Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 25.2.2010 13:31:42
|
|
|
|
kikilica
|
Cure evo ja sam nova na forumu i bila mi je veeelika želja da sa vama podijelim + na testu.Meni je to još nestvarno jer je plus malo svjetliji tako da ću se izgleda uvjeriti tek kad mi gin. potvrdi. Ali + je tu jeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 25.2.2010 13:35:06
|
|
|
|
kikilica
|
E zaboravila sam,neznam dali sam upala na krivu temu ako jesam sorry,nije namjerno.
|
|
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 25.2.2010 13:35:57
|
|
|
|
ZVRK
|
čestitaaaaaaam
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 25.2.2010 13:39:59
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK čestitaaaaaaam
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 25.2.2010 13:42:58
|
|
|
|
lema
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: ZVRK čestitaaaaaaam
|
|
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 25.2.2010 13:45:55
|
|
|
|
Anoniman
|
supeeer!!!
|
|
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 25.2.2010 13:50:42
|
|
|
|
ivana801
|
Supeeer! I ja se pridružujem čestitkama. I sa malim zakašnjenjem, zaboravila sam na ovu temu javiti promjenu o svome statusu. Više nisam trudilica nego
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 25.2.2010 15:16:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kikilica Cure evo ja sam nova na forumu i bila mi je veeelika želja da sa vama podijelim + na testu.Meni je to još nestvarno jer je plus malo svjetliji tako da ću se izgleda uvjeriti tek kad mi gin. potvrdi. Ali + je tu jeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cestitam!!!!!
|
|
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 25.2.2010 16:42:10
|
|
|
|
Tsmee
|
Čestitam!!!
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 25.2.2010 16:55:23
|
|
|
|
adryosijek
|
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 25.2.2010 19:25:52
|
|
|
|
tikica_69
|
ivana801, kikilica - cestitam im evo, mijenjam status
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 25.2.2010 19:27:08
|
|
|
|
tikica_69
|
Trudilice - planiralice 1. Maja 2. Florijan Jakov 3. Ruža 4. Beba 13 5. Ninishka 6. Uspavana 7. Candy 8. Puli 9. Manda 10. mirna 11. elle1 12. lavica81 13. ima nas jos 14. voljena 15. ninaos 16. pepeljuga 17. mamice 18. dalli 19. dobra mačeha 20. sina 21. zaba 22. Sanchy007 23. duks84 24. lilivana 25. diba 26. ZVRK 27. tikica_69 28. mischa34 29. Almaa 30.m isica 666 31. cokolada 32. Mariachi 33. *Mare* 34. leptir5 35. ant29 36. Najki 37. mlada mama 38. Tamara 39. piggy 40. ale1981 41. Wukovarka 42. alanis 43. mijana 44. sakica 45. Viky 46. Leva 47. Lampika 48. ema st 49. funny 50. Gianna 51. ABE 52. curice 53. Bebys 54. MILLA 55. Flow 56. Ela28 57. ivana801 58. Milana 59. ciba 60. Spavalica 61. Satelliteheart 62. mara bubamara 63. JUdy 64. CORNY 65. ines 66. neron 67. snoopyca 68. Tsmee 69. lana 25 st 70. crna mica 71. xxl 72. pdada 73. šašava 74. nikolina22 75. beebeth 76. dajra Sretno cure!! A uskoro otvaramo i plan za 2011. Sretno svima!
< Poruku je uredio mariola -- 28.4.2010 9:34:29 >
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 26.2.2010 8:45:43
|
|
|
|
ZVRK
|
tiki broj 7 bi trebala da ispraviš nažalost nadam se da je lu ok
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 26.2.2010 11:10:22
|
|
|
|
crna mica
|
ivana801, kiklica - bravoooooooooo cure!! izvještavajte nas kako napredujete, dajte da vam malo zavidimo od mene sve dobre vibre i najbolje želje da izgurate tih 9 mjeseci veselo, lako i da uživate u njima!
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 26.2.2010 12:07:24
|
|
|
|
boba125
|
bravo za nove trudnice a ostalima sreeeeeetnooooooo
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 1.3.2010 9:40:06
|
|
|
|
crna mica
|
dobro jutro cure! evo, ja da prijavim jedan veeeeliki, čvrsti plus od jučer ujutro!! je trebala stići u petak... nije dolazila pa ja po dolasku kući s posla napravila test s onom Pregnancy Test trakicom sa neta i ništa... mislim, nisam se jako ni nadala budući da nam je to prvi ciklus da smo se uopće počeli truditi, ali ipak... naime, i zadnji puta kad smo se odlučili za bebača nam je upalilo od prve, samo što nisam uspjela zadržati trudnoću pa mi se činilo da bi uistinu bilo previše za očekivati da opet uspijemo zatrudnjeti od prve... nisam se usudila nadati, jer se nisam željela razočarati... no kako nije stigla ni u subotu, ujutro sam opet s trakicom napravila test i pojavila se neka toliko bljedunjava crtica da sam više mislila da ju umišljam nego što se uopće vidi... podijelila sam s mm svoje sumnje i nade i on je odmah htio da idemo u ljekarnu po neki skuplji, pouzdaniji, osjetljiviji test tako smo i učinili, no unatoč tome što me svakih pola sata tjerao da idem piškiti, ja sam odlučila stvar odgoditi do jutra. pa rekoh - ako ne dođe, a mrva se uhvatila, na jutarnjem urinu će se morati vidjeti. prije spavanja na inizistiranje mm popila čašu vode (kako bih imala što piškiti, kako on veli) i ujutro u pola šest se i popiškila... Clearblue, plusčina k'o kuća :)) izvela sam psa u šetnju i plakala pola sata po kvartu k'o zadnja budala... sva sreća da je bila nedjelja i tako rano svi normalni ljudi spavaju jer bi se u protivnom susjedi zasigurno zabrinuli za moje mentalno zdravlje siroti pas nije znao bi li piškio i kakio ili u mene zabrinuto gledao budući da mu nište jasno nije bilo... no dobro... mm se zbudio u pola osam, nakon toga oboje plakali i sad smo sretni, uplašeni i trudni... oprostite ako sam odužila, ali... moram s nekime ovo podijeliti budući da smo prva tri mjeseca odlučili ovu veliku vijest zadržati za sebe pa onda kad to najgorije razdoblje prođe podijeliti s roditeljima i prijateljima... isto tako vas molim da se u svojim molitvama sjetite i moje mrve i pošaljete nam koju dobru vibru... treba nam... jako, silno želim da nam ovaj puta uspije i da moja bebica nakon 9 mjeseci dođe zdrava, sa svim pristićima i svim ostalim što joj treba u životu na broju, a mm i ja ćemo sve dati od sebe da bude i sretna beba....
