|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prestanak dojenja
6.2.2010 15:31:32   
anne
Troubled ja sam probavala i bilo je grozno, Samuel je jako plakao. Sad odjednom sam izbacio noćne podoje a povremeno izbaci i one za uspavljivanje.
Znaš li da ne moraš prestati dojiti ako si trudna? Doktorska glupost. Znam cure koje su dojile cijelu trudnoću i poslje tandemski. Nekima se bebe same prestale dojiti.

Mislim da je tih 6 mjeseci Mariachi doktorska glupost. Pa i ja se znam probuditi žedna i popiti si malo.
Mislim da je granica malo dalje, možda 1.5 godina ili dvije. A i onda povremeno ako treba.

< Poruku je uredio anne -- 6.2.2010 15:35:27 >

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 26
6.2.2010 17:09:40   
Anoniman
anne, njima jednostavno nije trebalo!
naravno, ako bi ljeti koja bila žedna jer je vruće, da sam joj dala piti, ali to nije bilo pravilo! jednostavno su takve.... user posted image
Ružo, šalji Đurca na g.o. kod mene, nema frke! user posted image

(Odgovor članu anne)
  Neposredna veza do poruke: 27
7.2.2010 8:37:22   
troubled
IZVORNA PORUKA: anne

.
Znaš li da ne moraš prestati dojiti ako si trudna? Doktorska glupost. Znam cure koje su dojile cijelu trudnoću i poslje tandemski. Nekima se bebe same prestale dojiti.

anne...znam, zato i nisam odmah prestala....naravno da se može, ako je sve ok....
ali ja sam zadnjih 10-ak dana imala nekakva krvarenja....a dojenje potiče kontrakcije maternice i rekla mi je ginićka da bi trebalo prestati...

hvala svim curama...naravno da nema jela i pića po noći...i ja sam grozna mama user posted image
u iznimnim slučajevima malo vode....u srcu ljeta kad je +30...kad je dijete bolesno itd...

znam da su dobro i svi savjeti vezani za krevetić, ali to će, s obzirom na specifičnu situaciju, malo pričekati...
pokušat ću ja nju svaki put prebaciti, ali ako ne ide, ne ide...
sve dok ne budemo doma user posted image

izvješće broj 2.

jučer popodne joj je trebalo 10 minuta da zaspi...nije vrištala cijelo vrijeme user posted image
sinoć sam ja imala slobodnu večer user posted image , pa je moja mama stavila spavati...trebalo je 20 minuta, isto nije plakala cijelo vrijeme...i spavala je cijelu noć, jutros do 7 user posted image

ne poteže me za majicu...ne zavlači...ne mljacka mi obrazuser posted image user posted image user posted image  ali bi se više mazila, više bila po rukama...
za sad sam zadovoljna user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 28
   [Obrisani korisnik]
7.2.2010 8:47:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu troubled)
  Neposredna veza do poruke: 29
7.2.2010 8:54:20   
gljiva
Bravo cure, ide to vama polakouser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30
7.2.2010 13:01:53   
ZVRK
super ste riješile prestanak dojenja

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 31
7.2.2010 14:32:13   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image ma bravo za vas 

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 32
7.2.2010 14:46:25   
Puli
ma super vam ide
bravo magdicauser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 33
7.2.2010 14:46:53   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 34
7.2.2010 15:38:30   
božica
Troubled Cestitam na+user posted image user posted image user posted image
A vidim da pretsjete dojenje i da vam ide user posted image
Obadve ste dobro prihvatile prestanak dojenja user posted image user posted image
puse Magdiuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 35
7.2.2010 16:42:07   
Ninaa
Evo i ja čestitam od srca i vjerujem da će sve biti ok. Moja je sama odbacila sisu jednostavno je nije htjela znači ne sisa tjedan dana. Ali neće zaspati u krevetiću, stavim je na  jastuk za dojenje, dam joj čajeka legnem uz nju da nam se lica diraju i onda kad popije koliko hoće nekad je to samo dva gutljaja uzmemo dudu varalicu i malo je mazim po licu i onda zaspe. Ak je stavim u krevetić penje se gore i neće uopće ležati. Moja čvrsto zaspi pa je nakon 10 min prebacim u krevetić. Za sad je tak kasnije ću je pokušati učiti da zaspi u krevetiću. SAd sam pod stresom zbog ispita i jednostavno nemam vremena ni volje da mi se dere pol sata i više dok zaspi. Ovak zaspi za 5 min. A kaj se dojenja tiče ak je sve u redu onda može,ali ak nije onda se nesmije. Moja frendica je morala prestati jel je imala ciste na jajniku i dojenje je pogoršavalo stanje, išla je kod 2 ginića jel nije bila sigurna da je to točno ali su oba potvrdila i prestala je dojiti sa 6 mj. DRžite se cure i želimo vam brz povratak u zagreb

