Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 14.2.2010 22:40:03
|
|
|
|
CallamityJane
|
thanks anuska
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 17:36:12
|
|
|
|
Anoniman
|
krepana sam ko konj! danas sam toliko toga napravila... mijesila opet s Katom buhtle, bila je presretna... i ja s njom... al mene pere neka slabost, srce mi lupa... najradije bih legla i spavala 3 dana i 3 noći... ispunjavala sam neki online test za depresiju i svih 10 pitanja odgovorila sa yes... pa za poludit! nisam valjda! inače funkcioniram normalno, samo se tu i tamo zderem na djecu a to prije nisam... i baš mi je to žao...
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 17:37:41
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi krepana sam ko konj! danas sam toliko toga napravila... mijesila opet s Katom buhtle, bila je presretna... i ja s njom... al mene pere neka slabost, srce mi lupa... najradije bih legla i spavala 3 dana i 3 noći... ispunjavala sam neki online test za depresiju i svih 10 pitanja odgovorila sa yes... pa za poludit! nisam valjda! inače funkcioniram normalno, samo se tu i tamo zderem na djecu a to prije nisam... i baš mi je to žao... mariachi....dođi ti k meni na rehabilitaciju....
< Poruku je uredio leilany -- 18.2.2010 17:38:03 >
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 17:39:50
|
|
|
|
osobno
|
ja sam umorna i šporka....
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 17:41:17
|
|
|
|
leilany
|
e da zaboravila sam napisat...ja sam ok samo me glava boli... iako mislim da bi me prestala da odem malo u shopping
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 17:44:49
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam ok. drži me dobro raspoloženje od jučer
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 17:46:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: leilany e da zaboravila sam napisat...ja sam ok samo me glava boli... iako mislim da bi me prestala da odem malo u shopping ja mislim da bi to i moje tegobe riješilo!
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 17:48:46
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: leilany e da zaboravila sam napisat...ja sam ok samo me glava boli... iako mislim da bi me prestala da odem malo u shopping ja mislim da bi to i moje tegobe riješilo! vidis kako veliki mislioci isto misle
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 17:49:06
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: leilany e da zaboravila sam napisat...ja sam ok samo me glava boli... iako mislim da bi me prestala da odem malo u shopping ja mislim da bi to i moje tegobe riješilo! možda bi vam više pomogla jedna kartica nego sam odlazak u shoping
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 17:51:37
|
|
|
|
adryosijek
|
ma joj dosada ubi od ove juzine de cim dode proljece sam ko pticica odma zivnem ovako cijele zime vise lose nego ok pogotovo sad pred porod
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 17:52:01
|
|
|
|
Lady3
|
ja sam sva i jako zabrinuta.Čekam vijesti za mamu,ali još ništa ne znam.Sva sam ko na iglama i zabrinuta..
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 17:53:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: leilany e da zaboravila sam napisat...ja sam ok samo me glava boli... iako mislim da bi me prestala da odem malo u shopping ja mislim da bi to i moje tegobe riješilo! možda bi vam više pomogla jedna kartica nego sam odlazak u shoping e i to ti je dobra ideja, zvrk... ja ima 30 kuna v žepu koje čuvam za "črne dane"... ko zna kad bu se sljedeći put neko nahitil cucku s kosti...
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 17:54:21
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 ja sam sva i jako zabrinuta.Čekam vijesti za mamu,ali još ništa ne znam.Sva sam ko na iglama i zabrinuta.. lady3,sta jos nista neznaju za mamu??
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 17:57:22
|
|
|
|
Lady3
|
leilany imaš na mojoj temi sve,jutros sam napisala da ne pišweem posvuda..
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 17:58:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: Lady3 ja sam sva i jako zabrinuta.Čekam vijesti za mamu,ali još ništa ne znam.Sva sam ko na iglama i zabrinuta.. lady3,sta jos nista neznaju za mamu??
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 17:58:25
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi čuvam za "črne dane"... ko zna kad bu se sljedeći put neko nahitil cucku s kosti... onda ih budeš još čuvala ovih dana je sve ''sivo''
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 17:59:14
|
|
|
|
ZVRK
|
lady drži se draga koliko je to moguće
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 18:02:19
|
|
|
|
Lady3
|
hvala cure,pokušavam ali i sami znate kako je to..
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 18:02:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Mariachi čuvam za "črne dane"... ko zna kad bu se sljedeći put neko nahitil cucku s kosti... onda ih budeš još čuvala ovih dana je sve ''sivo'' a niš... kantu v ruke i farbaj dane, ajmo, hop cup!
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 18:05:04
|
|
|
|
ZVRK
|
gpore,dole,gore,dole,gore,dole....... ja sam počela sa farbanjem
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 18:06:05
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 hvala cure,pokušavam ali i sami znate kako je to.. jako teško,ali pokušaj radi kikača da budeš kako tako ''dobro''
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 18:07:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK gpore,dole,gore,dole,gore,dole....... ja sam počela sa farbanjem sad kad se mm pojavi na vratima, po nosu bum ga nafarbala! kaj bi čovek rekel - 4. godišnjica crkv. vjenčanja - on nije ni dobar dan rekel kad je došel doma? e, zbilja ga treba pofarbat!
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 18:08:01
|
|
|
|
Lady3
|
ma zbog njih i jesam kao mirna,ali u sebi vrištiiiiiiiim,nekad mi se omakne pa zaplačem ili viknem Teško je,jako...
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 18:10:54
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi kaj bi čovek rekel - 4. godišnjica crkv. vjenčanja - on nije ni dobar dan rekel kad je došel doma? e, zbilja ga treba pofarbat! ima i moj potencijala za zaboravljanje ''datuma'' ,ali onda ga to košta
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 18.2.2010 18:14:18
|
|
|
|
Joanna
|
I ja sam bila jako tužna al me Tikica razveselila! Lijepo je čuti dobre vijesti! Nadam se da ću ih ja čuti sutra.
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!