|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   +
5.3.2010 13:18:37   
pepeljuga
Nije mi vrag dao mira,cekala sam da stavim decke na spavanje i da se popisam u miru......user posted image
Danas mi je 28 dan preksinoc sam sanjala plusic i to je bilo tako stvarno da sam se skoro popiskila u krevetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,i od onda mi je test stalno u glavi,tila sam jos malo cekat al jednostavno nisam mogla i test je pokazao user posted image .
Sretna sam i zbunjena,planirali smo to al nisam mislila da ce bas odma uspjetiuser posted image

Zvala sam mm da mu kazem sretnu vijest al je na sastanku i danas ce ga umisto rucka docekati testic na pijatuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Morala sam ovo podijeliti sa vama......user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 5.3.2010 13:19:07 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: +
5.3.2010 13:20:09   
marija0
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2
5.3.2010 13:20:53   
osobno
ajme pepi predivno...user posted image user posted image user posted image user posted image
baš sam sretna zbog tebe...uljepšala si mi dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

Neposredna veza do poruke: 3
5.3.2010 13:21:18   
BUMBIKA
isuse draga,pa to je predivno...user posted image user posted image user posted image
Sva sam se naježila,odlično..baš sam sret

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 4
5.3.2010 13:21:53   
daniela 31
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,šta reći....bravo za Vas.
Čestitamo.

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 5
5.3.2010 13:22:58   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako sam se obradovalaa!!!!! Cestitaaaam draga, ide to vama user posted image user posted image user posted image user posted image bravo bravo, bas si mi ulepsala dan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu marija0)
  Neposredna veza do poruke: 6
5.3.2010 13:23:54   
mala pcelica
eeehheheeee pa čestitam,baš mi je drago user posted image
koliko rr bebica stize,hmmmm nateraćete me da vam se i ja pridružim user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu daniela 31)
Neposredna veza do poruke: 7
5.3.2010 13:24:29   
mišica 666
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam od srca.user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
5.3.2010 13:24:54   
pikachu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čeeeeeeeeeeeeeeeeestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaaam!!!! Baš sam se razveselila!!!!!user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9
5.3.2010 13:26:30   
pikachu
p.s. Ništa od našeg cuganja još par godina kako smo krenule...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Uvijek netko trudan ili doji...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 10
5.3.2010 13:29:48   
mamice
Bas si me razveselila ko da sam i ja vidla +. cestitam svim trudnicama i trudilicama koje cekaju svoj +user posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 11
5.3.2010 13:30:35   
Točkica28
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 12
5.3.2010 13:30:50   
xxl
user posted image user posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

Neposredna veza do poruke: 13
5.3.2010 13:31:37   
L.P.
O Pepi baš lijepa vijest!!!!Čestitam i želim ti da trudnoća prođe bez problema i da rodiš predivnu zdravu bebicu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 14
5.3.2010 13:31:40   
boba125
cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15
5.3.2010 13:32:28   
pepeljuga
Hvala vam cureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 16
5.3.2010 13:32:46   
mariola
IZVORNA PORUKA: pikachu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čeeeeeeeeeeeeeeeeestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaaam!!!! Baš sam se razveselila!!!!!user posted image

i jaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 17
5.3.2010 13:34:38   
Domy

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Nije mi vrag dao mira,cekala sam da stavim decke na spavanje i da se popisam u miru......user posted image
Danas mi je 28 dan preksinoc sam sanjala plusic i to je bilo tako stvarno da sam se skoro popiskila u krevetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,i od onda mi je test stalno u glavi,tila sam jos malo cekat al jednostavno nisam mogla i test je pokazao user posted image .
Sretna sam i zbunjena,planirali smo to al nisam mislila da ce bas odma uspjetiuser posted image

Zvala sam mm da mu kazem sretnu vijest al je na sastanku i danas ce ga umisto rucka docekati testic na pijatuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Morala sam ovo podijeliti sa vama......user posted image

pepi drago mi je zbog tebe...super vijestuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18
5.3.2010 13:36:19   
ninolina
ajme toliko sam sretna ma bravo i dao ti Bog sada jednu curicu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 19
5.3.2010 13:41:58   
gljiva
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ova tvoja vijest mi je danas uljepšala dan, baš sam sretna zbog vasuser posted image
čestitamuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 20
5.3.2010 13:48:04   
Anoniman
bravoooooo!!!! čestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
baš mi je drago, samo neka bude sve ok user posted image

dakle, na RR je zbilja baby-boom!

(Odgovor članu gljiva)
  Neposredna veza do poruke: 21
5.3.2010 13:48:17   
CallamityJane
joj pepice moja eto i tvoje curke stize user posted image user posted image
bas mi je drago cestitam mila i vise nema baileysa user posted image user posted image user posted image
svu zalihu iz kuce proslijedi do Splita gdje jedna dojilja se sprema odvikavati od dojenja, neka joj se nadje user posted image

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 22
5.3.2010 13:52:17   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23
5.3.2010 13:55:23   
maja
Čestitam pepi, baš mi je drago!!!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 24
5.3.2010 13:56:45   
Točkica28
ček ček to bu pod bor doslo???? heheheh

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!