010 11:04:27   
lidac0605
Pa svima je tak teško ostavi dijete nakon porodiljnog jer je još malo...moji ni sa godinu nisu još hodali,a ja sam morala ić radit...u smjenama...noćne...pa smo svi ok to prošli-jest da traži puno odricanja sa mamine strane,al vjeruj mi ona to neće ni osjetit...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 12
6.2.2010 11:10:48   
Bebys
user posted image
Roditelji malog dječaka u Pekingu stavili su mu lanac oko noge i ostavili ga na ulici dok ne završe s poslom. Kažu da su to morali učiniti jer je dječakova četverogodišnja sestra Ling 'ukradena' prošlog mjeseca, a dječak ne može u vrtić jer mu je otac imigrant iz druge provincije pa nema pravo na vrtić  JEEEEEEBBBBBBBBBBBBB....I NOVCE KAD DJETE OVAKO TRPI KO PAS..fuj

< Poruku je uredio Bebys -- 6.2.2010 11:12:09 >

Neposredna veza do poruke: 13
6.2.2010 11:11:13   
xxl
Ja bi bila cjeli život doma s njima da se to pita..al ne pita se ak moraš radit-moraš!!

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

Neposredna veza do poruke: 14
6.2.2010 11:11:16   
Bebys
ovo kad sam VIDJELA POZELILA SAM BOLJE UMRIJETI

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 15
6.2.2010 11:11:34   
pako
neznam kaj da ti pametno kažem, moraš sama odlučiti ali kad god buš išla raditi neće ti biti lako ostaviti ju doma prvih par dana dok se ne navikneš. Ako ti je baš frka s novcim odi raditi ali ako nije ja bi još malo ostala doma. Ja sam išla nakon godine i dva mjeseca pa mi je isto bilo jako teško prvih par dana bez miška, ali kad se mora mora se!

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

Neposredna veza do poruke: 16
6.2.2010 11:12:37   
xxl
Dobro ovi iz Pekinga su drastićan slučaj nažalost

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 17
6.2.2010 11:14:14   
lee
užasuser posted image user posted image user posted image user posted image  
ja bi išla raditi...i onako češ kad tad morati krenuti.ne bi odgadjala...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 18
6.2.2010 11:40:09   
Zimic
neces ostat bez djece ako krenes radit samo ces malo manje vremena provest bez njih. A jos jedna placa ce vam dobro doc,moci cete si vise toga priustiti.
Znam da je to tesko ali mislim da ipak SAMA moras o tome odluciti.
Moja je dna prijateljica kaze-Ionako nama mama-ma djeca vis efale nego mi njima.

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.
4:28h

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 19
6.2.2010 11:50:32   
neron
sa obzirom kakva je kriza ja bi pristala na posao da sam na tvom mjestu. svejedno i da si radila pre porodjaja do sada bi se morala vratiti na posao. jest da je tesko al dobro razmisli, ipak u ovim vremenima tesko je doci do posla

(Odgovor članu Zimic)
Neposredna veza do poruke: 20
6.2.2010 11:53:50   
Anoniman
draga minnie... koliko god dijete bilo staro, teško se odvojiti... moja Kata ima 2 godine i teško mi je razmišljati o tome... ali čim otvore vrtić, morat će ići ...
ne znam tko će ti ih čuvati? ali mislim da ćeš ti biti zadovoljnija ako nešto doprineseš novčano u obitelj, nego da doma sjediš s njima i da ti muž zvoca da nemate novaca... ko moj...
zamisli sebe kako dolaziš doma, uzmeš njih sa sobom i odeš u dućan i nešto im lijepo kupiš... da nemaš svoju plaću, to ne bi mogla user posted image
sretno! user posted image user posted image

(Odgovor članu Zimic)
  Neposredna veza do poruke: 21
6.2.2010 11:55:23   
ninolina

ako misliš da ti nisi spremna, ona će se naviknuti a i ako vam treba novac, prihvati posao. Iako ja volim biti sa svojima doma svakako ti je teška odluka ali uvjek će biti

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu neron)
Neposredna veza do poruke: 22
6.2.2010 11:57:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ninolina

ako misliš da ti nisi spremna, ona će se naviknuti a i ako vam treba novac, prihvati posao. Iako ja volim biti sa svojima doma svakako ti je teška odluka ali uvjek će biti

obično je mamama teže nego njima, klinci su prilagodljivi user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 23
6.2.2010 12:34:17   
natalijax
teška situacijauser posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24
6.2.2010 12:37:34   
BUMBIKA
I mene su zvali raditi kad je dino imao 11 mjeseci i isto mi je bil teško i prihvatila sam jer sam znala da će mu biti dobro i da kad tad mora doći do toga bio on beba ili malo veći...tako da ja mislim da bi trebala prihvatiti,prvo je pohvalno što su te zvali..ali na tebi je da odlućiš...sretnouser posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!