Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:04:50
|
|
|
|
Domy
|
pa tu imamo u muških..baš lipo
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:08:42
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: ninolina na ovoj temi žene otkrivaju kako pomoć mužu da ne obavi posal prije reda pa kak bi to marijachi rekla morti vi imate kakav savjet nemrem vjerovat da vam to ne padne na pamet... jednostavno... postavite pitanje: "kaj bi sutra za ručak"... ili "kak je bilo na poslu"... bilokakvo.... kaj bu mu dalo da razmišlja i drugom glavom...
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:09:55
|
|
|
|
ninolina
|
nemrem vjerovat da vam to ne padne na pamet...user posted image user posted image jednostavno... postavite pitanje: "kaj bi sutra za ručak"... ili "kak je bilo na poslu"... bilokakvo.... kaj bu mu dalo da razmišlja i drugom glavom... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a da i to kaj veliš jeste čule cure kaj je savjetoval cinik
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:12:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: ninolina na ovoj temi žene otkrivaju kako pomoć mužu da ne obavi posal prije reda pa kak bi to marijachi rekla morti vi imate kakav savjet nemrem vjerovat da vam to ne padne na pamet... jednostavno... postavite pitanje: "kaj bi sutra za ručak"... ili "kak je bilo na poslu"... bilokakvo.... kaj bu mu dalo da razmišlja i drugom glavom... misliš... neko.... pitanje u viktorijanskom stilu!? aaaa... pa kak se toga nismo prije setile?
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:13:02
|
|
|
|
Anoniman
|
eto vidiš! zato služi zg_cinik na RR!!
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:13:03
|
|
|
|
ninolina
|
misliš... neko.... pitanje u viktorijanskom stilu!? aaaa... pa kak se toga nismo prije setile? evo i nje u pomoć to kad te ja zovem
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:13:13
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: ninolina jeste čule cure kaj je savjetoval cinik da da.. u stilu dragi jel moze sutra sarmica
< Poruku je uredio mama mery -- 9.2.2010 21:14:00 >
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:13:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina misliš... neko.... pitanje u viktorijanskom stilu!? aaaa... pa kak se toga nismo prije setile? evo i nje u pomoć to kad te ja zovem slučajno sam naletela i vidim da je tema u pogonu!
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:13:54
|
|
|
|
ninolina
|
da da.. u stilu dragu jel moze sutra sarmicauser posted image a čuj odma mu splasne raspoloženje
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:14:20
|
|
|
|
ninolina
|
slučajno sam naletela i vidim da je tema u pogonu! he he ta se nikad ne gasi
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:14:22
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ninolina nemrem vjerovat da vam to ne padne na pamet...user posted image user posted image jednostavno... postavite pitanje: "kaj bi sutra za ručak"... ili "kak je bilo na poslu"... bilokakvo.... kaj bu mu dalo da razmišlja i drugom glavom... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a da i to kaj veliš jeste čule cure kaj je savjetoval cinik on se očito ovdje izgubio..promašio je temu..
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:14:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina da da.. u stilu dragu jel moze sutra sarmicauser posted image a čuj odma mu splasne raspoloženje i mora sve otpočetka
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:16:49
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: ninolina da da.. u stilu dragu jel moze sutra sarmicauser posted image a čuj odma mu splasne raspoloženje i mora sve otpočetka javim vam ja ujutro jel pali
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:17:21
|
|
|
|
zg_cinik
|
kak se niste sjetile... zato kaj stalno mislite kak bi ON bil kriv... a ne... kak da napravimo kaj treba... i nakon trinaest... sad i više stranica... treba vam neki _cinik da vas prosvjetli... "vi nadmoćna ženska bića".... P.S. bojim se da sam sad najebal...
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:17:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mama mery IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: ninolina da da.. u stilu dragu jel moze sutra sarmicauser posted image a čuj odma mu splasne raspoloženje i mora sve otpočetka javim vam ja ujutro jel pali deal!
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:18:01
|
|
|
|
ninolina
|
i mora sve otpočetka user posted image ja se nebi bunila meni moj maloprije reko kaj bi ti nekaj večeras ma ne samo da ti pokažem da sam tu a sad viče jesam spremna... uh ti muški... ako nestanem brzo se vračam
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:18:56
|
|
|
|
ninolina
|
bojim se da sam sad najebal... ma ne samo budi u strahu
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:19:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik kak se niste sjetile... zato kaj stalno mislite kak bi ON bil kriv... a ne... kak da napravimo kaj treba... i nakon trinaest... sad i više stranica... treba vam neki _cinik da vas prosvjetli... "vi nadmoćna ženska bića".... P.S. bojim se da sam sad najebal... e i jesi, braco! ma, kaj bi mislile kak bu ON bil kriv? - osim kad smo IZAZVANE!!! ....imamo mi na ovoj temi i pirotehnike, če nisi primetil!
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:23:52
|
|
|
|
ninolina
|
imamo mi na ovoj temi i pirotehnike, če nisi primetil! he he
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:32:05
|
|
|
|
lee
|
kakvi savjeti.... ali zato imamo muški savjet za pet... ipak se djela vide....
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:32:55
|
|
|
|
ninolina
|
kakvi savjeti....user posted image user posted image ali zato imamo muški savjet za pet...user posted image user posted image ipak se djela vide.... he he vide se
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:34:15
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: ninolina kakvi savjeti....user posted image user posted image ali zato imamo muški savjet za pet...user posted image user posted image ipak se djela vide.... he he vide se baš se vide... ipak je to sručni savjet...
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:35:22
|
|
|
|
ninolina
|
baš se vide...user posted image user posted image user posted image ipak je to sručni savjet... misliš reči muški, ma daj ti ti se drže skupa na svaku će nać nešto za reći
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:37:25
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: ninolina baš se vide...user posted image user posted image user posted image ipak je to sručni savjet... misliš reči muški, ma daj ti ti se drže skupa na svaku će nać nešto za reći slažem se baš su babe...
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:37:36
|
|
|
|
Anoniman
|
vu vsakom slučaju, cinik, fala na savjetu!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!