Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 12:48:32
|
|
|
|
lelo
|
Cure drage moram brisati.Leon mi se probudio,ako vidi komp. upaljen biti će svašta. Pozdrav do navečer.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 12:49:16
|
|
|
|
Wukovarka
|
Haj haj.. za Cvijetu...prava mala frajerica... Majo, Noa je presladak... A ostali...puse svima...da sad ne nabrajam... Danas se tako dobro osjecam, da bi skakutala...mislim daje sunce krivo...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 12:50:51
|
|
|
|
ZVRK
|
za cvijetu
|
|
[Obrisani korisnik] 29.9.2008 12:52:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 12:56:35
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ma danas sam super..bebac se vrti po meni da cu izluditi...ali dobro, vratim ja to njemu evo malo smjeskica....mene su oraspolozili
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 13:03:50
|
|
|
|
cokolada
|
Bok curke, za Cvijetu!!! malo dobrog raspolozenja za lilivanu! Drzim fige da tm dodje sa terena, vazno da ste skupa a vrijeme kako bude bas i nije optimisticna prognoza iako je tako prevrtljivo da stvarno nemozes nista unaprijed planirati. Ja sam danas happy, mm se jucer navecer vratio s puta i sada mi je odmah sve ljepse, jos danas i sunce...kud ces bolje.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 13:07:05
|
|
|
|
mirna
|
Dobar dan cure.. danas nisam baš nešto raspoložena za razgovor, ali ipak moram čestitati cvijeti: Bravo Cvijeta ranoranilica!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 13:15:03
|
|
|
|
ZVRK
|
majo,koji komad-pravi mali zavodnik je noa.veseljak
|
|
[Obrisani korisnik] 29.9.2008 13:16:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 13:18:32
|
|
|
|
Anoniman
|
BRAVO ZA CVIJETU!!! Katarina je jučer sama stajala, s lutkom u ruci, u par navrata, ali nije baš da bi hodala. Ma to su napredna djeca!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 13:19:16
|
|
|
|
Wukovarka
|
A bude li ova na tatu...jao se meni
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 29.9.2008 13:24:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 13:31:39
|
|
|
|
mamavlatkica
|
curke bokić ! da se malo opet javim , Jan -arenato spava ja odmaram sve me rasturavještica mi kasni nekoliko dana ali nije to kod mene ništa ionako ne dolazi redovito . Jutros sam dobila lijepu sms poruku od Janovog kuma piše on : jesu li se moja dva anđela naspavala , šaljem vam puse i mislim na vas , čujemo se popodne " . bude li imao vremena ovih dana možda se vidimo i prije vikenda , bilo bi super . Eto samo da se javimo , Le lo hvala ti na odgovoru , probat ču kontaktirati doktoricu iako je Jan-Renato već naručen kod Dr.Šuška ali ako če mi trebati za drugi put dobro je znati . Eto to vam je sve od nas za sada . Kada je sljedeće druženje i gdje, Ako bude sve ok dolazimo obavezno .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 13:32:46
|
|
|
|
tiha
|
bok cure bravo za cvijetu! stvarno su danasnja djeca jako napredna da ne povjerujes moja mia hoda li ga hod anemogu vjerovat! denissa je prohodala totalno sama da ju vise nisam morala ni pazit sa 9 mj a mia mi sad isto hoda ali lozimo i moram joj za vratom bit da mi nebi pala na pec---ziva bi se pojela!
|
|
[Obrisani korisnik] 29.9.2008 13:33:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 13:35:37
|
|
|
|
maja
|
hej, evo sad sam tu ostao mi kompjuter upaljen na jaji evo Noa jeo, sad se igra, ja kuham!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 13:39:57
|
|
|
|
troubled
|
joj, kako je meden Noa....koji osmijeh....a zubići.... paula i ja se zaljubile
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 13:42:52
|
|
|
|
maja
|
hvala na komplimentima
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 29.9.2008 13:43:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 29.9.2008 13:52:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 13:53:31
|
|
|
|
božica
|
majo napokon da sam te uhvatila Ej Noa je SLATKO SLATKO SLATKO malo biće
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 13:59:13
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: Puli cvijeta sama napravila četiri koraka mama i tata ponosni i u šoku cura još 9 mjeseci nema bravo bravo Cvijetić je žurilica mala
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 14:08:10
|
|
|
|
božica
|
ma mislim stvarno pa gdje ste ja imam luft a vi gušt uhvatile i pobjegle pa kaj tak smrdim da ste pobjegle
< Poruku je uredio božica -- 29.9.2008 14:12:02 >
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 14:12:17
|
|
|
|
tiha
|
boza ima nas
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 14:12:22
|
|
|
|
mirna
|
Bok božica, ja sam ovdje.. danas sam sva neka čudna, kao da ću se razboljeti..koma sam... sada sam se malo legla, pa sam mislila da bum bolje, ali sam još uvijek kao šlapa..
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!