|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja"
29.9.2008 10:33:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ZVRK

IZVORNA PORUKA: 3curke

Ma, Elena, cure su zakon! I moj muž cvate među tolikim ženskama...user posted image

neki se sa takvom izjavom nebi složili.naprimjer moj susjed ima      5 cura ali ON IDE na sina(navodno da je ona opet trudna).pa sada ti budi pametan.živo i zdravo(sve mame) ili određeni spol(pišulinsac)moj susjeduser posted image

Mi NE IDEMO  na dečka, nego na još jedno dijete! Tak su mi slatke, da mi je žao sad stat!

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 1251
29.9.2008 10:33:23   
troubled
moj dragi nema ništa protiv cura....same cure oko njega, a zapeo da je i ovo cura....
pa vidjet ćemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1252
29.9.2008 10:33:46   
lelo
Tako sam ti i ja čekala pregled od fizijatra za Leona.Pisalo na uputnici hitno a oni vele prvi slobodan termin za šest mjeseci.Hallo user posted image E onda sam išla tražiti vezu i odmah dobila termin.user posted image Probaj nekoga naći da te ubace preko veze.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1253
29.9.2008 10:34:03   
Elena
3curke pa to je zaista ljepo da razmisljate o jos djeci user posted image iskreno ja i moj mm na pocetku uvjek smo pricale kako zelimo 5 djeca,al ova nasa zelja ocito ce jos malo pricekat da se ostvari jer sad jos puno toga trebamp rjesiti,ali mladi smo pa imamo vremenauser posted image user posted image user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1254
29.9.2008 10:36:30   
Anoniman
Mama Vlatkica, i meni je drago, nadam se da ćemo se opet sresti. Ako ti Janček bude pod misom nemiran, slobodno dođi u sakristiju, ima nas tamo koliko hoćeš. Imamo čak i ćosak za dojenje. Fratri su zakon. Ljubi malenog i drži se!

(Odgovor članu mamavlatkica)
  Neposredna veza do poruke: 1255
29.9.2008 10:37:30   
Elena

Ma, Elena, cure su zakon! I moj muž cvate među tolikim ženskama...user posted image

neki se sa takvom izjavom nebi složili.naprimjer moj susjed ima      5 cura ali ON IDE na sina(navodno da je ona opet trudna).pa sada ti budi pametan.živo i zdravo(sve mame) ili određeni spol(pišulinsac)moj susjeduser posted image user posted image

Mi NE IDEMO  na dečka, nego na još jedno dijete! Tak su mi slatke, da mi je žao sad stat!

Djeca su nase najvece bogatstvo,niko nikud nije drugacije rekao,dal je musko ili zensko,dal je zdravo ili mozda bolesno,djete je djete,nesto najmilije,najnevinije user posted image user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1256
29.9.2008 10:38:18   
lelo
Mamavlatkica bok,
u Vinogradskoj ti je najbolja pedijatrica Dr. Valentina Matijević,ali moraš nazvati kada da dođeš na prvi pregled.Broj tel. je 3787-208.Onda ti kažu kada imaju termin za pregled.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu mamavlatkica)
Neposredna veza do poruke: 1257
29.9.2008 10:39:03   
Anoniman
Elenčice, i mi imamo još puno toga za riješiti, sad sređujemo papire za graditi kuću... a šta će ti kuća od 150 kvadrata ako ti je prazna, nećemo se muž i ja po njoj tražiti!
By the way, moja druga kćer je tvoja imenjakinja, imate jako lijepo ime!

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1258
29.9.2008 10:39:53   
troubled
elena....istina je...sva djeca su naši anđeli...bez obzira na bilo što.....
blagoslov user posted image

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 1259
29.9.2008 10:41:35   
lelo
IZVORNA PORUKA: Elena

neki se sa takvom izjavom nebi složili.naprimjer moj susjed ima      5 cura ali ON IDE na sina(navodno da je ona opet trudna).pa sada ti budi pametan.živo i zdravo(sve mame) ili određeni spol(pišulinsac)moj susjeduser posted image user posted image

Djeca su nase najvece bogatstvo,niko nikud nije drugacije rekao,dal je musko ili zensko,dal je zdravo ili mozda bolesno,djete je djete,nesto najmilije,najnevinije user posted image user posted image
mm je htio curicu a ja dečka.naravno ja pobjedilauser posted image sada kaže vrijeme je da Leon dobi seku.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1260
29.9.2008 10:44:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: troubled

elena....istina je...sva djeca su naši anđeli...bez obzira na bilo što.....
blagoslov user posted image

Slažem se. Mi smo tu da im pomognemo da postanu ljudi, a samo Bog zna tko su oni zapravo, koja je njihova zadaća u ovom svijetu...

