Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 22:53:09
|
|
|
|
evanda
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: evanda IZVORNA PORUKA: novamama meni od mm mladji brat kada bude ovde obavezno se popisa u prasak za ves HAhahahaha kako te suptilno ne voli novamama, sorry, nije tvoj citat Nešta sam zbrljala, sorry još jednom krivi citat, nisam ja ovo pisala
|
|
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 22:53:36
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: evanda IZVORNA PORUKA: Lady3 Iskreno cure meni je čudno da muškarac sjedi i piša.. no tko voli nek izvoli, ja čak mužu govorim da pokaže P.kako se to radi jer mali je većinom s nama ženama u kući i oprostite mi cure ne želim da sjedi i piša.Ak je muško nek bude muško. I meni, moram priznati Kako bi ženama bilo da ih tjeraju pišati stojećki?! mislim da sam završil s komentarima na ovu temu... fala cure... i laka vam noć... pa da je higijenskije, mislim da bi se toga same sjetile, ne bi nas trebalo tjerati...ali NIJE, zato i ne pišamo stoječki
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 22:53:41
|
|
|
|
Lady3
|
ehehe,mislim da sam cinikova ljubimica postala ha?
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 22:53:49
|
|
|
|
mirna
|
callanhoe sto ce tek biti kada dobijes zeta, to je tek priprema... ti samo bježi cinik...
|
|
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 22:54:14
|
|
|
|
natalijax
|
vrtirepka mali je strašan
|
|
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 22:55:34
|
|
|
|
novamama
|
iš iš cinik, nemoj mi se petljati u dasku za wc, tu sam doktor nemaš šanse
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 22:57:21
|
|
|
|
tikica_69
|
rasprava se vidim otegla, no nikakvog konstruktivnog savjeta nema za ove koji pisaju stojecki ali ne gadjaju dobro
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 22:58:23
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 rasprava se vidim otegla, no nikakvog konstruktivnog savjeta nema za ove koji pisaju stojecki ali ne gadjaju dobro reci da ćeš uzvratiti istom mjerom
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 22:59:01
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 rasprava se vidim otegla, no nikakvog konstruktivnog savjeta nema za ove koji pisaju stojecki ali ne gadjaju dobro možda trebaju naočala...
|
|
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 22:59:37
|
|
|
|
natalijax
|
a jbg tiki,postroji ih lijepo objasni,nema druge,Pokaži kanđe
|
|
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 22:59:47
|
|
|
|
CallamityJane
|
ja sam rekla mm da mi nabavi pikado ali mali tako da stavim bratu mu da cilja kada pisa i rekao je nabaviti do raspusta mu eh da a mali kada pisa to se tako cuje kao da se popeo na solju i pisa odozgor, mi se svaki put izvrnemo od smijeha kada ga cujemo a ne mozes ne cuti
|
|
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 23:00:54
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: novamama a ti cinik, u kojem si TI filmu ? ma je, ok, muško si, ajde.... , neće tebe nitko zaj****ati sa sjedenjem dok piškiš naći će se jedna od cura da pobriše pločice ispod školjke, ili nisi primijetio kako se to zaprlja, ahjojhj, jadničak.... pogleč... za menom ne mora niko čistiti... ak za vašima mora... tak ste ih naučile... i tu je vaš problem... najbolje da ih naučite na pelene... tak bu sve super čisto...
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 23:01:31
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ja sam rekla mm da mi nabavi pikado ali mali tako da stavim bratu mu da cilja kada pisa i rekao je nabaviti do raspusta mu eh da a mali kada pisa to se tako cuje kao da se popeo na solju i pisa odozgor, mi se svaki put izvrnemo od smijeha kada ga cujemo a ne mozes ne cuti baš ste zločesti
|
|
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 23:03:56
|
|
|
|
dominik
|
ima fora da se stiropora malo baci pa da klinci gadjaju
|
|
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 23:04:23
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Kako da ih naucim da dizu dasku....izluditi cu vise. Maloprije sam sjela u pisacu.....fuj Svaki dan ih molim da dizu dasku i ne znam kako da ih vise sanitarno odgojim...ukljucujuci i MM.... Sad sam na vodokotlic zalijepila na A4 papir i markerom napisala - "Digni dasku, hvala!" i sam cekam da mi dodje netko od gostiju i uvrijedi se ja sam radila u jednom špediterskoj kući sa samim kamionđijama...klinka od dvadeset godina koja je morala biti u šoseku i da ne duljim...wc je bio u uredu u čošKu i to nije bio wc...to je bila strava, zapišan i pun čikova koje su bacali u školjku da im u uredu kao nesmrdi......jedan dan sam poludila, otišla u dućan i nakupovala tonu sredstava za čišćenje...izribala da si mogao jest iz njega...isprintala na komad papira i zaljepila iznad wc-a u visini očiju da kad pišaju gledaju drito u natpis...AKO JA NE SEREM VAŠE PEPELJARE MOLIM DA I VI NE BACATE ČIKOVE U OVAJ WC!!! prvo su se uvredili kao tko sam ja, balavica koja je došla i sad im soli pamet...obzirom da sam bila brža na jeziku nego sada samo sam rekla da ako več ševe kurve po parkiralištima ne moram ja zbog njihove nehigijene imati problema i pokupiti tko zna kakvu boleštinu...ionako su non stop na putu i dođu u prolazu meni se posrat pod nos... a ja sam tamo cijele dane... prošlo ih je brzo, skompala sam se sa svima a poanta priče je ta da je wc od tada bio blistav i mirisan... ...napiši ženo i zakelji natpis!!! ups sad skužila da si to napravila...pametno...i fučkaš goste to se i njih dotikava...
