Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 15:57:28
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
meni je super i mislim da cu se brzo priviknut
|
|
[Obrisani korisnik] 11.2.2010 15:57:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 16:02:21
|
|
|
|
Anoniman
|
evo, malo sam pročačkala, nije tako loše... kad staviš miša na zatrudnjivanje, beba, itd. sve ti se dolje pokaže i samo klikneš što hoćeš... i sviđa mi se što se nove poruke pokažu same, ne moram svaki put kliknuti da bi se pokazalo je li tko što novo napisao... bit će to ok, samo malo privikavanja
|
|
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 16:04:31
|
|
|
|
Wukovarka
|
Meni se sviđa Puno toga novoga ima, svaka čast
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 11.2.2010 16:08:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 11.2.2010 16:09:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 16:11:14
|
|
|
|
Anoniman
|
možda ti još nije sve "sjelo" na mjesto
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 11.2.2010 16:12:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 16:19:24
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi možda ti još nije sve "sjelo" na mjesto Baš to Ja kliknem na albume i otvori mi forum...još dorađuju
|
|
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 16:20:27
|
|
|
|
natalijax
|
meni se skroz mjenja,valjda nije gotovo
|
|
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 16:20:36
|
|
|
|
curice
|
otišla mi sva slova ukoso
|
|
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 16:22:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: curice otišla mi sva slova ukoso curice, meni su sva slova na mjestu, da se nisu tvoj slova malo...
|
|
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 16:22:43
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: natalijax meni se skroz mjenja,valjda nije gotovo A mi ko prave babe...svaku promjenu komentiramo
|
|
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 17:05:26
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi ne bu se niš vratilo na staro, koke, moramo se privikavati! ja sam šiznula, jučer mi se pojavio novi fejs, sad nova raja... uh, pobjeć ću sa sajber spejsa u pravu si
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 17:59:45
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ja ne'am pojma o cemu vi pricate joj, dobra si Ja sam se baš sad začudila, ali nije ništa što nebi mogla poloviti
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 18:02:17
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi evo, malo sam pročačkala, nije tako loše... kad staviš miša na zatrudnjivanje, beba, itd. sve ti se dolje pokaže i samo klikneš što hoćeš... i sviđa mi se što se nove poruke pokažu same, ne moram svaki put kliknuti da bi se pokazalo je li tko što novo napisao... bit će to ok, samo malo privikavanja ovo kod mene nije takosta je sad to..
|
|
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 18:04:12
|
|
|
|
xxl
|
meni je ok..sad prije sam mislila da je pokvarena
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 18:05:05
|
|
|
|
Domy
|
a ja baš htjela otvorit temu da su poboljšali portal....
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 11.2.2010 18:07:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 18:14:09
|
|
|
|
Bebys
|
znate do kakvog sam ja zakljucka dosla...kad se USTEKAM nevalja nista...kad malo ostanem VRATI SE sve kako treba...mislim da nesta nije uredu nije to promijena..to nesta nestima...valjda ce sutra biti bolje...desavalo se vec da je nesta U DEFEKTU...bit ce to bolje...jer nemoze biti da malo valja malo nevalja...ako je nesta promijenjeno onda je promijenjeno mislim da je ovdje nesta s greskom...
|
|
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 18:17:50
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: Bebys znate do kakvog sam ja zakljucka dosla...kad se USTEKAM nevalja nista...kad malo ostanem VRATI SE sve kako treba...mislim da nesta nije uredu nije to promijena..to nesta nestima...valjda ce sutra biti bolje...desavalo se vec da je nesta U DEFEKTU...bit ce to bolje...jer nemoze biti da malo valja malo nevalja...ako je nesta promijenjeno onda je promijenjeno mislim da je ovdje nesta s greskom... meni je puno bolje negoli je prije bilo..al tebe ne kužim što govoriš
|
|
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 18:20:36
|
|
|
|
doktorica
|
Ja sam ovdje nova, ali meni je skroz ok, baš volim promjene. Skroz je sve živahno.
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 19:12:49
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Daj šta je ovooooo??? Sve mi nešta čudno i drukčije..i sad dok ovo čitam mi se vrati na staro ,a i poruku nisam uspjela objaviti
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 19:15:46
|
|
|
|
lidac0605
|
Moram se naviknut sad na ovo...hmmm...
|
|
RE: RR se automatizirala :-) 11.2.2010 19:16:41
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja neznam kako ću,nije mi baš nešta..bar zasad
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!