Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:03:53
|
|
|
|
natalijax
|
nema problema,mariachi samo vi pišite barem znam da nisam baš jedina kojoj kita nije baš slasna ma nisam ja ni umorna nego neda mi se i neda,kažem ja njemu hočeš da nam skuham paradajz juhu a on meni hebo te paradajz juha kad češ dat mande baš me zanima za kog je čuvaš,ja njemu za stare dane da bi on meni e baš me zanima kad riknem s kim češ se prašit
|
|
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:06:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: natalijax nema problema,mariachi samo vi pišite barem znam da nisam baš jedina kojoj kita nije baš slasna ma nisam ja ni umorna nego neda mi se i neda,kažem ja njemu hočeš da nam skuham paradajz juhu a on meni hebo te paradajz juha kad češ dat mande baš me zanima za kog je čuvaš,ja njemu za stare dane da bi on meni e baš me zanima kad riknem s kim češ se prašit sad si me nasmijala a gle, da on tebe malo drugačije "pita mande", malo ljepše, malo onako... romantičnije, ko kad ste hodali... bi ti dala, jel' tak? a ne j te paradajz juha! ma, hitila bi mu lonac v tintaru!
|
|
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:07:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: Mariachi ma, gle... ja nisam razočarana općenito u muški rod... ok, nekad se potrefi da nas par tu ima sličnih problema u isto vrijeme... pa se onda istresemo sve po redu, ne? ali sam upoznala i nekih muških koji su super u braku i općenito u životu. i većina cura ovdje ima muževe koji su super... tak da ne možeš generalizirati... nekuzim sto sam generalizirala ma, ništa, sorry, krivo sam napisala... nemoj zamjeriti ma nema zamjerka,mislila sam da si se ti naljutila na nesto sto sam ja napisala.... samo sam te zelila utjesiti..... Digni glavu i kad on ne zeli da uzivate skupa uzivaj ti sa svojim prekrasnim curkama
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:08:36
|
|
|
|
Domy
|
cvrči citiram te Probaj objektivno sagledati stvari i ako ne možeš njega mijenjati(ako on ne želi ništa napraviti po tom pogledu),nađi neki svoj put(u koji možeš ili ne moraš njega uklopiti),ali se onda prestani stalno preispitivati,i daj misli na curke da i one trebaju mamu živu i zdravu,a ne punu grižnje savjesti zbog gluposti.. e hebeš takav život ..ovo je moj odgovor
|
|
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:08:39
|
|
|
|
natalijax
|
malo je smješno,al poslije takih riječi kom bi bilo napameti išta da radi
|
|
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:09:42
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala vam svima što imate strpljenja i volje gnjaviti se s ovakvim dubiozama...
|
|
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:10:11
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: natalijax nema problema,mariachi samo vi pišite barem znam da nisam baš jedina kojoj kita nije baš slasna ma nisam ja ni umorna nego neda mi se i neda,kažem ja njemu hočeš da nam skuham paradajz juhu a on meni hebo te paradajz juha kad češ dat mande baš me zanima za kog je čuvaš,ja njemu za stare dane da bi on meni e baš me zanima kad riknem s kim češ se prašit dal bi ti meni dala...da sam ja tvoj mužić
|
|
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:10:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
pa daj nato popusti malo,daj coviku malo....