< Poruku je uredio FIONA -- 22.2.2010 23:05:37 >
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 23:04:49
|
|
|
|
zg_cinik
|
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 23:05:47
|
|
|
|
Lady3
|
e ja sam samo čekala tebe Fionita..
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 23:06:52
|
|
|
|
ninolina
|
ma ja mislim d je sve stvar navike teško je sada tjerati nekaj kaj rade već godinama tako... tikice puno strpljenja i živaca... vići za svako pišanje
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 23:07:13
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik evo još jednog...imam kletvu za takve...dao Bog da ti se narodile još tri kćeri i da ti imale PMS kad zapišaš školjku...
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 23:11:05
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: zg_cinik evo još jednog...imam kletvu za takve...dao Bog da ti se narodile još tri kćeri i da ti imale PMS kad zapišaš školjku... nemrem bulivit da nisi skukala kaj je pisac htel reči... il mogu...
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 23:14:32
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: novamama a ti cinik, u kojem si TI filmu ? ma je, ok, muško si, ajde.... , neće tebe nitko zaj****ati sa sjedenjem dok piškiš naći će se jedna od cura da pobriše pločice ispod školjke, ili nisi primijetio kako se to zaprlja, ahjojhj, jadničak.... pogleč... za menom ne mora niko čistiti... ak za vašima mora... tak ste ih naučile... i tu je vaš problem... najbolje da ih naučite na pelene... tak bu sve super čisto... i TO ti je argument daj cinik, pa zar je to sve? mislila sam da si dosjetljiviji ček da ponovim, ti SVAKI put nakon pišanja pobrišeš dasku, rub školjke, ispod školjke i sa strane školjke? ma ne vjerujem ti niti sekunde, prije bih se okladila da ti je svjetlo u kupatilu na 40V pa da niti ne vidiš kakva se šporkica tu sve može nakupiti - pogotovo na pločicama sa strane školjke...kada biste vidjeli dokle sve vaša pišina doštrkne...slabo bi ti bilo...ajde provjeri pa se vrati... ali molim te, neka bude i malo bolji argument od pelena
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 23:16:16
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: zg_cinik evo još jednog...imam kletvu za takve...dao Bog da ti se narodile još tri kćeri i da ti imale PMS kad zapišaš školjku... nemrem bulivit da nisi skukala kaj je pisac htel reči... il mogu... a gle, vjeruj...očito nisam...
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 23:16:37
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ...isprintala na komad papira i zaljepila iznad wc-a u visini očiju da kad pišaju gledaju drito u natpis...AKO JA NE SEREM VAŠE PEPELJARE MOLIM DA I VI NE BACATE ČIKOVE U OVAJ WC!!! prvo su se uvredili kao tko sam ja, balavica koja je došla i sad im soli pamet...obzirom da sam bila brža na jeziku nego sada samo sam rekla da ako več ševe kurve po parkiralištima ne moram ja zbog njihove nehigijene imati problema i pokupiti tko zna kakvu boleštinu...ionako su non stop na putu i dođu u prolazu meni se posrat pod nos... a ja sam tamo cijele dane... svaka čast draga, pa vidiš da se može, nisu svi zg_cinik
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 23:24:09
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: novamama a ti cinik, u kojem si TI filmu ? ma je, ok, muško si, ajde.... , neće tebe nitko zaj****ati sa sjedenjem dok piškiš naći će se jedna od cura da pobriše pločice ispod školjke, ili nisi primijetio kako se to zaprlja, ahjojhj, jadničak.... pogleč... za menom ne mora niko čistiti... ak za vašima mora... tak ste ih naučile... i tu je vaš problem... najbolje da ih naučite na pelene... tak bu sve super čisto... i TO ti je argument daj cinik, pa zar je to sve? mislila sam da si dosjetljiviji ček da ponovim, ti SVAKI put nakon pišanja pobrišeš dasku, rub školjke, ispod školjke i sa strane školjke? ma ne vjerujem ti niti sekunde, prije bih se okladila da ti je svjetlo u kupatilu na 40V pa da niti ne vidiš kakva se šporkica tu sve može nakupiti - pogotovo na pločicama sa strane školjke...kada biste vidjeli dokle sve vaša pišina doštrkne...slabo bi ti bilo...ajde provjeri pa se vrati... ali molim te, neka bude i malo bolji argument od pelena pogleč se u ogledalo... i reči sama sebi:" ja sve to napravim poslije svakog pišanja..." ja nisam daval dokaze ni argumente... interesantno mi je kak muški pišaju pod pritiskom... i sve zašpricaju...valda i do kuhinje... a ženske... ko potočić zeleni...dolinom žubori...
|
|
RE: Zapišana daska za WC 22.2.2010 23:25:19
|
|
|
|
FIONA
|
...
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!