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 36
7.2.2010 18:05:09   
MILLA
bravo za vas....mi još dudamo..i razmišljam se da počnemo pomalo na odvikavanje....ali čini mi se da tek sada svjesno uživa u sisi,više nego ikada. spava mi na ramenu,mazi me,mazi dudu....čak je počeo u snu vrtiti bradavicuuser posted image ...to prije nije radio. sve što idemo dalje to če nam biti gore...uf! da ne bude ko sa mnom-do 4. godineuser posted image .....

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 37
7.2.2010 19:39:04   
Anoniman
dobro vam ide, cure! user posted image  super user posted image  

(Odgovor članu MILLA)
  Neposredna veza do poruke: 38
7.2.2010 21:13:38   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: ninolina

user posted image user posted image user posted image user posted image ma bravo za vas 

user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 39
7.2.2010 21:45:48   
curice
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: ninolina

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 40
7.2.2010 22:05:33   
daniela 31
Svaka čast user posted image

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 41
8.2.2010 6:46:54   
troubled
hvala, hvala user posted image user posted image user posted image

izvješće broj 3.

I'm soooo happyyyyyy user posted image

jučer popodne je plakala minutu i po i u sljedećih 20 sekundi zaspala i spavala 2 i po sata user posted image

a sinoć....plakala 10-ak sekundi i smirila se...onda smo se mazile još 10-ak minuta....zagrlilo me moje dijete i bez suza zaspalo user posted image
prebacila sam je u ogradicu (to nam ovdje glumi krevetić) i zvala me tek noćas negdje oko 3....samo se žalila, nije vrištala i plakala....i čim sam je uzela, zagrlila me i nastavila spavati....još spava sunce mamino user posted image

(Odgovor članu daniela 31)
Neposredna veza do poruke: 42
8.2.2010 8:19:17   
gljiva
Bravo za dobru curicuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 43
   [Obrisani korisnik]
8.2.2010 9:02:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu gljiva)
  Neposredna veza do poruke: 44
8.2.2010 9:21:09   
lee
bravo za curicu!!!!user posted image user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 45
8.2.2010 9:26:34   
ninolina
ma bravo za Magduuser posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 46
8.2.2010 9:53:03   
MILLA
oh...bravo!!....da je bar i kod nas takouser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 47
8.2.2010 10:54:53   
Ninaa
Ma bravo za Magduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 48
8.2.2010 12:19:01   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 49
9.2.2010 6:49:17   
troubled
izvješće broj 4.

jučer popodne nam je trebalo 10-ak minuta za zaspati...prvih par sekundi pobune, a onda maženje...

sinoć nije bilo pobune!!! mazile smo se, ljubile...i zaspalo moje dijete nakon 15-ak minuta...prebacila sam je u ogradicu....i još uvijek je tamo!!!! user posted image user posted image user posted image

konačni cilj je da nauči odmah zaspati u krevetiću...ali mislim da nam, za sad,  odlično ide user posted image

usporedbe radi...prošli tjedan, dok sam još dojila, navečer je bila jako umorna, padala s nogu...rekao bi čovjek zaspat će u 5 minuta...na prsima joj je trebalo 45 minuta! i još dva-tri puta po noći samo za zezu...
ja ne mogu sebi doći!!!!
user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!