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:10:24
|
|
|
|
natalijax
|
samo nemoj bit tužna
|
|
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:11:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: natalijax malo je smješno,al poslije takih riječi kom bi bilo napameti išta da radi e! ili ko što je moj meni reko prošli tj. ja se kraj njega skidam, on pilji u točku pitam ga... pa šta ti mene nemaš potrebu pogledati? kaže on meni "a šta bi ja tebe gledao?" wtf
|
|
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:12:17
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: natalijax nema problema,mariachi samo vi pišite barem znam da nisam baš jedina kojoj kita nije baš slasna ma nisam ja ni umorna nego neda mi se i neda,kažem ja njemu hočeš da nam skuham paradajz juhu a on meni hebo te paradajz juha kad češ dat mande baš me zanima za kog je čuvaš,ja njemu za stare dane da bi on meni e baš me zanima kad riknem s kim češ se prašit dal bi ti meni dala...da sam ja tvoj mužić ovisi,ma neznam kaj da velim imam osječaj da imam seksualnog manijaka u kući,pimpek sex i kučne papuče su mu svetinja
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 11.2.2010 22:13:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:15:11
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: natalijax malo je smješno,al poslije takih riječi kom bi bilo napameti išta da radi e! ili ko što je moj meni reko prošli tj. ja se kraj njega skidam, on pilji u točku pitam ga... pa šta ti mene nemaš potrebu pogledati? kaže on meni "a šta bi ja tebe gledao?" wtf mariachi zbilja je kod tebe gadna situacija,neznam kaj bi ti rekla,ja vjerujem da se osječaš grozno a isto tako vjerujem i mm da se osjeća isto tako,
|
|
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:17:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: pepeljuga pa daj nato popusti malo,daj coviku malo.... Htjela mu je dati PARADAJZ JUHE,pa kad neće!! Joooj,natalijax,znam da vama nije smiješno,ali ja se valjam od smijeha,dok zamišljam taj razgovor mozda je on htio pilecu
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:19:19
|
|
|
|
natalijax
|
primjer dok smo hodali viđali smo se svaki drugi dan,jel sam radila popodne ujutro,i sad ak ja njemu nedam taj dan kad smo se vidjeli on odma digne nos,isto tako poslije naših svatova nakon dva dana on meni pošto nije bilo ništ od umora,još nismo ni brak konzumirali
|
|
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:21:44
|
|
|
|
Domy
|
cure pusa svima moram ići..muž me zove...i pamet u glavu sex je zakon...
|
|
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:22:11
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga pa daj nato popusti malo,daj coviku malo.... Brižan čovjek!!
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:22:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Domy, rasturaj, samo pazi da federi ne poskačeju!
|
|
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:23:29
|
|
|
|
natalijax
|
ugodan provod ko ide obavljat bračne dužnosti
|
|
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:23:51
|
|
|
|
Anoniman
|
odoh i ja, moram cure utrpat u krevete... hvala vam, zakon ste... uvijek me oraspoložite
|
|
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 22:24:29
|
|
|
|
minnie
|
ja ne mada bi što se m tiče bio ovaj smajlić
|
|
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 23:09:38
|
|
|
|
Ninaa
|
Nato neznam kaj bi ti rekla osim da probaš porazgovarati s njim i objasniti mu kak se osjećaš. A draga moja prigorko baš mi je žao kaj moraš prolaziti kroz to, vjerujem da je jako teško. Pa kak se može naduriti ak nešto nije kak si je on zamislil, pa kaj ne možeš ga nekak razgovorom potaći i objasniti mu neke stvari? ja sam u braku tek dvije godine i mogu reći da nam je lijepo,ali kad se naljutimo jedno na drugo većinom ja vičem i urlam dok me ne sasluša i onda na miru popričamo o onom što je zapreka. Draga drži se i reci mu da se nek pazi da ga rr babe ne dođu namlatiti s tavom po glavi.
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 23:16:31
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: pepeljuga pa daj nato popusti malo,daj coviku malo.... Htjela mu je dati PARADAJZ JUHE,pa kad neće!! Joooj,natalijax,znam da vama nije smiješno,ali ja se valjam od smijeha,dok zamišljam taj razgovor i ja
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 11.2.2010 23:17:48
|
|
|
|
mariola
|
A Mariachi tm je stvarno Nadam se da će biti bolje
|
|
RE: i ja sam nezainteresirana 12.2.2010 15:10:02
|
|
|
|
Bebys
|
isti slucaj je i kod mene...mm non stop dosadan A MENI NI NA KRAJ PAMETI...bas me briga...to mi je zadnje na pameti...uz svu brigu i probleme...to se i nesjetim...ali on je DOSADAN...ja ne marim... nekide dalje ak mu treba...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!