|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Dinamit"
24.9.2008 12:39:03   
lelo
Ovisi kaj imaš u frižideru.Svašta se da skuhat.Viči kaj imaš,bumo ti pomogle.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2276
24.9.2008 12:39:07   
Puli
Tamo je sve puno kineza.

da tam trče po nasipu u čipkastim boksericamauser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2277
24.9.2008 12:40:55   
lelo
Vidjela si ih i ti Puli?user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2278
24.9.2008 12:41:17   
FIONA
Bože ja sam nepismena...kak brzo tipkam ni ne gledam kaj sam napisala!!!!

spor mi je komp pa pokušavam ostati u toku i eto ti sranja...materijal da mi Piggy napravi vlastiti riječnik stranih pojmova!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pamik znači Pamuk!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Muća znači Mužauser posted image user posted image user posted image user posted image

jel još kaj nije jasno...

ne nisam na kajzerici već u Sesvetama pa se zaletim do Dubrave kod Kineza!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2279
24.9.2008 12:41:36   
Puli
ahauser posted image

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 2280
24.9.2008 12:44:10   
lelo
Sad tu umirem od smjeha.Pred očima su mi mali kinezi u čipkastim gačama i trčkaraju okolo.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2281
24.9.2008 12:44:50   
Puli
curke moram vas pozz

u tatinom kutku kod kompa ponestalo je stvari za rušenje
pa se cura nakanila cd-ove rušiti

nema šanseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2282
24.9.2008 12:45:47   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Puli

Tamo je sve puno kineza.

da tam trče po nasipu u čipkastim boksericamauser posted image

gle živjela sam na Laništu pa sam znala do nasipa na šetnjicu i mogu vam reći da se slabo tam ima kaj za vidjeti...sa druge strane Save DA ali sa ove strane same babe!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kad smo kod nasipa..,trči moja suseda sa Huskyem ujutro u pet sati i ususret ide baba koja trčkara...pas ko Husky je zaigran i bio bez laine potrči prema dotičnoj gospođi a ova ni pet ni šest izvadi suzavac i poprska psa po očima...moja suseda ju je htela zatuć!!! Vikala je da su se svi razbudili preko ceste... koji te vrag J...be u pet ujutro da trčiš po nasipu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2283
24.9.2008 12:45:59   
lelo
Pozz Puli,pozdravi Cvijetu.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2284
24.9.2008 12:47:26   
FIONA
IZVORNA PORUKA: lelo

Sad tu umirem od smjeha.Pred očima su mi mali kinezi u čipkastim gačama i trčkaraju okolo.user posted image

zaboravila si važan detalj da imaju plastićne tenisice na nogama i pramenove u kosi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 2285
24.9.2008 12:48:25   
lelo
Kak je to hasky preživio?
Znači niš od akcije na kajzerici.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2286
24.9.2008 12:49:28   
piggy
pozdrav svima!
fionice zaboravila si riječ
čuno-čudnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja pečem meseko i krumpir pa moram paziti da mi ne zagoriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2287
24.9.2008 12:50:09   
FIONA
cucak je završil kod veterinara...a kaj se akcije na kajzerici tiče sve se bumo dogovorile...trebaju ti samo čipkaste bokserice i tene nan noge...ja te pokupim i idemo se uklopiti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 2288
24.9.2008 12:51:41   
FIONA
Piggy pa kaj se nisam sama dosta osramotila jel moraš još i ti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo ti pazi na meseko i krumpirić možda ti se prikrpam na ručkić!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

nadam se da ima dosta krumpira!!!

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2289
24.9.2008 12:52:33   
lelo
Bok Piggy.
kako si nam ti danas?user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2290
24.9.2008 12:53:50   
lelo
Dogovoreno,samo moram nabaviti kineske tenisice.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2291
24.9.2008 12:57:32   
piggy
IZVORNA PORUKA: FIONA

cucak je završil kod veterinara...a kaj se akcije na kajzerici tiče sve se bumo dogovorile...trebaju ti samo čipkaste bokserice i tene nan noge...ja te pokupim i idemo se uklopiti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

još jedna nepoznanicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sam ti dođi,ima krumpira za kineze nahranitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lelo evo dobro sam,malo trćkaram do kuhinje pa nazad za kompuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2292
24.9.2008 12:57:37   
FIONA
supač ja te pokupim kod name na Kvatriću 15.00 prepoznala me buš po lakiranim tenisicama crvene boje i lagana vintijakna od skaja u tonu!!!...

svezala bum rep da mi moja bujna kosa ne pata u oči!!!

Kak bum ja tebe skužila??

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 2293
24.9.2008 12:59:00   
FIONA
IZVORNA PORUKA: FIONA

supač ja te pokupim kod name na Kvatriću 15.00 prepoznala me buš po lakiranim tenisicama crvene boje i lagana vintijakna od skaja u tonu!!!...

svezala bum rep da mi moja bujna kosa ne pata u oči!!!

Kak bum ja tebe skužila??

da da Piggy vidim i ja!!!!

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2294
24.9.2008 13:02:33   
piggy
ti bi stvarno trebala uzeti bilježnicu i upisivati riječi
uuuuuuuu koliko bi se toga skupilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2295
24.9.2008 13:04:09   
mirna
Kam idete cure i čiji pas je bolestan? Nemam vrijemena sve pročitati...

čekam na liječnicu koja će svaki tren posjetiti djeda...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2296
24.9.2008 13:04:21   
božica
hellou cure na min dve sam navrnula vidim ludilo ovdje dok sam ja u šetnji bila i cure nahranilauser posted image user posted image ajme Fiona danas ti slova leteuser posted image
hvala na komplimentiam za moje curke purkeuser posted image
idem mužu kavicu skuhatiuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2297
24.9.2008 13:09:30   
FIONA
od moje susede cucak je dobil suzavcem na nasipu Save...

idemo trčat po nasipu u kineskim čipkastim boksericama i jeftinim kineskim tenisicama

meni svašta draga moja leti ne samo slova!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image recimo razne misli po glavi!!!

kaj si Piggy nore gljive jela kad bi još i to stigla pisati....vidiš  da sam ja jedna od onih koja sporo piše jer ne zna brzo čitati!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2298
24.9.2008 13:10:04   
lelo
čuj kad već imaš sudar kod name na kvatriću navrati na kavu.prepoznat ću te vrlo lako po user posted image a ne po izboru robe.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2299
24.9.2008 13:10:44   
mirna
idemo trčat po nasipu u kineskim čipkastim boksericama i jeftinim kineskim tenisicama
user posted image user posted image user posted image

kaj je to neki novi Sport?user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!