Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:39:59
|
|
|
|
Domy
|
ženske ste primjetile kako se pojavio ovaj cink ja zanjemila... .eto kako muškarci utječu na meme
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:40:20
|
|
|
|
ninolina
|
vu vsakom slučaju, cinik, fala na savjetu! svakako dobro da znamo a kam je pobegal, prestrašil nas se ili si ti njemu pokazala pirotehniku joj,joj mariachi to si trebala kasnije ispaliti možda bi nam još kaj pametnog rekal
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:41:16
|
|
|
|
ninolina
|
ženske ste primjetile kako se pojavio ovaj cink ja zanjemila...user posted image user posted image user posted image user posted image .eto kako muškarci utječu na memeuser posted image sad mi treba smajlić koji se baca po podu od smjeha pa ni te valjda struh
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:42:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina vu vsakom slučaju, cinik, fala na savjetu! svakako dobro da znamo a kam je pobegal, prestrašil nas se ili si ti njemu pokazala pirotehniku joj,joj mariachi to si trebala kasnije ispaliti možda bi nam još kaj pametnog rekal našla sam jednu sliku na onu sinoćnju temu, al me frka stavit da me ne katapultiraju s rr... mislim ono, kakti pristojnu mamu koja je nanaglo počela mleti gluposti...
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:43:00
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: ninolina baš se vide...user posted image user posted image user posted image ipak je to sručni savjet... misliš reči muški, ma daj ti ti se drže skupa na svaku će nać nešto za reći je... imaš praf... tolko nas je tu, tak da opće neznam kak ste nas nadglasali...
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:43:04
|
|
|
|
ninolina
|
deni ti to se je ovo tema za odrasle
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:43:31
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ženske ste primjetile kako se pojavio ovaj cink ja zanjemila...user posted image user posted image user posted image user posted image .eto kako muškarci utječu na memeuser posted image sad mi treba smajlić koji se baca po podu od smjeha pa ni te valjda struh ma kakv strah..volim ih u blizini
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:44:08
|
|
|
|
ninolina
|
je... imaš praf... tolko nas je tu, tak da opće neznam kak ste nas nadglasali... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidiš ti si jedini hrabri muškarac među nama ženama, blaženi ti al znam kak ti je
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:44:32
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:44:46
|
|
|
|
ninolina
|
ma kakv strah..volim ih u bliziniuser posted image user posted image evo vidiš i cinik nam se vratil kad si i ti došla
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:45:19
|
|
|
|
ninolina
|
jel ovo za cinika marijachi
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:46:14
|
|
|
|
lee
|
mariachi ova slika je suppeeeerrrrrrrrrrrr. ali vidiš nije se prepao...neda se on...
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:47:42
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ma kakv strah..volim ih u bliziniuser posted image user posted image evo vidiš i cinik nam se vratil kad si i ti došla da da moš mislit.. znam ja zašto je on tu..
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:48:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina jel ovo za cinika marijachi NEEEEEEE!!!!! to je preludij na temu "Dinamit" od sinoć!
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:51:41
|
|
|
|
zg_cinik
|
< Poruku je uredio zg_cinik -- 9.2.2010 21:52:02 >
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:53:08
|
|
|
|
Anoniman
|
cinik, kaj je ovo? smo te f kutiju zaprle pak nemreš van?
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:53:09
|
|
|
|
ninolina
|
kaj to da pokažeš kak ste vi muški izdržljivi je je lako njemu tancati a kad treba sklekove delati
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:55:23
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: ninolina kaj to da pokažeš kak ste vi muški izdržljivi je je lako njemu tancati a kad treba sklekove delati
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:56:14
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ninolina kaj to da pokažeš kak ste vi muški izdržljivi je je lako njemu tancati a kad treba sklekove delati ovog što je stavio cink ...smrači mi se kad ga vidim..nebi me mogao napalit kad sam najviše za akciju...hmhm
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 21:56:56
|
|
|
|
ninolina
|
ovog što je stavio cink ...smrači mi se kad ga vidim..nebi me mogao napalit kad sam najviše za akciju...hmhm a pogleć kak se jadan trudi
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 22:01:06
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: ninolina kaj to da pokažeš kak ste vi muški izdržljivi je je lako njemu tancati a kad treba sklekove delati
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 22:01:19
|
|
|
|
Anoniman
|
cinik, a da ti otpremo kutiju? pa da moreš kak človek:
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 22:02:08
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ovog što je stavio cink ...smrači mi se kad ga vidim..nebi me mogao napalit kad sam najviše za akciju...hmhm a pogleć kak se jadan trudi onda ti ga prepuštam ... ..što nije stavio nekog zgodnijeg.. očito on tako izgleda..pa da vidi našu reakciju na takav izgled.. ajde cink plizzzzzz stavi svoju fotku tu...da vidimo kako izgledaš ..baš sam znatiželjna..
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 22:03:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: ninolina ovog što je stavio cink ...smrači mi se kad ga vidim..nebi me mogao napalit kad sam najviše za akciju...hmhm a pogleć kak se jadan trudi onda ti ga prepuštam ... ..što nije stavio nekog zgodnijeg.. očito on tako izgleda..pa da vidi našu reakciju na takav izgled.. ajde cink plizzzzzz stavi svoju fotku tu...da vidimo kako izgledaš ..baš sam znatiželjna.. a čuj, ovaj frajer sa škrlakom gore baš i ni za hititi!
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 22:04:39
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: ninolina kaj to da pokažeš kak ste vi muški izdržljivi je je lako njemu tancati a kad treba sklekove delati ninolina što kažeš na ovog..ja sam bez komentara..oči mi ispadoše
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!