Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.2.2010 21:29:31
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: ZVRK dobile 30 30 ,pa zar nije bilo 18 ma znam ja to zapisivat al desi se zapisat ču pa zaboravim... ljenguzo jedna
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.2.2010 21:33:27
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK godine draga 30.01.2010. slažem se
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.2.2010 21:36:49
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: ZVRK dobile 30 30 ,pa zar nije bilo 18 ma znam ja to zapisivat al desi se zapisat ču pa zaboravim... ljenguzo jedna e da sad netrebam zapisivat kad zvrkič dobija kad i ja.. al ima jedan problem negdje sam pročitala da bi zvrkič jednu zvrkicu..u ovom slučaju se nesmijem oslonit na nju..moram počet zapisivat.. a njoj želim sreču sa jednom medenom zvrkicom
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.2.2010 21:38:43
|
|
|
|
ZVRK
|
točno tako zvrkića je zabilježena u mom kalendaru,ali možda mogu i da ti zapamtim ako me lijepo zamoliš
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.2.2010 21:46:48
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK točno tako zvrkića je zabilježena u mom kalendaru,ali možda mogu i da ti zapamtim ako me lijepo zamoliš plizzzzz zapamti mi... ma šalim se
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 27.2.2010 9:33:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.2.2010 9:59:39
|
|
|
|
CallamityJane
|
tebe je cvrle bas jutros krenulo a muz ti je izgleda preslikana kopija mog, tako i onaj moj sretnik kada krene recimo u sobu po kremu za guzu a ja ga gledam iz kuhinje sta radi dodje u sobu i pogleda oko sebe i kaze zeljo nema te kreme nigdje, hajde boga ti ti je nadji i tako za masu stvari, ne bi se taj potrudio pa pogledao nema sanse ili ali ja zato mogu ovamo 15-est stvari raditi i jos ici traziti njemu stvari
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.2.2010 11:16:22
|
|
|
|
marija0
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe tebe je cvrle bas jutros krenulo a muz ti je izgleda preslikana kopija mog, tako i onaj moj sretnik kada krene recimo u sobu po kremu za guzu a ja ga gledam iz kuhinje sta radi dodje u sobu i pogleda oko sebe i kaze zeljo nema te kreme nigdje, hajde boga ti ti je nadji i tako za masu stvari, ne bi se taj potrudio pa pogledao nema sanse ili ali ja zato mogu ovamo 15-est stvari raditi i jos ici traziti njemu stvari nažalost potpisujem ovo jer je i moj ovakav ako ne i gori, dođe mi da koliko je nesposoban i smotan i.....evo sad sam se iživcirala
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 27.2.2010 16:45:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužioniCca" 27.2.2010 16:49:56
|
|
|
|
Marta j
|
Cvrcak draga drzi se. Ja sam tenutno u istom raspolozenju kao i ti. Osjecam se toliko tuzno.jadno da gore nemogu. Cijeli dan sam cistila samo da nemislim na nista .
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.2.2010 16:50:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
Draga cvrci ti se jedna divna i krasna osoba al ocito se tvoji starci prave da to ne vide....pusti ih kvragu,zivi svoj zivot,imas tm i prelijepu princezu
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.2.2010 16:52:48
|
|
|
|
zaba
|
cvrle moj dragi,
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.2.2010 16:53:14
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Evo mene drugi puta danas ovdje Šta sam ja bogu skrivila????? Rođena mater tri puta pita mm šta će popiti,a mene ignoriraju i ona i stari. na kraju sam pukla i rekla da li vi to radite namjerno? Bili su i brat(obožavani sinčić) i snaja-oni su već i jeli i imali čaše ispred sebe kada smo došli. Svašta sam im rekla,pokupila familiju i otišli kući. Rekla sam im da nam je i jednima i drugima ljepše kada se ne vidimo,pa da ne budu licemjerni i ne prave se da im je stalo. kažem materi zadnjih 10 puta kada smo bili moram tri puta(doslovno)pitati da li mogu dobiti čašu vode,a ona će meni:ja pitam A.,a tebe nek pita šta ćeš piti njegova mama kada dođeš kod nje. Bilo je još s_anja-bolesna sam od njih Oni su idioti,ali na žalost još uvijek mi uspiju upropaštavati život i baciti me u depru. Jadna sam da ne mogu biti jadnija. Taj osjećaj je sve što su mi ikada uspjeli pokloniti.. Ne mogu se sjetiti kada sam se osjećala ovako jadno,niškorisno i grozno. k'o hračak na cesti... uf cvrle nemas pojma kolko mi je zao.... bas sam tuzna kad citam tvoje postove u tuzionici... kaj se tice tm mogu shvatit jer su skoro svi isti...i ovaj moj kad ode po nekaj nemre nac a isto ga pece za oci kolko mu je blizu... kaj se tice staraca fakat to nemrem shvatiti nikako...eto ja imam super starce(ok i mi se posvadamo ali dali bi zivot za nas troje),tako da ove tvoje "geliptere" nemrem nikako provariti nit prokljuviti....bas su bezobrazni....i kako im moze biti jedno djete draze od drugog...pa jbte ti si ZLATNA barem imam ja takvo misljenje o tebi a ni ne poznam te..... kaj se tice A. tu se nebi stela mjesat...ja jos svoju moram odgojiti da bi mogla nekom solit pamet....zelim ti srecu i horse zivce.... saljem ti jedan virualni kad te nemrem u reali...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.2.2010 17:21:32
|
|
|
|
ejmama
|
Žao mi je Cvrčak što imaš takve roditelje i što si tužna Ja bi bila sretna da imam tebe kao susjedu, sestru ili šogoricu, valjda su te utješile malo naše riječi. Stvarno ih ne kužim??
