Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 10:34:50
|
|
|
|
Tsmee
|
Žao mi je Točkice... Ako je stvarno tako, želim ti što brži i bezbolniji postupak i da što prije ostaviš ovo iza sebe i dobiješ željenu
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 14:39:46
|
|
|
|
Točkica28
|
hvala draga... javit ću se cim to obavim... sutra opet giniću i onda nadam se odmah u petak da to obavim da mogu krenut dalje... danas sam opet radila one hormone i trostruko su se povecali??? btw to zelim pitati : citala sam sve ove postove i zanimam jel sa Zvrk sve u redu i jel uspjela zaceti?
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 14:40:53
|
|
|
|
ninolina
|
nadam se da će ipak biti sve ok i da nisu vidli točkicu
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 14:43:03
|
|
|
|
Točkica28
|
hvala draga... ja ipak ne mogu traziti laznu nadu jer opet sve to prolaziti je dvostruki pakao... jos jednom hvala sta ste uz mene
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 14:44:10
|
|
|
|
Anoniman
|
ako su ti se hormoni (beta hcg) trostruko povećali, onda još ima nade!
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 14:58:59
|
|
|
|
Točkica28
|
to je naravno i meni pršlo kroz glavu ali me spustila na zemlju frendica dr koja je rekla da se tijelo jednostavno ponasa u skladu sa tom gestacijskom i proizvodi hormone(nevezano uz plod) ugl. muka mi je više od svega
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 15:00:06
|
|
|
|
Točkica28
|
i samo jos jedna stvar 50% zena ima spontani u prvoj trudnoći... grozno odvratna statistika
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 15:25:01
|
|
|
|
sina
|
eh,utješila si me sa ovom statistikom jer i ja sam nakon 4 god. pokušavanja ostala trudna i -pobacila.srčeko je kucalo,oko 9 tjedana trudna itd. što se same kiretaže tiče,radila sam ju u petrovoj. dobila sam dolje inekciju i nije baš da nije ništa boljelo,malo je,al je više bila neka nelagoda i strah. za sat vremena niije boljelo više ništa,trčala sam po stepenicama dolje,još sam u naredna 2 dana imala bolove po sat vremena(oni su vraški bili jaki),mirovala sam 5 dana i to je bilo to.kod svakog drugačije,jedino što sam i jako krvarila prvu noć,pa me bilo strah,ali sve je prošlo o.k i borim se za drugu .sretno!
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 15:31:32
|
|
|
|
Točkica28
|
sretno i tebi i držim ti figeeeeeeeeeeeee za što raniji i što veći ... ma mora sve biti dobro... ja znam da mora... svima nama
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 15:41:26
|
|
|
|
mišica 666
|
draga točkice ako se beta povećala trostruko ne bi rekla da je to samo gastacijska vrećica jer bi ti beta rasla ali ne toliko. ( bar koliko ja znam) poduplavanje bete svako dan i po je jedan od znakova uredne trudnoće. uglavnom da ne duljim nadam se da je tvoja beba u buši a ako nije želim ti sreću. javi nam se sutra da znamo kako si.
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 15:55:04
|
|
|
|
ninolina
|
draga točkice ako se beta povećala trostruko ne bi rekla da je to samo gastacijska vrećica jer bi ti beta rasla ali ne toliko. ( bar koliko ja znam) user posted image poduplavanje bete svako dan i po je jedan od znakova uredne trudnoće. uglavnom da ne duljim nadam se da je tvoja beba u buši a ako nije želim ti sreću. javi nam se sutra da znamo kako si.user posted image user posted image user posted image potpisujem
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 15:56:55
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 draga točkice ako se beta povećala trostruko ne bi rekla da je to samo gastacijska vrećica jer bi ti beta rasla ali ne toliko. ( bar koliko ja znam) poduplavanje bete svako dan i po je jedan od znakova uredne trudnoće. uglavnom da ne duljim nadam se da je tvoja beba u buši a ako nije želim ti sreću. javi nam se sutra da znamo kako si. Definitvno potpisujem!!!
