|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala birtija III dio
20.5.2008 13:32:27   
mamara
lisa ja mislim da samo nesmiju biti obje pozitivne, al nisam sigurna pitaj gineka

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 426
20.5.2008 13:34:41   
mamara
pa ko če popamtit sve te brojeve...rođendani, blagdani, godišnjice, tel.brojevi...katastrofa!!!
neču se sa time opterečivat!!

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 427
20.5.2008 13:43:30   
maja
opet mi nešto šteka RR, nisam mogla poslati poruku, ali evo sad mogu. Nije mi još godišnjica braka, rekla sam na Tihin rođendan 26.05.

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 428
20.5.2008 13:47:38   
koka
Tiha, prave princeze steuser posted image . Ja sam danas sva nikakva ovo vrijeme me ubijauser posted image , pa cijelo jutro pada ko iz kablauser posted image . Sva sreća imam sve doma potrebno za ručak pa ne moram vani.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 429
20.5.2008 13:48:23   
mirna
mamara srodna dušouser posted image user posted image neki dan se mi ispraznila baterija za mobitel, pa mi je trebalo dva dana da sam se sjetila pin-broja....user posted image user posted image (listić s pinom mi je ostao u drugoj državi...)

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 430
20.5.2008 13:49:10   
maja
Ja se danas dobro osjećam, ali zato sam jučer bila sva strgana i glava me boljela. A vrijeme je užasno, morala sam si i grijanje upaliti jer sam se smrzla u kući!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 431
20.5.2008 13:49:56   
tiha
kod nas je tmurno ali kisa nepada

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 432
20.5.2008 13:50:14   
mirna
ej tiho rođendan ti je na isti dan kao MM..user posted image user posted image

majo da li ti još imaš onu listu od svih rođendana?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 433
20.5.2008 13:50:45   
mirna
mamara srodna dušouser posted image user posted image neki dan se mi ispraznila baterija za mobitel, pa sam mi je trebalo dva dana da sam se sjetila pin-broja....user posted image user posted image (listić s pinom mi je ostao u drugoj državi...)

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 434
20.5.2008 13:51:54   
maja
Nemam, nisam si kopirala, a Anne ima cijelu listu, ali nje nam nema trenutačno!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 435
20.5.2008 13:52:39   
koka
Pa i ovdje je bome malo zahladilo, ja sam si stavila duge deblje rukave, a taman prekjučer sve zimsko strpala u kutijeuser posted image . Pa to če kratko trajati(nadam se). U subotu imamo jedno vjenčanje a ja imam topić i iznad laganu košuljicuuser posted image .

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 436
20.5.2008 13:53:36   
tiha
sta ces peci muzu za rodos treba mi neka ideja

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 437
20.5.2008 13:53:47   
koka
Pa otvori Mirno novu listuuser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 438
20.5.2008 13:55:11   
maja
Otvorena ona stara, ali nepotpuna, pa se javite!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 439
20.5.2008 13:55:42   
koka
ups, sorry, vidim da već ima nešto. Ja sam mislila da je baš sve izbrisano.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 440
20.5.2008 13:56:17   
mirna
Tiho moram vidjeti da li će si uopće zaslužiti nešto...user posted image još uvijek nemam pećnice, zato ću možda napraviti tiramisu. to jako voli..

koko to je majin posao. ja sam previše zaboravljiva za takvo nešto...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 441
20.5.2008 14:00:24   
tiha
mogla bi i ja tiramisu uhu user posted image  mirna......to je to! nema predomisljanja

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 442
20.5.2008 14:10:51   
koka
Evo javio se MM , odoh spremati ručak. Kažu da u zadnjem tromjesečju treba jesti ribu, pa ju idem peći sadauser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 443
20.5.2008 14:13:37   
tina1602
evo mene, došla iz grada... tiha, prave ste mačke, pa na mamu su naravno, nego na koga drugog.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 444
20.5.2008 14:17:15   
tiha
treba mi recept za tiramisu imam ih nekoliko al nisu mi bas nest ako ima netko fini nek stavi u recepte

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 445
20.5.2008 14:18:32   
maja
Ja sam jedna od vrijednih domaćica, pa kupim onog iz kutijeuser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 446
20.5.2008 14:19:42   
tina1602
ja to nisam nikada ni pravila user posted image user posted image recept curke molim,pa se možda odvažim..user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 447
20.5.2008 14:20:35   
tina1602
Majo kakav je to kupoovni? nekak mi je to primamljivije user posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 448
20.5.2008 14:27:25   
mirna
Otvorila sam temu na tiramisu..molim za recepte!user posted image user posted image

cure još malo pa odoh... ručak je pri kraju, a mali se počeo buditi..vjerojatno ćemo se cijelu poslijepodne igrati unutra kad je takvo user posted image vrijeme...

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 449
20.5.2008 14:28:04   
maja
To su ti one gotove smjese u kutijama, mislim da je Podravkin! Ja sam neki dan radila kremšnite(smjesa iz kutije) i mogu reći da nisu bile loše, a brzo gotovo!

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

dječja robica?
malizia

kada djete preraste svoju robicu, šta radite s njom?

odnesem u caritas (5%)

poklonim (23%)

bacim (3%)

čuvam za nekog iz familije (59%)

nešto drugo? (10%)

Broj svih glasova: 111

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!