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 1.3.2010 9:45:49
|
|
|
|
Anoniman
|
micek, pa ČESTITAAAMMM!!!!! prekrasno! od ti želim urednu, školsku trudnoću i da se beba rodi zdrava i u terminu!!!
|
|
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 1.3.2010 9:45:53
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: crna mica dobro jutro cure! evo, ja da prijavim jedan veeeeliki, čvrsti plus od jučer ujutro!! je trebala stići u petak... nije dolazila pa ja po dolasku kući s posla napravila test s onom Pregnancy Test trakicom sa neta i ništa... mislim, nisam se jako ni nadala budući da nam je to prvi ciklus da smo se uopće počeli truditi, ali ipak... naime, i zadnji puta kad smo se odlučili za bebača nam je upalilo od prve, samo što nisam uspjela zadržati trudnoću pa mi se činilo da bi uistinu bilo previše za očekivati da opet uspijemo zatrudnjeti od prve... nisam se usudila nadati, jer se nisam željela razočarati... no kako nije stigla ni u subotu, ujutro sam opet s trakicom napravila test i pojavila se neka toliko bljedunjava crtica da sam više mislila da ju umišljam nego što se uopće vidi... podijelila sam s mm svoje sumnje i nade i on je odmah htio da idemo u ljekarnu po neki skuplji, pouzdaniji, osjetljiviji test tako smo i učinili, no unatoč tome što me svakih pola sata tjerao da idem piškiti, ja sam odlučila stvar odgoditi do jutra. pa rekoh - ako ne dođe, a mrva se uhvatila, na jutarnjem urinu će se morati vidjeti. prije spavanja na inizistiranje mm popila čašu vode (kako bih imala što piškiti, kako on veli) i ujutro u pola šest se i popiškila... Clearblue, plusčina k'o kuća :)) izvela sam psa u šetnju i plakala pola sata po kvartu k'o zadnja budala... sva sreća da je bila nedjelja i tako rano svi normalni ljudi spavaju jer bi se u protivnom susjedi zasigurno zabrinuli za moje mentalno zdravlje siroti pas nije znao bi li piškio i kakio ili u mene zabrinuto gledao budući da mu nište jasno nije bilo... no dobro... mm se zbudio u pola osam, nakon toga oboje plakali i sad smo sretni, uplašeni i trudni... oprostite ako sam odužila, ali... moram s nekime ovo podijeliti budući da smo prva tri mjeseca odlučili ovu veliku vijest zadržati za sebe pa onda kad to najgorije razdoblje prođe podijeliti s roditeljima i prijateljima... isto tako vas molim da se u svojim molitvama sjetite i moje mrve i pošaljete nam koju dobru vibru... treba nam... jako, silno želim da nam ovaj puta uspije i da moja bebica nakon 9 mjeseci dođe zdrava, sa svim pristićima i svim ostalim što joj treba u životu na broju, a mm i ja ćemo sve dati od sebe da bude i sretna beba.... e baš mi je drago ..želim ti svu sreču i da trudnoču izneseš do kraja i da se rodi jedna mala
|
|
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 1.3.2010 9:49:29
|
|
|
|
ninolina
|
micica, jako mi je drago, bravo za vas... neka sve prođe u najboljem redu i polako samo
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 1.3.2010 9:53:28
|
|
|
|
novamama
|
mica čestitam na + mislit ćemo i na tvoju mrvicu, željno iščekujemo sve vijesti
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 1.3.2010 9:53:30
|
|
|
|
cuba
|
Eeee kako lipe vjesti!!! Odlično i svim novopečenim trudnicama od srca želim lijepu, mirnu i zdravu trudnoću a trudilicama da se uskoro pridruže klubu ... Evo i malo vibrica za sve
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 1.3.2010 9:55:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ninolina micica, jako mi je drago, bravo za vas... neka sve prođe u najboljem redu i polako samo
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 1.3.2010 10:11:37
|
|
|
|
lueman
|
samo da se zna.nisam odustala, možda malo posustala
|
|
RE: Tko sve planira bebu u 2010-toj? 1.3.2010 10:13:24
|
|
|
|
ninolina
|
samo da se zna.nisam odustala, možda malo posustala tako i treba, drži se
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!