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 16:47:23
|
|
|
|
lema
|
Nadam se da će bit . Mene nije poslao vadit krv ni ništa Ma bitno da ti sve bude ok
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 17:16:08
|
|
|
|
Točkica28
|
hvala cure puno puno... odmah vam javim sve cim dodem doma sutra... inače sam vječni optimist ali ovo toliko boli da se jednostavno ne mogu nadati i opet proživljavati užas... ali naravno nada ipak umire posljednja... joj joj joj...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.2.2010 17:20:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 17:28:25
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 jel sa Zvrk sve u redu i jel uspjela zaceti? evo da ti odgovorim. nažalost kod mene sve naopako. prva ok sve 5 poslije 2 kiretaže(znači začeče bez problema ali održavanje ploda ništa ) i sada opet krećem u akciju po novoga . nemoj sve crno misliti i obavezno drugo misljenje. ja sam ga uradila. nikako odustajati meni u trudnoćama nisu gledali betu ali zato su mi poslije zadnje kiretaže mjesec dana padali hormoni beta. 15dana nakon kiretaže na kontroli bili negdje oko 160(više nisam sigurna),pa svakih 7dana kontrola i onda je palo na manje. kolika je tebi sada onda to povečanje bete????
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 17:33:14
|
|
|
|
Točkica28
|
sa 5 i po tj sam bila kod privatnice(koja je samo rekla da je prerano jos cuti otkucaje i nije spominjala nikakvu kiretazu sto mi je i locigno jer nisini 5 min trudani vadila sam betu(9ooo) 5 dana poslije sam dosla dr prek socijalnog koji je odma reko da tu nema nis i na kiretazu... ali da odem vadit betu(vadila danas 31000) i krvnu grupu i da sutra dodem i da ce me valjda narucit na kiretazu... ja sam pitala jel ima sanse da je bebač mozda na stijenki pa da se zato ne vidi ...sto mi je ova prva rekla...a on je rekao da nema sanse kao... ugl. to vam je to... odvratno iskustvo sve skupa i nadam se da necete to morati prolaziti... i da... moj bebac nije bio planiran ali kad smo napravili test vaaaaaaaaau koji dobar osjecaj i 2 dana nakon toga kaos... uf uf uf
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 17:36:24
|
|
|
|
mišica 666
|
odi ti draga kod još kojeg ginija ja sam imala vanmaterničnu u 8. tjednu otkrili i beta mi je bila najviše 900 jer se plod nije mogao razvijati to je po meni prevelika beta za lažnu trudnoću .
|
|
[Obrisani korisnik] 24.2.2010 17:40:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 17:40:56
|
|
|
|
ZVRK
|
pa beta ti je super velika tvoja ginička je nešto pobrkala. meni je u 6tjednu potvrđena samo vrečica bila pa me naručila za skoro 2tjedna i onda je bila frkica da je nažalost to loše jer je bila ista mjera svega od 2tjedna odprije. par dana kasnije bila kiretaža i tamo opet kontrolirali da li je šta ''novoga''sa bebom ali....... odi odmah na drugo mišljenje.neprihvačaj prije toga kiretažuuuuuu možda si i kasnije zanjela pa bude i kasnije srćeko kucalo.
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 17:43:31
|
|
|
|
Točkica28
|
ok curke... suta idem vidjeti opet kod njega na uv... da li ako opet ne kuca srce niti sutra mislite da ipak trebam ici drugome?do kad je na kraju krajeva krajnje vrijeme da se vidi srce???
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 17:43:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK pa beta ti je super velika tvoja ginička je nešto pobrkala. meni je u 6tjednu potvrđena samo vrečica bila pa me naručila za skoro 2tjedna i onda je bila frkica da je nažalost to loše jer je bila ista mjera svega od 2tjedna odprije. par dana kasnije bila kiretaža i tamo opet kontrolirali da li je šta ''novoga''sa bebom ali....... odi odmah na drugo mišljenje.neprihvačaj prije toga kiretažuuuuuu možda si i kasnije zanjela pa bude i kasnije srćeko kucalo. heeej, nemoj ić na kiretažu!!! kod mene se srčeko vidjelo tek sa 6 tjedana i 6 dana!!! pričekaj! traži drugo mišljenje, nemoj ići! plizzz
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 17:45:00
|
|
|
|
Anoniman
|
zavisi kakav aparat ima, možda ima pretpotopnu opremu
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 17:45:58
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 ?do kad je na kraju krajeva krajnje vrijeme da se vidi srce??? do 8tjedna ako su ciklusi ok(po meni) potroši 300kn za privatnika da ti kasnije ne bude JAAAAAAKO ŽAO
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 17:48:51
|
|
|
|
Točkica28
|
ma naravno da necu... nije da mi se to radi potrosila bi sve naravnooooo samo da moze biti okay... sve cu ga ispitati sutra... ali zasto je odmah tako onda reagiraooo???
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!