|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja"
26.9.2008 20:55:30   
zg_cinik
IZVORNA PORUKA: piggy

uuuuuuuuu ima pravog prijatelja koji ju čuva pa čak i na wc-uuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je to neka skrivena želja...user posted image

("ja bi da me se čuva i na WC-u...")
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a o psihiću razmislit...???
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 476
26.9.2008 20:56:08   
Puli
mm se javio s bundeka

zatvaraju

veli da puuuuuuuuuše kroz šator i da je freeeeeeezing

samo nek dođe brzo ću ga zgrijatiuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 477
26.9.2008 20:56:38   
troubled
ja bi da me se čuva svugdje user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 478
26.9.2008 20:58:18   
zg_cinik

mama Vlatkica pridruži nam se,kako je prošao današnji dan,jel sve uredu,pomirenje počelo,želim ti svu sreću.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dragi vidim teeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
trep trepuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga... moram Ti reč kaj Te ide...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 479
26.9.2008 20:59:04   
piggy
ja sam od strica iz njemačke dobila plišanog psa,al je tako izgledao ko da je pravi,isto sam ga svuda nosila,spavala s njim i tako kad sam sa vrtićkom grupom išla u Kranjsku goru na skijanje neko mi ga je ukrao iz sobe,još dan danas ga se znam sjetiti i tak mi dođe žao.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako djete neke stvari nikada ne zaboravi,dok se nekih stvari i ne sjećam,al taj pesek mi se urezao duboko u pamčenje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 480
26.9.2008 21:00:21   
troubled
piggy, ti si bila u vrtiću....a moja cura je trećašica user posted image user posted image user posted image
upala u podjetinjenu fazu....
kompenzira što mi glumi čuvaricu veći dio dana user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 481
26.9.2008 21:04:16   
piggy
draga moja godine nemaju s nekim stvarima veze,ja dan danas primim rađe na poklon plišanu igračku nego šminku ili parfem.
i sad imam peseka kojeg sam dobila od dragog i jako mi je drag,al ne spavam s njim i ne idem na wc.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
al ne bi ga dala za ništa na svijetu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Puli baš mi je žao tvog muž,mogu si misliti kako se smrzo.
sada ćeš ti njega ugrijatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 482
26.9.2008 21:04:25   
mirna
Bok ljudi, evo i mene..

konacno doma...

bili smo kod dr, ali bez potrebe.. mali ima samo virozu. dr kaze da moze ponekad trajati cak i do 6 tjedana..presretna sam!user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 483
26.9.2008 21:05:44   
troubled
ma znam piggy da nema veze s godinama....i ja volim plišane igračke user posted image user posted image user posted image

mirna, divne  vijesti user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 484
26.9.2008 21:07:01   
piggy
hvala Bogu da nije ništa osim viroze.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 485
26.9.2008 21:08:33   
Puli
draga moja godine nemaju s nekim stvarima veze,ja dan danas primim rađe na poklon plišanu igračku nego šminku ili parfem.

ima nas još takvih
mm i ja obožavamo plišance
a i još neki sa jajeuser posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 486
26.9.2008 21:08:34   
piggy
IZVORNA PORUKA: zg_cinik

Draga... moram Ti reč kaj Te ide...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 487
26.9.2008 21:09:23   
piggy
Puli jesi li se možda čula sa našom Anne?

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 488
26.9.2008 21:09:38   
Puli
mirna bolje da ste išli pa da je samo viroza
poljubi vladeka
nek pije puno čaja s limunom i medom
pa će brzo proćiuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 489
26.9.2008 21:11:13   
Puli
Puli jesi li se možda čula sa našom Anne?

nisamuser posted image
ali doći će ona koji dan doma kako je rekla
pa će nam se sigurno javitiuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 490
26.9.2008 21:11:19   
lelo
Bok cure,evo vratili se mi sa ročkasa.Bilo je super,sada Leon spava a ja u najdraži birc.Sutra ponovo nastavak ročkasa, ali samo mali dečki su pozvani.user posted image  user posted image user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 491
26.9.2008 21:11:48   
zg_cinik

IZVORNA PORUKA:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj se pak sad čudiš..user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 492
26.9.2008 21:12:29   
piggy
baš lijepo da vam je bilo superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 493
26.9.2008 21:13:51   
mirna
pije, pije puno caja... vjerojatno ne bi isla do dr ako ne bi zadnja dva dana poceo i kasljati.. ali dobro, sada barem znam da je sve ok. Moram malog pohvaliti danas, nije se plakao. cak je rekao: AAAA kad mu je DR gledao grlo..user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 494
26.9.2008 21:13:52   
piggy
pa ne znam točno kaj mi moraš reći,na što se točno odnosi,
možda na trep trepuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zbunjuješ meuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 495
26.9.2008 21:13:59   
Puli
evo za vladeka
malo medauser posted image

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 496
26.9.2008 21:14:41   
Puli
ma vladek je pravi veliki dječak
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 497
26.9.2008 21:15:01   
piggy
IZVORNA PORUKA: Puli

evo za vladeka
malo medauser posted image

a kad ono umjesto meda pojavi se Vladekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 498
26.9.2008 21:16:31   
mirna
Hvala puli!user posted image  ako bi bilo po njemu on bi najradje med na taj nacin jeo...user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 499
26.9.2008 21:18:42   
njanja
bok cure i dragi..evo mene malo...ukratko, sigurno triubled zna što se sve dešaavalo????

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!