(Odgovor članu troubled)
  Neposredna veza do poruke: 1261
29.9.2008 10:45:56   
Elena
user posted image
to si potpuno u pravu al ne zelim da se nadzem u situacii kad bi svoje djete rekla "nemam"jer sam ja prosla niz to,mislim sve su to faze u zivot i ne kazem da sve kupujem mojoj Martini,mnogo cesto kazem joj Ne moze to zbog ovoga ili onoga,ali drugi je osjecaj kad znas da u dzepu imas pare a ne kupujes joj od druge razloge,nego da joj kazem Nemoze zato jer mi je dzeb prazan.Mada ne znam ni to nije neki razlog za srecu jer ja sam moja porodica od 5 clana ziveli smo u stan od 50 kvadrata,i imalo je dana kad sam zaista osjetila ali to mi nije uzelo mir i srecu jer sam zaista imala sretno djetinstvo ispunjeno ljubavi,toplinu i razumevanja,mislim da to je najbitnija stvar da bi djeca bili sretni,ali....

volim vas sve

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1262
29.9.2008 10:50:54   
Anoniman
I mi smo trenutno u pedesetak kvadrata, u potkrovlju, Paulina već zna da se neke stvari ne kupuju non stop , ali osnovne stvari im ne fale. Hranu uvijek imaju, odjeće nadobivam da ne znam kud ću s njom, igračaka imaju dosta, a ljubav i pažnja je najvažnija, to nitko ne može nadoknaditi! Ja sam odrastala sama, bez roditelj, braće, sestara i to ne bih poželjela nikome!

(Odgovor članu Elena)
  Neposredna veza do poruke: 1263
29.9.2008 10:54:53   
Elena

, a ljubav i pažnja je najvažnija, to nitko ne može nadoknaditi! Ja sam odrastala sama, bez roditelj, braće, sestara i to ne bih poželjela nikome!

LJUBAV I PAZNJA e to je to sto se ne kupuje s novcem,a novci su relativna stvar sad ih imas sad ih nemas,ali ono drugo ostaje ceo zivot u tebi ako si ga imao kad si trebao!

volim vas sve

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1264
29.9.2008 10:55:37   
lelo
IZVORNA PORUKA: Elena

, a ljubav i pažnja je najvažnija, to nitko ne može nadoknaditi! Ja sam odrastala sama, bez roditelj, braće, sestara i to ne bih poželjela nikome!

LJUBAV I PAZNJA e to je to sto se ne kupuje s novcem,a novci su relativna stvar sad ih imas sad ih nemas,ali ono drugo ostaje ceo zivot u tebi ako si ga imao kad si trebao!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1265
29.9.2008 10:56:21   
Anoniman
Cure moje, lijepo mi je s vama, ali sad moram polako... ove moje vjeverice su preokrenule hodnik i dnevnu sobu, sad moram u akciju... ak mi neko uleti u kuću, reć će da nisam normalna! a i sunce provirilo, treba to iskoristit. Virnem k vama kasnije, pa-pa!

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1266
29.9.2008 10:57:02   
piggy
i ja sam odrasla bez braće i sestara,jedina kćer.
imala sam divno djetinjstvo,
ali mi je koji put falila seka kojoj bi se mogla izjadati o ljubavnim problemima,a falio mi je i brat koji bi me štitio.
ja odmalena obožavam djecu i stalno sam s klincima okružena bila,pa je moj otac znao reć da ću ih ja imati 10user posted image user posted image user posted image user posted image
na jednom sigurno neću ostati ako mi Bog da.
Al treba još puno truda da dočekam i to jedno,nadam se uskoro.

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1267
29.9.2008 10:58:55   
lelo
Pozdrav,lijepo se provedite vani.Velika pusa curama.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1268
29.9.2008 10:59:50   
Anoniman
pusa svimauser posted image

(Odgovor članu lelo)
  Neposredna veza do poruke: 1269
29.9.2008 11:03:20   
Elena
dobices piggy imaj verbu user posted image jaci smo mi nego sto to mozemo i zamisliti,bog nam daje iskusenja da vidi koliko smo spremni izdrzati...

volim vas sve

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1270
29.9.2008 11:04:36   
božica
ja ću se samo prištekati na vaš razgovoruser posted image

SLAŽEM SE sa vama vezano za mališane
oni su našiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1271
29.9.2008 11:04:54   
Elena
3curke ljepo se provedite,a evo i ja cekam da zavrsi Super zvezda to su decje pjesmice koje Martina puno voli,pa i mi idemo napolje,jer vidim user posted image pa da to iskoristimo user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1272
   [Obrisani korisnik]
29.9.2008 11:06:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1273
29.9.2008 11:06:12   
piggy
i ja ću vas napustiti idem do zdravstva.
Pusa,vidimo se kasnije.

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1274
29.9.2008 11:06:23   
lelo
ja sam odrasla sa sestrom(7 god.starija) i bratom(5 god. stariji)uvijek smo se svađali.ja sam njima bila dosadna,znali sam dobiti i po nosu.user posted image danas je čisto druga situacija.buraz i ja smo jako vezani.njegova djeca su kao moja,stalno kod mene hoće ići.Leona smatraju ta svoga malog bracu.user posted image sa sestrom sam isto povezana iako daleko stanuje,ali nađemo vremena da se vidimo i izbrbljamo.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!