Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:39:03
|
|
|
|
lelo
|
Ovisi kaj imaš u frižideru.Svašta se da skuhat.Viči kaj imaš,bumo ti pomogle.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:39:07
|
|
|
|
Puli
|
Tamo je sve puno kineza. da tam trče po nasipu u čipkastim boksericama
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:40:55
|
|
|
|
lelo
|
Vidjela si ih i ti Puli?
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:41:17
|
|
|
|
FIONA
|
Bože ja sam nepismena...kak brzo tipkam ni ne gledam kaj sam napisala!!!! spor mi je komp pa pokušavam ostati u toku i eto ti sranja...materijal da mi Piggy napravi vlastiti riječnik stranih pojmova!!! Pamik znači Pamuk!!! Muća znači Muža jel još kaj nije jasno... ne nisam na kajzerici već u Sesvetama pa se zaletim do Dubrave kod Kineza!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:41:36
|
|
|
|
Puli
|
aha
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:44:10
|
|
|
|
lelo
|
Sad tu umirem od smjeha.Pred očima su mi mali kinezi u čipkastim gačama i trčkaraju okolo.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:44:50
|
|
|
|
Puli
|
curke moram vas pozz u tatinom kutku kod kompa ponestalo je stvari za rušenje pa se cura nakanila cd-ove rušiti nema šanse
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:45:47
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Puli Tamo je sve puno kineza. da tam trče po nasipu u čipkastim boksericama gle živjela sam na Laništu pa sam znala do nasipa na šetnjicu i mogu vam reći da se slabo tam ima kaj za vidjeti...sa druge strane Save DA ali sa ove strane same babe!!! Kad smo kod nasipa..,trči moja suseda sa Huskyem ujutro u pet sati i ususret ide baba koja trčkara...pas ko Husky je zaigran i bio bez laine potrči prema dotičnoj gospođi a ova ni pet ni šest izvadi suzavac i poprska psa po očima...moja suseda ju je htela zatuć!!! Vikala je da su se svi razbudili preko ceste... koji te vrag J...be u pet ujutro da trčiš po nasipu!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:45:59
|
|
|
|
lelo
|
Pozz Puli,pozdravi Cvijetu.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:47:26
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: lelo Sad tu umirem od smjeha.Pred očima su mi mali kinezi u čipkastim gačama i trčkaraju okolo. zaboravila si važan detalj da imaju plastićne tenisice na nogama i pramenove u kosi!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:48:25
|
|
|
|
lelo
|
Kak je to hasky preživio? Znači niš od akcije na kajzerici.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:49:28
|
|
|
|
piggy
|
pozdrav svima! fionice zaboravila si riječ čuno-čudno ja pečem meseko i krumpir pa moram paziti da mi ne zagori
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:50:09
|
|
|
|
FIONA
|
cucak je završil kod veterinara...a kaj se akcije na kajzerici tiče sve se bumo dogovorile...trebaju ti samo čipkaste bokserice i tene nan noge...ja te pokupim i idemo se uklopiti!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:51:41
|
|
|
|
FIONA
|
Piggy pa kaj se nisam sama dosta osramotila jel moraš još i ti!!! Samo ti pazi na meseko i krumpirić možda ti se prikrpam na ručkić!!! nadam se da ima dosta krumpira!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:52:33
|
|
|
|
lelo
|
Bok Piggy. kako si nam ti danas?
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:53:50
|
|
|
|
lelo
|
Dogovoreno,samo moram nabaviti kineske tenisice.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:57:32
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: FIONA cucak je završil kod veterinara...a kaj se akcije na kajzerici tiče sve se bumo dogovorile...trebaju ti samo čipkaste bokserice i tene nan noge...ja te pokupim i idemo se uklopiti!!! još jedna nepoznanica sam ti dođi,ima krumpira za kineze nahraniti lelo evo dobro sam,malo trćkaram do kuhinje pa nazad za komp
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:57:37
|
|
|
|
FIONA
|
supač ja te pokupim kod name na Kvatriću 15.00 prepoznala me buš po lakiranim tenisicama crvene boje i lagana vintijakna od skaja u tonu!!!... svezala bum rep da mi moja bujna kosa ne pata u oči!!! Kak bum ja tebe skužila??
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 12:59:00
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: FIONA supač ja te pokupim kod name na Kvatriću 15.00 prepoznala me buš po lakiranim tenisicama crvene boje i lagana vintijakna od skaja u tonu!!!... svezala bum rep da mi moja bujna kosa ne pata u oči!!! Kak bum ja tebe skužila?? da da Piggy vidim i ja!!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 13:02:33
|
|
|
|
piggy
|
ti bi stvarno trebala uzeti bilježnicu i upisivati riječi uuuuuuuu koliko bi se toga skupilo
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 13:04:09
|
|
|
|
mirna
|
Kam idete cure i čiji pas je bolestan? Nemam vrijemena sve pročitati... čekam na liječnicu koja će svaki tren posjetiti djeda...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 13:04:21
|
|
|
|
božica
|
hellou cure na min dve sam navrnula vidim ludilo ovdje dok sam ja u šetnji bila i cure nahranila ajme Fiona danas ti slova lete hvala na komplimentiam za moje curke purke idem mužu kavicu skuhati
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 13:09:30
|
|
|
|
FIONA
|
od moje susede cucak je dobil suzavcem na nasipu Save... idemo trčat po nasipu u kineskim čipkastim boksericama i jeftinim kineskim tenisicama meni svašta draga moja leti ne samo slova!!! recimo razne misli po glavi!!! kaj si Piggy nore gljive jela kad bi još i to stigla pisati....vidiš da sam ja jedna od onih koja sporo piše jer ne zna brzo čitati!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 13:10:04
|
|
|
|
lelo
|
čuj kad već imaš sudar kod name na kvatriću navrati na kavu.prepoznat ću te vrlo lako po a ne po izboru robe.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 24.9.2008 13:10:44
|
|
|
|
mirna
|
idemo trčat po nasipu u kineskim čipkastim boksericama i jeftinim kineskim tenisicama kaj je to neki novi Sport?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!