Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 10.2.2010 22:00:05
|
|
|
|
minnie
|
štra cure bez cinika nije zabavno
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 10.2.2010 22:00:21
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: leilany ihihihihi....
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 10.2.2010 22:01:12
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: lee IZVORNA PORUKA: leilany ihihihihi.... meni je ova tema baš super.... ihihihi.... ..i meni lee....
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 10.2.2010 22:02:29
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: leilany ihihihihi.... domyyy.... ...tak bus ti plesala tm veceras...uz neizostavnu sipku... pardon..metlu....
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 11.2.2010 13:48:37
|
|
|
|
ZVRK
|
uh uh zanimljivoga ima tu,a mene nigdje budem ''svratila''opet većeras
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 11.2.2010 20:42:38
|
|
|
|
ZVRK
|
ima li koga ovdije
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 11.2.2010 20:55:14
|
|
|
|
Anoniman
|
cinik ti je tam na onoj drugoj temi, a ja sam večeras u bedu...
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 11.2.2010 20:56:01
|
|
|
|
ZVRK
|
škicnula sam a i ja sam sva nikakva danas odmor
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 11.2.2010 21:09:11
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: leilany ihihihihi.... domyyy.... ...tak bus ti plesala tm veceras...uz neizostavnu sipku... pardon..metlu.... jaooo kad te se dočepam ima da te nema
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 11.2.2010 21:10:09
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK škicnula sam a i ja sam sva nikakva danas odmor molim jel ja to dobro čujem
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 12.2.2010 20:06:07
|
|
|
|
ninolina
|
hej ak ništ drugo evo me ovdje
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 12.2.2010 20:10:28
|
|
|
|
leilany
|
evo i meneeeeeeeee..... za minutu mi pocinje ZOI... mm opet nema cijeli vikend..nista od špeksanja fasovat ce kad se vrati....
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 12.2.2010 20:11:36
|
|
|
|
ninolina
|
taj tvoj muž stalno nekud zuji, ja svog držim na uzici
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 12.2.2010 20:14:16
|
|
|
|
leilany
|
pa vidis...lud ko batina...puko ko kokica... a ja nemam dobru uzicu za guzicu hahahha koja rima LOL
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 12.2.2010 20:14:41
|
|
|
|
Domy
|
o cure pa vi ste na ovoj temi e baš ste ugrožene
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 12.2.2010 20:15:30
|
|
|
|
ninolina
|
kaj je domi, tu se možemo istračati i biti zločeste
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 12.2.2010 20:18:33
|
|
|
|
Domy
|
moram vas malo zezat ..kod mene svi ozbiljni u kuči pa nemam nikog drugog za to... di nam je zvrkić..
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 12.2.2010 20:19:25
|
|
|
|
ninolina
|
a naravno draga, zvrkić si je valjda dala gušta kaj je tvojoj ekipi
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 12.2.2010 20:26:23
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a naravno draga, zvrkić si je valjda dala gušta kaj je tvojoj ekipi svi se zavali u svoje sobe i gledaju film.. što tvoji klinci rade i naravno mužić ...mislim ako mogu pitat za njega
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 12.2.2010 20:27:12
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Domy di nam je zvrkić.. SAMO DA vam se javim. niti ja ne guštam
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 12.2.2010 20:28:50
|
|
|
|
ninolina
|
svi se zavali u svoje sobe i gledaju film.. što tvoji klinci rade i naravno mužić ...mislim ako mogu pitat za njegauser posted image user posted image he he naravno da možeš a njegova klasika kad klinci spavaju... crta... a klinci dvoje kod tete , dvoje evo spava ali nešto loše danas bili smo dugo vani pa su se izmorili i nisam im dala spavati pa su sad bili premoreni pa gnjave
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 12.2.2010 20:29:56
|
|
|
|
ninolina
|
SAMO DA vam se javim. niti ja ne guštam o micek čitala sam malo po temama ako sam uopče dobro našla nikak da se snađem na jaji pa gubim vrijeme i živce, kaj je mužiću?
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 12.2.2010 20:32:44
|
|
|
|
ZVRK
|
nekakva upalica vjerovatno a i ja općenito bez volje tako da neću dugo sa vama
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 12.2.2010 20:34:18
|
|
|
|
Domy
|
ninolina imaš li ti kojiu svoju sliku u tvojiem albumu...ono da te vidim..da znam skim pričam..
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 12.2.2010 20:34:52
|
|
|
|
ninolina
|
nekakva upalica vjerovatnouser posted image a i ja općenito bez volje tako da neću dugo sa vama _____________________________ e hebemu baš sad... a i ja sva nikakva neću isto dugo. Ljubi dečka malog-velikog
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!