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.2.2010 17:29:30
|
|
|
|
CallamityJane
|
bice bolje cvrle, bolje ti je znati kakvi su i biti realna u pogledu njih nego sam sebe da covjek zavarava i na kraju se deset puta gore razocara Martic ko mi tebe diro?
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.2.2010 18:22:00
|
|
|
|
MKata
|
Cvrčak, baš mi je Evo šaljem Ja se na svoje roditelje (a ni na sveki i svekra) ne mogu žaliti... Doduše, ja sa svojima (a i s muževima) imam takav neki odnos da kad dođemo kod bilo kojih osjećam se kao kod kuće, sama si uzmem što mi treba, niti ne razmišljam o tome da mi netko nešto ponudi. I baš zato mi je što se tako osjećaš... Ne daj da ti pokvare život!!!
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.2.2010 18:29:41
|
|
|
|
novamama
|
cvrki žao mi je mene moji ponekad is de toliko da se osjećam ko zadnji shit...valjda imamo i mi loše dane, i oni ponekad...znaju biti ponekad tako bezosjećajni, a na dane su divni... nadam se da ipak možeš pronaći nešto dobro na njima, a ako ne, na kraju ti ostaje ona - što se manje vidimo to se više volimo, i briga te...ne forsiraj sebe ako ne ide...ali opet, to su roditelji... šaljem ti jedan
< Poruku je uredio novamama -- 27.2.2010 18:30:09 >
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.2.2010 18:30:52
|
|
|
|
tikica_69
|
Cvrle, osjecas se ko hracak zato jer uvijek dajes maksimium a dobivas minimum....poznat mi je taj osjecaj. No, ja sam ponosna na sebe sto sam takva, pa makar nikada ne dobila nista za uzvrat. Nemoj da te takvi ljudi zaloste, nisu vrijedni tvoje tuge
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.2.2010 18:33:59
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Nemoj da te takvi ljudi zaloste, nisu vrijedni tvoje tuge slažem se sa tikicinom rečenicom..
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.2.2010 18:56:53
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A joj cvrle baš mi je žao...drži se
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.2.2010 23:02:26
|
|
|
|
Ninaa
|
Cvrčak draga, ti si jedna divna osoba i kao što je već netko od cura napisao ja bi voljela da te imam u blizini barem ko susjedu kojoj mogu otići na kavu. Tvoje roditelje i sve koji se tak ponašaju prema djeci svojoj ne razumijem. Ja bi za svoje dijete pa i sestrino dala svoj život i sve kaj treba samo da budu sretni i ne razumijem koji im je. Jel su se oni tak odnosili i prema tebi dok si bila dijete?
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.2.2010 23:05:00
|
|
|
|
Lady3
|
sve sam ti već rekla,drž se i ne daj da te slome ..pokaži da si jača od njih,nemoj izgubiti srce i trošiti svoje vrijeme i energiju na nezahvalne ljude pa makar ti bili i roditelji..
|
|
[Obrisani korisnik] 28.2.2010 7:59:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 8:10:57
|
|
|
|
Puli
|
cvrle ti si naše sunce roditelje dobijemo i ne možemo ih birati, ali nadajmo se da će jednoga dana tvoje svijetlo doprijeti do njih i prosvijetliti ih
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 8:17:20
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Žao mi je Cvrčak što imaš takve roditelje i što si tužna Ja bi bila sretna da imam tebe kao susjedu, sestru ili šogoricu, valjda su te utješile malo naše riječi. Valjda će jednog dana uvidjeti svoje pogreške...
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!